Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان گفت: اشتغال و کارآفرینی موتور محرکه توسعه و رونق اقتصادی است.

ناهید پرویزپور در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اداره‌کل پست استان در جهت استفاده از ظرفیت تجارت الکترونیک در توسعه مشاغل خانگی و کسب‌وکارهای خرد زنان که امروز ۲۷ مردادماه صورت گرفت، اظهار کرد: اشتغال و کارآفرینی موتور محرکه توسعه و رونق اقتصادی است و زنان به‌عنوان نیمی از جمعیت هر کشور نقش مهمی در روند تولید و ایجاد اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی کشورها نقش زنان در تولید ناخالص ملی است تصریح کرد: کشورهایی که توانسته‌اند از این سرمایه عظیم انسانی به‌خوبی استفاده کنند در مسیر توسعه‌یافتگی گام‌های اساسی طی کرده است.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان خاطرنشان کرد: دولت در سال‌های اخیر به آموزش‌های اشتغال‌زایی به جامعه زنان به‌خصوص زنان سرپرست خانوار، بد سرپرست و زنان دارای تحصیلات دانشگاهی توجه ویژه داشته است و با اجرای طرح‌های آموزشی توانمندسازی اقتصادی و اعطای تسهیلات کم بهره، بخشی از جامعه هدف به توانمندی لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای خود رسیده‌اند، اما همواره یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی زنان کارآفرین بازار فروش محصولات بوده است و عدم دسترسی آسان به مراکز فروش دستاوردها در بسیاری از موارد موجب دلسردی و قطع فعالیت اقتصادی زنان شده است.

پرویزپور اضافه کرد: تجارت الکترونیک به دلیل مزایایی که برای مشتریان و صاحبان تجارت دارد در آینده‌ای نزدیک مهم‌ترین روش داد و ستد در معاملات خواهد شد، لذا بسترسازی و نشست‌های تخصصی و آموزش‌های لازم برای نحوه ورود به بازارهای اینترنتی کیفی سازی محصولات، برندسازی و نیازسنجی سلایق مشتریان برای رقابت با سایر محصولات موجود در بازار از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی بیان کرد: تشویق صاحبان تجارت و تولیدکنندگان به استفاده از تجارت الکترونیک به توسعه اشتغال‌زایی و رونق تولید در استان کمک می‌کند و اداره‌کل پست هم در بحث آموزش و هم در ایجاد زمینه و بستر لازم در این راستا نقش مهم اثرگذاری دارد.

 پرویزپور تأکید کرد: اطلاع‌رسانی و آموزش استفاده از فناوری تجارت الکترونیک باید ساده و روان و قابل استفاده برای همه صاحبان کسب‌وکار در هر سطح سواد و تحصیلات باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفتر امور زنان کارآفرینی پست تجارت الکترونیک استانی اقتصادی تجارت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است