Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: شیوع کرونا ویروس تاکنون به بخش‌های مختلف در استان مازندران آسیب زد اما چرخ واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران به رغم محدودیت‌های ناشی از شیوع این بیماری همچنان در چرخش است.

تاکنون گزارشی ناشی از آسیب کرونا به بخش تولیدی و صنعتی در مازندران ارسال نشده است و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر مازندران با اظهار اینکه هیچ گزارشی ناشی از تعطیلی واحدهای تولیدی در پی شیوع کرونا اعلام نشده است، افزود: واحدهای تولیدی از قبل اعلام پروتکل‌ها، بحث استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را جدی گرفته بودند و آسیب جدی در این بخش نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی موسوی با اظهار اینکه مسئولیت و رسالت ما تأمین زیرساخت‌ها در نواحی و شهرک‌های صنعتی هستیم، یادآور شد: ۵۹۰ واحد بهره بردار غیرفعال در این مناطق وجود دارد که تاکنون ۴۰ واحد به چرخه تولید بازگشتند.

وی با اظهار اینکه برخی واحدهای بهره بردار دارای بدهی و برخی تحت تملک بانک‌ها قرار دارند، یادآور شد: برنامه پایش واحدهای تولیدی به صورت جدی در دست اقدام است و به اتحادیه املاک، ثبت، تشکل‌ها و شرکت‌های خدماتی و غیره نامه زدیم و درخواست کردیم هرگونه نقل و انتقال خارج از شهرک‌های صنعتی ممنوع است.

ارسال ۴۰ اخطار فسخ قرارداد

وی با اشاره به ارسال اخطار فسخ قرارداد برای واحدهای غیرفعال ادامه داد: بیش از ۴۰۰ اخطار فسخ قرارداد ارسال شده است و حق نقل و انتقال تا پس از اخذ پروانه بهره برداری از این واحدها سلب شده است.

موسوی همچنین با اظهار اینکه واحدهای نیمه تمام تولیدی تعیین تکلیف شده است، افزود: تمام واحدهای تولیدی نیمه تمام یا در دست فسخ و آزادسازی هستند و یا فعال شدند اما مشکل ما واحدهایی است که به بهره برداری رسیدند و غیرفعال شدند.

وی از تشکیل کمیته تخصصی برای رصد مشکلات واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: ۷۰ درصد مشکلات این واحدهای تولیدی، تأمین منابع مالی و بانکی است.

موسوی درباره سرانه زمین صنعتی در استان گفت: به رغم اینکه دو دهه دیرتر از استان‌های دیگر فرایند توسعه صنعتی را شروع کردیم اما از نظر رتبه بندی و رده بندی جزو استان‌های گروه یک هستیم.

متوسط شهرک‌های صنعتی ۵۰ هکتار است

این مسئول با بیان اینکه اقلیم مازندران خاص است و اجازه ایجاد شهرک‌های بزرگ را نمی‌دهد، گفت: متوسط سرانه شهرک‌های صنعتی ما زیر ۵۰ هکتار است درحالی اگر واحد فولادی بزرگ در استان مستقر شود حداقل ۵۰ هکتار زمین نیاز دارد.

وی با عنوان اینکه برای ساخت شهرک صنعتی اقدام به قطع درخت نکردیم، تصریح کرد: در حال حاضر فاز اول شهرک صنعتی شرق استان اجرایی شده است و طراحی آن توسط یکی از بهترین مشاوران کشور در دست انجام است.

فاز اول شهرک سردار سلیمانی تا خردادماه تکمیل می‌شود

موسوی با بیان اینکه رینگ سبزی در حاشیه شهرک صنعتی تعریف شده است، یادآور شد: این شهرک بزرگ صنعتی به نام سردار سلیمانی نامگذاری شده است و پیش بینی می‌شود فاز اول آن تا اول خردادماه ۱۴۰۰ تکمیل و تحویل داده شود اما بنا و تلاش ما این است که تا دهه فجر تکمیل شود.

متولی تأمین زیرساخت‌های صنعتی اولویت استقرار واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی شرق استان را صنایع پاک ذکر کرد و گفت: تلاش می‌کنیم تا واحدهای خوبی را در این شهرک مستقر کنیم.

موسوی با عنوان اینکه دو دستگاه ماشین آتش نشانی در سال ۹۳ در شهرک‌ها و نواحی صنعتی وجود داشت، افزود: در حال حاضر این تعداد به ۱۱ دستگاه رسیده است و آخرین ماشین آتش نشانی به شهرک جویبار اختصاص داده شده است و دو تصفیه خانه نیز در آستانه بهره برداری قرار دارد.

کد خبر 5001312

منبع: مهر

کلیدواژه: سید مصطفی موسوی واحد های تولیدی ساری ویروس کرونا محرم 99 روز خبرنگار شیراز بوشهر ماه محرم آمار کرونا شیوع کرونا عید غدیر خم شهرکرد گرگان کرمانشاه قزوین آزادگان جنگ تحمیلی واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی شهرک صنعتی صنعتی ما شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و تسهیلگری دولت سیزدهم بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی امروز، ۸ اردیبهشت در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه، کار و تولید مازندران در ساری با عنوان اینکه دولت سیزدهم، دولت صادق و عمل است، اظهار کرد: با مجموع اقدامات تاثیرگذار دولت سیزدهم، نرخ بیکاری در کشور از ۹.۲ دهم درصد اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در این دولت اقدامات مطلوبی نیز در راستای رفاه بیش از پیش جامعه کارگری انجام شده است، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در امر تولید باید سرلوحه و اولویت کاری مردم و مسئولان قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تصریح کرد: تحقق منویات رهبری نیازمند اتحاد و همدلی مردم و مسئولان و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همسو با تحقق منویات رهبری، بانک‌های عامل به ویژه بانک‌های خصوصی نیز باید منابع خود را به سمت رونق تولید سوق دهند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به جایگاه والای کارگران در دین مبین اسلام و نظام اسلامی، گفت: جامعه کارگری همانند گذشته پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و از هیچ تلاش و کوششی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنند.

معاون وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام اسلامی هم اکنون در جنگ اقتصادی با دشمنان است، اعلام کرد: دشمنان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام با بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، جنگ سخت اقتصادی را علیه نظام اسلامی راه اندازی کردند.

حجت الاسلام رحمانی افزود: همه باید به این باور برسند که کشورمان در جنگ نابرابر اقتصادی است و باید همه با هم منسجم شویم در این صورت می‌توانیم در برابر توطئه‌های سازمان یافته بدخواهان نظام اسلامی به پیروزی برسیم.

وی با عنوان اینکه در جنگ تحمیلی با مشارکت مردم به پیروزی رسیدیم، گفت: اکنون در این جنگ نوین دشمن، امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

دولت سیزدهم پیگیر رفع مشکلات کارگری و تسهیل در تولید است

استاندار مازندران با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در راستای بهبود وضعیت معیشت کارگران صورت گرفته است، گفت: دولت مردمی سیزدهم بدنبال  رفع مشکلات جامعه کارگری و تسهیل‌گری در تولید است.

یوسف نوری نیز با بیان اینکه بی‌شک با رفع مشکلات کارگران و تسهیل‌گری در تولید که دولت سیزدهم مصمم به انجام آن است و افق روشنی برای نظام اسلامی ترسیم خواهد شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم با افزایش حقوق و مستمری، گام موثری را در راستای بهبود وضع معیشتی جامعه کارگری برداشته است.

وی افزود: جامعه کارگری هم اکنون از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل بی‌بهره است؛ این مشکل باید با اهتمام بیشتر مسئولان و دولتمردان رفع شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اعلام  کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق منویات معظم رهبری به خوبی استفاده شود.

نوری توضیح داد: نرخ بیکاری در کشور با کمتر از هفت درصد در اختیار مازندران است که این مهم در راستای همگرایی، وحدت و اتحاد مردم و مسئولان این خطه امکان پذیر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کارگران در خط مقدم تولید و عامل مهم برای توسعه و پیشرفت هستند، افزود: در نظام اسلامی کارگران از شان و منزلت والایی برخوردار هستند.

استاندار مازندران از کار به عنوان عمل صالح نام برد و بیان کرد: پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) بر دستان پینه بسته کارگران بوسه می‌زدند و این افتخار بزرگی برای جامعه کارگری است.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های نخبگانی زیادی در مازندران وجود دارد باید برای توسعه استان از این ظرفیت استفاده شود، خاطرنشان کرد: در استانی که از ظرفیت بالایی برخوردار است، زیبنده نظام اسلامی نیست که بیکار داشته باشد.

وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز ناامنی شغلی را از دغدغه‌های مهم کارگران دانست و اظهار کرد: کارگران مازندران نسبت به کاری که انجام می‌دهند مزد ناچیزی دریافت می‌کنند؛ نسبت دریافت مزد درآمد کارگر نسبت به تمام استان‌های دیگر کمتر است.

وی با اشاره به اینکه کارگران یکی از شاخص‌های توسعه پایدار در جامعه هستند، افزود: مسکن کارگران از دیگر دغدغه جامعه کارگری است، وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست و در جامعه کارگری سخت‌تر است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: استان مازندران علاوه بر کشاورزی از صنعت خرد برخوردار است که کارگران در آن نقش‌آفرین هستند.

وی یادآور شد: در فراکسیون کارگری مجلس تلاش می‌کنیم تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری و بازنشستگان را مرتفع کنیم.

در پایان این آیین از ۲۰ نفر از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین