Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هوشنگ بازوند روز دوشنبه در دیدار معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش که مدیرکل و معاونین آموزش و پرورش استان نیز حضور داشتند، تصریح کرد: بازگشایی مدارس استان باید همراه با رعایت پروتکل ها و مسایل بهداشتی باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه ویروس کرونا همچنان باقی است و نمی شود که زمان مشخصی برای پایان آن تعیین کرد لذا تمهیدات لازم باید برای بازگشایی مدارس اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازوند بیان داشت: با رعایت پروتکل ها و مسایل بهداشتی می توان میزان اثرگذاری این ویروس را کاهش داد و همه باید تلاش کنیم که رعایت این مسائل در جامعه هر چه بیشتر افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به اینکه وظیفه مدیران تلاش برای ایجاد شرایط بهتر برای مردم است، گفت: خدمت یک فرصت است که باید از این فرصت به منظور تلاش برای ایجاد شرایط بهتر در جامعه و حل مشکلات مردم گام برداریم.
استاندار کرمانشاه در ادامه با تاکید بر حل مشکلات دانش آموزان بی بضاعت در نقاط مختلف استان اظهار داشت: اداره کل آموزش و پرورش باید تلاش کند که دستگاه تبلت مورد نیاز برای استفاده دانش آموزان بی بضاعت در نقاط مختلف تهیه شود و لیست این افراد را اعلام کند که ما از شرکت ها بخواهیم برای افراد باقیمانده حتماً تبلت تهیه کنند.
بازوند افزود: دردولت با مشکلات زیادی روبرو است لذا باید شرکت ها و کارخانجات بخش خصوصی به یاری و کمک دانش آموزان بی بضاعت فراخوانده شوند.
وی افزود: باید تلاش کنیم که مشکل موجود در داخل استان حل شود و ما برای تهیه تبلت برای این دانش آموزان توان خود را بکار خواهیم گرفت تا تمامی دانش آموزان امکان تحصیل از طریق فضای مجازی را پیدا کنند و این وظیفه اداره کل آموزش و پرورش استان است که این موضوع را باجدیت پیگیری کند.
همچنین در این دیدار معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت  آموزش و پرورش نیز گفت: از نوع نگاه استاندار کرمانشاه نسبت به آموزش و پرورش استان تشکر می کنیم و استان کرمانشاه در زمینه مدیریت و برنامه ریزی در شورای آموزش و پرورش جزء استان های موفق کشور است.
مهرزاد حمیدی افزود: ما خدمات و تلاش های مهندس بازوند را در زمان زلزله به ویژه تلاش ایشان برای بازسازی مدارس در مناطق زلزله زده را فراموش نمی کنیم.
وی همچنین در این جلسه نقش ورزش را در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه بسیار مهم و موثر عنوان کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۳۲۵ هزار دانش آموز است.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کرمانشاه کرونا ویروس کرونا کرمانشاه دانش آموزان بی بضاعت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند