Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@15:32:03 GMT

درمان کرونا با داروی اختلال دو قطبی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۰۱۵۶

درمان کرونا با داروی اختلال دو قطبی

تحقیقات اخیر پژوهشگران دانشگاه شیکاگو حاکی از آن است، دارویی که برای اختلال دو قطبی و کاهش شنوایی مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند عملکرد یک پروتئین حیاتی را که نقش مهمی در عملکرد ویروس کرونای جدید دارد، مختل کند.

به گزارش پول نیوز ، بیماری کووید ۱۹ که در اثر عفونت ناشی از ویروس کرونای جدید ایجاد می شود، در سراسر جهان بیش از ۲۰ میلیون مبتلا و بیش از ۷۱۱ هزار نفر کشته داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمانی که واکسنی مطمئن و موثر برای این بیماری ساخته و یا دارو و یا روشی برای درمان قطعی آن پیدا شود، محققان در تلاش برای یافتن اثرات داروهای موجود روی این بیماری هستند.

داروی Ebselen مانع از تجمع ویروس کرونا در سلول‌های بدن انسان می شود. دانشمندان برای مطالعه این موضوع، مولکول اصلی پروتئاز (protease) ویروس کرونا که به Mpro موسوم است را مورد ارزیابی قراردادند؛ نتایج این تحقیق نشان داد که این آنزیم نقش مهمی در چرخه حیاتی ویروس کرونا ایفا می کند.

تاکنون داروهای مختلفی مورد آزمایش و استفاده جهت مبارزه با این ویروس قرار گرفته است که در کنار درمان، عوارض جانبی بسیاری را بر بیمار متحمل می کنند. پژوهشگران در کنار تلاش برای کشف داروهای جدید، بخشی از تمرکز خود را بر مطالعه تاثیرات احتمالی داروهای قدیمی روی این بیماری گذاشته اند.

به تازگی تیمی از محققان دریافتند داروی موسوم به Ebselen که برای معالجه اختلال دوقطبی و کاهش شنوایی استفاده می شود، می تواند در درمان کووید ۱۹ موثر واقع شود.

نتایج این مطالعات که در مجله Science Advances منتشر شده نشان می دهد كه داروی Ebselen مانع از تجمع ویروس کرونا در سلول‌های بدن انسان می شود. دانشمندان برای مطالعه این موضوع، مولکول اصلی پروتئاز (protease) ویروس کرونا که به Mpro موسوم است را مورد ارزیابی قراردادند. نتایج این تحقیق نشان داد که این آنزیم نقش مهمی در چرخه حیاتی ویروس کرونا ایفا می کند.

مولکول Mpro این پاتوژن را قادر می سازد پروتئین هایی را برای RNA ایجاد کرده و همچنین به ویروس کمک می کند تا در سلول های انسانی تکثیر شود. دانشمندان کشف کردند که Ebselen، یک ترکیب شیمیایی با خواص ضد ویروسی، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتری و محافظ سلول است.

آنها امیدوار هستند که این یافته ها در شناسایی سایر نقاط ضعف ناشناخته از ویروس کرونا کمک کند. البته برای اثبات اثربخشی داروی Ebselen در برابر کووید ۱۹ مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

 

منبع: سینا پرس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: درمان کرونا دو قطبی پول نیوز واکسن کرونا ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جمشیدیان: شانس بردن سپاهان و پرسپولیس برابر است/ طلایی پوشان فوتبال را از ۲ قطبی در آوردند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی