Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طبق یک توافق اولیه با دولت افغانستان، صندوق بین المللی پول قرار است یک وام ۳۶۴ میلیون دلاری به منظور اصلاحات اقتصادی این کشور پرداخت کند. تاریخ انتشار: 22:44 - 27 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۴۵۸

خبرگزاری میزان -  طبق یک توافق اولیه با دولت افغانستان، صندوق بین المللی پول قرار است یک وام 364 میلیون دلاری به منظور اصلاحات اقتصادی این کشور پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس یک بیانیه مطبوعاتی که  منتشر شد، هیأتی از صندوق بین المللی پول به رهبری عظیم سادیکوف طی ماه ژوئیه و آگوست سال 2020 با مقامات افغانستان در رابطه با حمایت این صندوق از برنامه اصلاحات اقتصادی افغانستان به شکل مجازی گفتگو کردند.

به گفته سادیکوف، مقامات افغانستان و صندوق بین المللی پول در مورد توافقنامه سه و نیم ساله تسهیلات اعتباری تمدید شده ECF برای حمایت از برنامه اصلاحات اقتصادی افغانستان به یک تفاهم در سطح کارمندان رسیدند.

بر اساس این توافق اولیه، میزان وام پیشنهادی حدود 364 میلیون دلار است. سادیکوف گفت این توافق در مرحله تأیید هیئت اجرایی صندوق بین المللی پول است.

انتظار می رود درخواست وام افغانستان اواخر اکتبر پس از اجرای اقدامات اولیه یعنی بهبود مسئولیت پذیری و شفافیت تامین مالی این کشور، توسط هیئت اجرایی صندوق بین المللی پول بررسی شود.

در این بیانیه آمده است: توافق نامه جدید ECF از برنامه اصلاحات دولت افغانستان برای حفظ ثبات اقتصاد کلان این کشور حمایت می کند و زمینه را برای بهبود پایدار اقتصاد پس از بیماری همه گیر کرونا همزمان با پیشبرد اصلاحات ساختاری فراهم می کند.

بر اساس این بیانیه، با بهبود اقتصادی، هدف برنامه اصلاحات افغانستان بازگشت تدریجی از وضعیت وخیم ناشی از بیماری همه گیر کرونا و ایجاد فضا برای افزایش بودجه و خوداتکایی این کشور است.

بیشتر بخوانید: روسیه از سومین دارو کرونا هم رونمایی کرد روسیه در حال کسب «رتبه دوم جهانی» تعداد مبتلایان به کرونا برنامه استقبال از ترامپ دلیل اصلی «شیوع کرونا» در هند است آزمایش موفق واکسن کرونا بر روی میمون در روسیه پیش ‌بینی ابتلای ۱۵۰ هزار نفر به کرونا در پاکستان تا اوایل خرداد

سیاست های پولی افغانستان، ضمن تقویت اعتماد به بازار این کشور، بر حفظ ثبات قیمت ها و ایجاد یک سیستم انعطاف پذیر نرخ ارز تمرکز خواهد کرد.

انتهای پیام/

تسنیم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول پاکستان صندوق بین المللی پول اصلاحات اقتصادی برنامه اصلاحات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: روان‌سازی و ساماندهی در مرزهای مشترک با افغانستان می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی شب گذشته در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، گفت: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود، به همکاری‌های بین‌استانی کمک می‌کند‌ و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به‌وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده، فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان با تقویت زیرساخت‌های شرق کشور

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، گفت: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد. 

یعقوبعلی نظری افزود: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل ما بین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون به‌وجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی گفت: در سالم‌سازی‌ها، ارتقای شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده، بنابراین مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، در این نشست که با حضور حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برگزار شد، از فرماندار شهرستان تایباد به دلیل تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آماده باش ارتش در مرز ایران و افغانستان /جزئیات مهم از انسداد مرزهای شرقی کشور
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز کشور؛ یک متر خانه ۸۱.۶ میلیون تومان
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک