Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:30:04 GMT

ناحیه صنعتی پوشاک در شهر ازندریان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۹۳۸۷

ناحیه صنعتی پوشاک در شهر ازندریان راه‌اندازی می‌شود

قدرت الله ولدی روز دوشنبه در نشست بررسی راهکارهای توسعه صنایع خرد و اشتغال روستایی شهرستان ملایر با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری اظهار داشت: پنج هکتار زمین برای اجرای این ناحیه صنعتی در شهر ازندریان در نظر گرفته شده که نیازمند تامین اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز است.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰ هزار نفر در این شهرستان در حرفه خیاطی مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد بیش از ۶ هزار نفر آنها در شهر ازندریان فعال‌ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه ملایر از معاون رییس جمهوری خواست: علاوه بر صدور مجوزهای لازم، تسهیلات مورد نیاز از محل اعتبارات ملی برای تامین زیرساخت‌های این ناحیه صنعتی و همچنین تسهیلات مورد نیاز برای ساخت و احداث کارگاه‌های خیاطی در این ناحیه اختصاص یابد.

ولدی حل مشکلات بیمه خیاطان را از دیگر درخواست‌ها عنوان کرد و افزود: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری همچنین با توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد و احداث شهر نمایشگاهی مبل و منبت ملایر نیز موافقت کرد که اتفاقی بزرگ در صنعت مبلمان منبت ملایر است.

وی اعطای تسهیلات مورد نیاز برای مشاغل خرد و خانگی، توسعه هنر مُرواربافی با حدود ۱۰ روستای پایلوت اجرای این هنر و اعطای تسهیلات در حوزه فرش‌بافی با حدود ۱۰ روستای آزمونه(پایلوت) فرش دستباف و تابلو فرش و فعالیت ۶ هزار بافنده در این شهرستان را از دیگر درخواست‌ها برای حل مشکلات هنرمندان حوزه صنایع دستی ملایر عنوان کرد.

معاون استاندار همدان ادامه داد: با وجود ۶۵۰ رشته قنات در این شهرستان، به واسطه سیل سال گذشته و کمبود آب، اعتباراتی توسط استاندار همدان برای لایروبی قنوات اختصاص یافت که هم اکنون نیز ۵۰ رشته قنات ملایر برای لایروبی نیاز به اعتبار دارند.

ولدی همچنین خواستار اختصاص اعتبار مورد نیاز برای بهسازی و آسفالت ۳۰ روستای این شهرستان و اجرای چهار مجتمع آبرسانی روستایی مهرآباد، حسین آباد ناظم، زمان آباد و انوج در کنار ۲ مجتمع دیگر آبرسانی روستایی شد.

وی ادامه داد: در سند راهبردی توسعه این شهرستان اجرای طرح فراز در سطح حدود ۷۰۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان پیش‌بینی شده که برای تحقق این هدف نیاز به اعتبارات ویژه‌ای داریم.

ولدی تاکید کرد: با توجه به تولید سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تن انگور و حدود ۵۰ هزار تن کشمش در سطح بیش از ۱۱ هزار هکتار از تاکستان‌های ملایر، ۳۰ درصد ظرفیت اشتغال این شهرستان در حوزه انگور است که این صنعت نیاز به حمایت بیشتری دارد.

برچسب‌ها محمد امید همدان جهش تولید ملایر اشتغال زایی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد امید همدان جهش تولید ملایر اشتغال زایی توسعه روستایی محمد امید همدان جهش تولید ملایر اشتغال زایی توسعه روستایی تسهیلات مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل