Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیرخانی با بیان اینکه در ۵ سال گذشته بالغ بر۵۰ درصد کاهش تلفات انرژی برق نسبت به مدت مشابه منتهی به سال ۹۳ در استان داشتیم، گفت: کمتر از ۵۰ درصد مردم استان ایلام الگوی های مصرف برق را در استان رعایت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام در جمع اصحاب رسانه این استان، اظهار کرد: مردم خوب و فهیم استان برای گذر از پیک مصرف برق همکاری بسیار خوبی داشتند و خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران طی یک سال گذشته در ۹ محور موجب پایداری برق در استان گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«هادی شیرخانی»  با بیان اینکه امیدواریم که این روند و رویکرد مردم در زمینه همکاری در مصرف برق ادامه داشته باشد، یادآور شد: مهم ترین شاخص در مدیریت مصرف برق در استان،  برخورد با انشعابات غیر مجاز و سرقت انرژی بود و دست متخلفان اجتماعی از شبکه برق کوتاه شد که این افراد نیز مصرف منطقی و مدیریت شده ای نداشتند که روند برخورد با این متخلفان با توان و قدرت بیشتری ادامه خواهد داشت.

 

وی  گفت: در ۵ سال گذشته بالغ بر۵۰ درصد کاهش تلفات انرژی برق نسبت به مدت مشابه  منتهی به سال ۹۳ در استان داشتیم که نقش مهمی در مدیریت مصرف برق  داشته و خواهد داشت و همچنین از دستگاه محترم قضایی در راستای برخورد قاطعانه با سارقان انرژی قدردانی می کنیم.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با بیان اینکه روند پرداخت قبوض مصرف برق رو به رشد است ولی تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد،افزود: پرداخت صورتحساب ها متاسفانه وضعیت مطلوبی ندارد و این شرکت در وضعیت اقتصادی مطلوبی قرار ندارد اما تلاش، شفاف سازی و اطلاع رسانی اصحاب رسانه استان در تسریع این روند نقش مهمی داشته است.

 

شیرخانی یادآور شد: سرانه مصرف برق خانوارهای ایلامی، تفاوت معناداری میان امسال و سال گذشته نداشته است و این سرانه در حوزه شمال و جنوب استان که  شامل مناطق گرمسیر و سردسیر است، بسیار متفاوت و معنا دار است، مصرف برق استان در زمان پیک سال جاری به مرز ۴۰۰ مگاوت رسید و نسبت به سال گذشته تا حدود ۵ درصد در روزها و ساعات متفاوت رشد مصرف برق داشتیم.

 

وی تصریح کرد: در مرداد ماه سال جاری بالاترین میزان مصرف برق در استان را شاهد بودیم، در حوزه گرمسیر استان مشارکت مردم در میزان مصرف برق با توجه به گرمای هوا در این مناطق کمتر بوده است،نقش رسانه ها در فرهنگ سازی رعایت الگوی مصرف برق تاثیرگذار و مطلوب بوده است و امید است این روند فرهنگ سازی در خصوص مدیریت هوشمندانه مصرف انرژی در تمامی ایام سال و به ویژه در ایام پیک سال در تابستان ادامه داشته باشد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با بیان اینکه کمتر از ۵۰ درصد مردم استان ایلام الگوی های مصرف برق را در استان رعایت کرده اند، گفت: با توجه به شدت گرمای امسال با رشد مصرف مواجه بودیم و بخش های کشاورزی، سی. ان.جی ها، مراکز شارژ گاز خودروها، بخش صنعت و ادارات، همکاری لازم را برای جلوگیری از خاموشی در استان داشتند.

 

شیرخانی تصریح کرد: استان ایلام جزو با کیفیت ترین شرکت های توزیع برق در بحث ولتاژ و فرکانس بوده و خوشبختانه مشکلی خاصی در این زمینه نداشته ایم، در حوزه های متعددی از جمله به کار گیری ابزارها و نرم افزارهای نوین فعالیت شده و تلاش داریم در خصوص اتوماسیون و هوشمند سازی شبکه برق از تمامی ابزارها و امکانات به روز در حد امکان استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه استان ایلام اولین استانی بود که با تلاش همکاران موفق  به کسب ضریب نفوذ برق  صددرصدی در روستاهای بالای ۱۰ خانوار در کشور شده است، گفت: میزان مصرفی برق صنعتی در استان کمتر از یک درصد است و این موضوع نشان دهنده کاهش توان اقتصادی شرکت برق استان به خاطر تعداد اندک صنایع مصرف کننده برق در استان بوده که دارای نرخ پایینی است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام بیان کرد: بهترین مشوق کسانی که کمتر مصرف می کنند، اعمال نرخ های متناسب با مصرف بوده است، همچنین برای کشاورزانی که در ساعات پیک هیچ گونه مصرف نداشته باشند تمامی مصرف آنان در ساعات غیر پیک به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.

 

وی ابراز کرد: روند صفر دقیقه خاموشی در استان ایلام در سال ۹۸ و  ۹۹ با تلاش مجموعه همکاران و همکاری مردم محقق شد، عمده ترین مشکل در تابستان بحث عدم توازن تولید و مصرف برق بوده که امیدواریم تولید کشور در تابستان سال آینده افزایش یابد.

 

 

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مصرف توزیع برق برق در استان سال گذشته مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم پیش‌نگر در سراشیبی

 امتداد - تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه به ۲۳.۸درصد رسیده است که حاکی از کاهش ۰.۷واحد درصدی این متغیر در مقایسه با ماه گذشته است. وضعیت تورم تولیدکننده که به‌عنوان تورم پیش‌نگر شناخته می‌شود، نشان از روند کاهشی ولی کند انتظارات تورمی دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه به ۲۳.۸درصد رسیده است که حاکی از کاهش ۰.۷واحد درصدی این متغیر در مقایسه با ماه گذشته است. وضعیت تورم تولیدکننده که به‌عنوان تورم پیش‌نگر شناخته می‌شود، نشان از روند کاهشی ولی کند انتظارات تورمی دارد.

علیرضا کتانی:  بانک مرکزی به تازگی آمارهای تورم تولیدکننده را به‌روزرسانی کرده است. طبق این آمارها، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه به ۲۳٫۸درصد رسیده است که حاکی از کاهش ۰٫۷واحد درصدی این متغیر در مقایسه با ماه گذشته دارد.  تورم ماهانه تولیدکننده نیز در فروردین‌ماه طبق آمارهای اعلامی برابر با ۱٫۳درصد است. روند کاهشی تورم تولیدکننده پس از عبور از قله ۱۰۳٫۱درصدی این متغیر در اردیبهشت‌ماه۱۴۰۰ آغاز شد و تا فروردین‌ماه امسال ادامه داشته است. وضعیت تورم تولیدکننده که به‌عنوان تورم پیش‌نگر شناخته می‌شود، نشان از روند کاهشی ولی کند انتظارات تورمی دارد.

تورم فروردین‌ماه

طبق اعلام بانک مرکزی، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه۱۴۰۳ برابر با ۲۳٫۸درصد شده است. همچنین تورم سالانه تولیدکننده نسبت به ۱۲ماه مشابه سال پیش از آن برابر با ۳۱٫۲درصد بوده است. بررسی این آمارها نشان می‌دهد که تورم ماهانه تولیدکننده برابر با ۱٫۳درصد بوده است. مقایسه تورم نقطه به نقطه تولیدکننده فروردین‌ماه۱۴۰۳ با ماه پیشین نشانگر کاهش ۰٫۷واحد درصدی این متغیر در این ماه نسبت به ماه قبل دارد. مدتی پیش بود که مرکز آمار ایران شاخص قیمت مصرف‌کننده فروردین‌ماه۱۴۰۳ را نیز اعلام کرد. طبق آمارهای مرکز آمار ایران تورم نقطه به نقطه فروردین ماه برابر با ۳۰٫۹درصد بوده است که حاکی از کاهش ۱٫۳ واحددرصدی این متغیر در مقایسه با ماه قبل دارد. بررسی این دو آمار نشانگر این است که تورم مصرف‌کننده نیز همگام با تورم تولیدکننده در حال کاهش است.

بررسی روند بلندمدت تورم

از زمان آغاز اجرای طرح کنترل ترازنامه‌ای در سال۱۴۰۰، نرخ رشد نقطه به نقطه سطح عمومی قیمت‌های تولیدکننده به تدریج از قله ۱۰۳٫۱درصدی عبور کرد و روندی کاهشی به خود گرفت. این کاهش تا رسیدن تورم نقطه به نقطه تولید به ۲۳٫۸درصد در فروردین۱۴۰۳ ادامه یافت. به نظر می‌رسد نقطه اوج این روند که در اردیبهشت۱۴۰۰ رخ داده بود به سبب اثرپذیری شدید تورم تولید از نرخ ارز اتفاق افتاده است. با این حال پس از اجرای طرح کنترل ترازنامه‌ای و بروز روند کاهشی رشد نقدینگی نرخ تورم تولید نیز روندی کاهشی را به خود گرفت. در کنار این امر، ثبات نسبی نرخ رشد ارز را نیز باید یکی از عوامل موثر بر کنترل تورم تولید دانست. تورم مصرف‌کننده نیز روندی مشابه را از زمان اجرای کنترل ترازنامه‌ای طی کرد.  با این حال از خردادماه۱۴۰۱ و با اعلام حذف ارز ۴۲۰۰تومانی از بسیاری از کالاها تورم نقطه به نقطه مصرف‌کننده با جهش مواجه شد و در سطح بالاتر از ۴۰درصد ایستاد.

روند افزایشی نرخ رشد نقطه به نقطه سطح عمومی قیمت‌های مصرف‌کننده تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ ادامه یافت و در این ماه با رسیدن نرخ تورم نقطه به نقطه به ۵۵٫۵درصد این متغیر در قله دست‌کم ۱۲ساله خود ایستاد. پس از عبور از قله اردیبهشت‌ماه، با توجه به ثبات نسبی نرخ رشد ارز و کاهش نرخ رشد نقدینگی، روند نزولی تورم مصرف‌کننده نیز بار دیگر آغاز شد. روند نزولی نرخ تورم مصرف‌کننده تا فروردین‌ماه امسال نیز ادامه یافت و در این ماه به ۳۰٫۹درصد رسید. این رقم پایین‌ترین نرخ تورم مصرف‌کننده از مردادماه۱۳۹۹ محسوب می‌شود. در نتیجه می‌توان گفت تورم نقطه به نقطه مصرف‌کننده در کف ۴۵ماهه خود قرار گرفته است. نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده نیز در فروردین ماه امسال به ۲۳٫۸درصد رسیده است که پایین‌ترین نرخ رشد نقطه به نقطه سطح عمومی قیمت‌ها از خردادماه۱۳۹۹ محسوب می‌شود. به این ترتیب تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در کف ۴۷ماهه خود قرار گرفته است.

  اهمیت تورم تولیدکننده

شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) شاخص قیمتی است که میانگین تغییرات قیمت‌های دریافتی تولیدکنندگان داخلی را برای تولیدشان اندازه‌گیری می‌کند. این شاخص گاهی به نام شاخص قیمت عمده‌فروشی نیز شناخته می‌شود. این شاخص از اهمیت خاصی در نشان دادن هزینه‌های اثرگذار بر بخش عرضه بازار دارد. با این حال اهمیت آن با کاهش مداوم کالاهای تولیدی به‌عنوان سهمی از هزینه‌ها در اقتصاد کاهش می‌یابد. این شاخص همچنین به‌عنوان نمایانگر انتظارات تورمی شناخته می‌شود. فرضیه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه روند طی‌شده در این تورم با مدتی تاخیر در تورم مصرف‌کننده نیز طی می‌شود و به همین خاطر این تورم به تورم پیش‌نگر معروف است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار