Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رئیس دانشگاه در برنامه­‌ریزی راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بزرگ‌ترین شبکه هوشمند اطلاعات دانش راهبردی مدیریت دانشگاهی کشور در تمامی حوزه­‌های آموزش، پرورش، پژوهشی و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بهروز طهماسب کاظمی، مشاور رئیس دانشگاه در برنامه‌­ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در چهاردهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: تحولات گسترده­ و جهاد گونه­‌ای در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با مرور اقدامات صورت گرفته در طی دو سال اخیر، اظهار کرد: مدیریت هوشمند داده‌­ها، اطلاعات راهبردی دانشگاه در حوزه‌­های مختلف به‌عنوان مبنای همه تصمیم‌­گیری­‌های راهبردی دانشگاه اولویت اول ریاست دانشگاه بوده که بحمدالله در آینده نزدیک شبکه اطلاعات و داده­‌های آموزشی، پژوهشی و مدیریت فناوری، نوآوری و سایر زیرنظام‌­های اطلاعاتی مرتبط در دانشگاه به‌صورت یک شبکه گسترده مدیریت راهبردی دانش در دانشگاه تکمیل خواهد شد.

نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ایجاد شبکه بزرگ تولید علم دانشگاه آزاد و سامانه پژوهشیار، گفت: امروز در دانشگاه تمامی افرادی که در یک حوزه علمی به‌صورت موازی در حال کار علمی هستند، می‌­توانند یکدیگر را در کمترین زمان ممکن شناسایی کرده و با برقراری ارتباط با هم گروه‌های هم کارکرد علمی و فناوری را در دانشگاه شکل دهند.

وی افزود: این گروه‌ها هسته‌­های اولیه زنجیره‌­ها و شبکه‌­های تولید فناوری در حوزه­‌های علوم مهندسی و هسته‌های تولید نظریه در حوزه­‌های علوم انسانی هستند که به لطف خداوند امروزه این شبکه در دانشگاه به صورت صددرصد عملیاتی شده است. این وعده­‌ای بود که سال گذشته از سوی رئیس دانشگاه در جلسه هیئت امنای استان مطرح شد و امروزه مایه افتخار دانشگاه و نظام آموزش عالی کشور است.

طهماسب کاظمی ادامه داد: به حول و قوه الهی در آینده بسیار نزدیک شبکه هوشمند داده­‌های آموزشی، مالی و سامانه‌­های مرتبط با آن در دانشگاه رونمایی شده و با هدایت نظارت مستقیم رئیس دانشگاه، بزرگ‌ترین شبکه یکپارچه و هماهنگ داده­‌های آموزشی دانشگاه‌های کشور به بهره برداری خواهد رسید. با راه اندازی این شبکه هوشمند، بسیاری از خدمات آموزش در کوتاه­ترین زمان ممکن ارائه خواهد شد. علاوه بر این، بالغ بر چند میلیون مکاتبه در هر سال بین واحدهای دانشگاه کاهش خواهد یافت و هزینه‌­های خدمات آموزشی دانشگاه به شکل قابل توجهی کم خواهد شد. برنامه­‌ریزی آموزشی دانشگاه منسجم­‌ترین و هدفمندتر انجام خواهد شد.

مشاور رئیس دانشگاه در برنامه­‌ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص ارزیابی وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به توجه ویژه این استان به بخش آموزش و مدیریت خوب این بخش و حوزه مدیریت توسعه و مدیریت منابع، تأکید کرد: به دلیل تقاضای بیش از حد استان به آموزش و تحصیل در استان البرز و به ویژه کلان شهر کرج، تمرکز استان روی حوزه آموزشی بوده و از حوزه پژوهشی و فناوری مانند تعدادی از واحدهای مرکز استان دور مانده است. از این رو لازم است اولویت هیئت امنا و ریاست و مدیران دانشگاه معطوف به واحدهای غیرشهری‌ه­ای با محوریت پژوهشی و فناوری باشد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با وضعیتی که در نسبت استاد به دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد،با وجود اعضای هیئت علمی توانمند که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و زیرساخت­‌های آزمایشگاهی و تحقیقات کم نظیری که در این استان ایجاد شده است، باید در آینده نزدیک شاهد اتفاقات درخشانی در حوزه­‌های مختلف باشیم.

در این جلسه با تأسیس مراکز تحقیقات و طرح­‌های کلان پژوهشی و فناوری موافقت شد.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: طهماسب کاظمی پژوهشی و فناوری رئیس دانشگاه استان البرز شبکه هوشمند خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد