Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایرنا، وزیر نفت با اشاره به اینکه در توسعه میادین نفتی منتظر خارجی‌ها نمی‌مانیم، گفت: ما در تمامی میادین مشترک بزرگ نفتی و گازی در ظرفیت تولید از همسایگان جلوتر هستیم.

بیژن زنگنه امروز (دوشنبه) در مراسم امضای قراردادهای مرحله دوم طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، افزود: در صنعت جهانی نفت بر سر این اجماع است که رکن اصلی در فعالیت‌های بالادستی نفت، افزایش ضریب بازیافت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بخش‌های عملیاتی به توسعه فناوری کمک می‌کنند، ادامه داد: یک درصد افزایش ضریب بازیافت به معنای افزایش هفت میلیارد بشکه نفت به تولید ایران است که درآمد ۳۰۰ میلیارد دلاری را به دنبال دارد.

زنگنه با اشاره به اینکه رقابت در بازار تحول ایجاد کرده است، گفت: بازار رقابت به کسی رحم نمی‌کند. برای بقا به رقابت نیاز است و برای رقابت نیاز به افزایش تکنولوژی است تا قیمت پایین آمده و کیفیت افزایش پیدا کند.

وزیر نفت با بیان اینکه برای این کار در اولین گام با دانشگاه‌ها تعامل کردیم، افزود: در هفته‌های آینده شاهد امضای قراردادهای جدید با دانشگاه‌ها برای افزایش تولید خواهیم بود.

او تأکید کرد: شرکت‌های اکتشاف و تولید یک رکن اصلی برای افزایش توانمندی در بخش افزایش ضریب بازیافت هستند.

زنگنه با بیان اینکه برای اجرای پروژه‌های بالادستی نفت چند طرح و تجربه داریم، گفت: قراردادهای بیع متقابل، سنتی است که همچنان اجازه داریم از آن استفاده کنیم.

او افزود: روش بعدی قراردادهای جدید نفتی است که در شکل مانند بیع متقابل است و عملکرد پیمانکار به میدان واگذار می‌شود و در بازپرداخت پیمانکار، مؤثر است.

وزیر نفت تأکید کرد: در چند ماه آینده قراردادهای جدید با شرکت‌های ایرانی اکتشاف و تولید به امضا می‌رسد که در صنعت نفت تحول به شمار می‌رود.

به گفته زنگنه، روش دیگر برای توسعه میادین نفتی، قراردادهایی است که امروز ۱۳ مورد آن امضا می‌شود و مسئولیت مخزن بر عهده ماست و قرارداد یکپارچه خواهد بود.

او با بیان اینکه این کار از سال ۹۵ آغاز شد و در سال ۹۷ مصوبه شورای اقتصاد را گرفت، افزود: از تمام روش‌ها برای افزایش ظرفیت تولید استفاده می‌کنیم.

زنگنه مزیت‌ها در این روش را زمان‌بندی قابل‌پیگیری و کنترل هزینه‌ها دانست و ادامه داد: مزیت دیگر امکان بهره‌گیری از بازار سرمایه برای تأمین مالی است.

وزیر نفت تأکید کرد: اگر این طرح‌ها را نداشتیم کار نفت متوقف می‌شد اما با این کار فعالیت‌ها ادامه پیدا می‌کند و اشتغال‌زایی انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه اجرای این طرح‌ها یک پیام است مبنی بر اینکه در شرایط تحریم کار می‌کنیم، گفت: تحریم و بانیانش رفتنی هستند و ایران ماندنی است.

زنگنه ادامه داد: باید برای ظرفیت‌سازی کار کنیم زیرا قدرت یک کشور در مخازن نیست بلکه ظرفیت تولید است.

او با اشاره به اینکه اگر در شرایط تحریم نتوانیم ظرفیت‌سازی کنیم با رفع تحریم نمی‌توانیم سهم خود را از بازار پس بگیریم، افزود: باید در کمتر از سه ماه به ظرفیت پیش از تحریم باز گردیم و با قدرت وارد بازار شویم.

زنگنه تأکید کرد: ایران باید یک تا دو میلیون بشکه ظرفیت مازاد داشته باشد تا در شرایط خاص وارد بازار شود.

به گفته وزیر نفت در شرایط تحریم حتی یک دکل و یک نفر بیکار نشده است و در تلاشیم تا پیمانکاران ضعیف محلی، تقویت شوند.

او ادامه داد: «منتظر خارجی‌ها نمی‌شویم تا اگر آنها نیامدند رو به قبله شویم. بیگانه، بیگانه است و هرکسی دنبال منافع خود است. خارجی نامحرم است. ما کار خود را بدون خارجی‌ها ادامه می‌دهیم، البته در صورت حضور آنها کار تسریع می‌شود.»

وزیر نفت با اشاره به اینکه از هر روشی برای توسعه کشور استفاده می‌کنیم، افزود: در تمامی میادین مشترک بزرگ نفتی و گازی در ظرفیت تولید از همسایگان جلوتر هستیم.

او تأکید کرد: در دسته اول قراردادهای نگهداشت تولید در فضای کسب‌وکار با مشکلاتی روبرو شدیم که این مشکلات را در قراردادهای جدید اصلاح کردیم.

 

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: میادین مشترک نفتی و گازی توتال قراردادهای جدید ظرفیت تولید وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیمابخش تصویری خبرگزاری «آسوشیتدپرس» تصویر دوربین مداربسته را از حمله پهپادی به یک میدان گازی در «سلیمانیه» عراق پخش کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اقلیم کردستان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمله پهپادی به میدان گازی «خور مور» در سلیمانیه در شمال عراق، چهار نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند. هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفت.

وزارت برق منطقه ای کردستان عراق، از تعلیق تولید گاز و از دست دادن ۲۵۰۰ مگاوات تولید برق خبر داد.

حمله موشکی به همین میدان گازی در ماه ژانویه باعث آسیب به زیرساخت‌ها و قطعی گسترده برق شد.

دیگر خبرها

  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد