Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قوی‌تن با اشاره به همکاری موفقش با بهمن مفید در «سرود تولد» تأکید کرد: حذف صحنه‌هایی که او در فیلم ایفای نقش کرده بود، باعث شد این بازیگر فقید دلگیر و ناراحت از ایران برود.

علی قوی‌تن کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: بهمن مفید یکی از هنرمندان و بازیگرانی بود که در فیلم‌های خوبی مثل «قیصر» و «طوقی» ایفای نقش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من ایشان را بازیگری توانا می‌دانستم که در فیلم‌هایی که حضور داشته به خوبی ظاهر شده و از طرفی او را فردی با اخلاق، آرام و متین می‌شناختم که کارش را بلد بود و سعی می‌کرد در حرفه بازیگری نقشی را ایفا کند که مورد توجه مردم قرار گیرد و به قول خودش باعث شادی و خنده مردم شود.

قوی‌تن خاطرنشان کرد: در سال 1382 وقتی که می‌خواستم فیلم «سرود تولد» را بسازم چند سالی بود که بهمن مفید از آمریکا به ایران برگشته بود و می‌دانستم که علاقه دارد دوباره مقابل دوربین قرار گرفته و ایفای نقش کند، در دیداری که با او داشتم احساس کردم به شدت مشتاق بازی کردن است و به همین دلیل در «سرود تولد» برای او نقشی در نظر گرفتم که به بهترین شکل بدون هیچ مشکلی در فیلم بازی کرد و همکاری خوبی با بهمن مفید داشتم. او واقعاً مردی با اخلاق و شریف بود.

این کارگردان در ادامه گفت: زمانی که پیش تولید فیلم «سرود تولد» را آغاز کردیم و عوامل انتخاب شده بود من نام بهمن مفید را به عنوان یکی از بازیگران در لیست قرار دادم و در مکاتبه‌ای با وزارت فرهنگ نام او را به عنوان یکی از بازیگران فیلم مطرح کردم که معاونت سینمایی بدون هیچ مخالفتی حضور ایشان در فیلم را پذیرفت اما متأسفانه پس از اکران فیلم اعتراضاتی صورت گرفت و که منجر به حذف بخش‌هایی از بازی مفید در این فیلم شد و ما مجبور شدیم در تدوین دوباره نقش او را کم‌رنگ‌تر کنیم اما به هر حال نقش او به طور کامل حذف نشد و به نوعی بهمن مفید دوباره در یک فیلم سینمایی روی پرده سینما رفت.

او افزود: این اتفاق می‌توانست راهی برای حضور مداوم بهمن مفید در سینمای ایران باشد اما متأسفانه کم‌رنگ شدن او در فیلم «سرود تولد» آخرین چالش ما نبود و وقتی فیلم در پخش خانگی قرار گرفت متوجه شدم در نسخه دوم پخش نقش بهمن مفید به طور کامل بدون اجازه و اطلاع من حذف شده است. پس از این اتفاق به شخصه شاهد دلگیری و ناراحتی بهمن مفید بودم و دیدم که او پس از این اتفاقات دوباره تصمیم گرفت که از ایران برود و این کار را انجام داد و چند سالی از این رفت اما باز هم پس از چند سال به کشورش برگشت.

کارگردان فیلم سینمایی «آفتاب، مهتاب، زمین» در پایان تصریح کرد: امروز دو نسخه از فیلم «سرود تولد» در دسترس عموم قرار دارد و در نسخه اول صحنه‌‌های بازی بهمن مفید وجود دارد و در نسخه دوم او به طور کامل حذف شده است. طبیعی است که چنین اتفاقی منجر به دلخوری بازیگر می‌شود و در ارتباطی که با او پس از فیلم داشتم می‌دیدم که چقدر از این اتفاق ناراحت است. او با دلخوری از ایران رفت اما دوری از کشور را تحمل نکرد و باز هم به کشورش برگشت اما این بار دیگر کسی سراغ او نرفت و شاید دلیل اصلی‌اش همین مشکلاتی بود که برای «سرود تولد» به وجود آمد و فیلمسازان احساس می‌کردند که او شخصیتی است که نباید در فیلم‌های سینمایی حضور داشته باشد. هر چند که بهمن مفید برای امرار معاش به خارج از کشور می‌رفت سال‌های آخر عمرش را در ایران گذراند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علی قوی تن بهمن مفید سرود تولد بهمن مفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۱۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی

پارسائیان معاون فرهنگی و هنری سپاه الغدیر استان یزد گفت: اختتامیه دومین جشنواره سرود فجر بسیج یزد در بخش خواهران و برادران با موضوعات استکبارستیزی و مقابله با رژیم کودک کش صهیونیستی، ایران در مسیر پیشرفت و اقتدار، ایران زیبا و ایران قوی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، فرهنگ بانوی ایرانی، افزایش جمعیت و فرزند آوری، مکتب شهید سلیمانی، فرهنگ بانوی ایرانی، امید افرینی و افزایش نشاط اجتماعی برگزار شد.

وی افزود: تعدا ۶۵ گروه در این جشنواره ثبت نام کرده بودند که ۲۵ گروه به مرحله نهایی راه یافتند که از این تعداد ۱۵ گروه برادران و ۱۰ گروه خواهران بودند.

پارسائیان ادامه داد: شروع فراخوان و مهلت ارسال آثار از اول بهمن ماه تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ بود و بازبینی آثار از ۱۵ فروردین ماه تا ۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ صورت گرفت.

سرهنگ پارسائیان یاداور شد: بخش نهایی جشنواره در تابستان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و گروه‌های برتر جشنواره استانی به مرحله کشوری راه یافتند.
 
ترویج روحیه و معارف انقلابی با زبان هنر و زمینه سازی برای ظهور و بروز استعداد‌ها هم از اهداف برپایی این جشنواره به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • جشن تولد پسر پرسپولیس بعد از برد خانگی
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • اوسمار: شانس رسیدن به صدر جدول را از دست دادیم/ هواداران مثل ما ناراحت هستند
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • آهنگ روز معلم + دانلود سرود گروه نجم الثاقب و متن معلم خوب من
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • نویدکیا: چه زمانی گفتم کار خارق‌العاده‌ای کردم؟ شما خودتان را ناراحت نکنید!
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود