Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا زمردیان رئیس بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی و معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزییات برگزاری این دوره از جشنواره گفت: شورای سیاستگذاری بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی برای برگزاری این دوره جشنواره برنامه ریزی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به وضعیت بیماری کرونا در کشور و پیش بینی‌ مسئولان ذیربط مبنی بر احتمال پیک دوم کرونا در فصل پاییز و همزمانی آن با شیوع آنفولانزا برگزاری مراسم و تجمع‌هایی که با حضور جمعیت برگزار می‌شود، سخت شود. در این صورت قطعا بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

او افزود: بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی با دوره‌های قبلی جشنواره تفاوت‌هایی دارد. تلاش کردیم بخش‌های روشن و مشخصی در حوزه شیوه‌های قصه گویی وجود داشته باشد تا داوری‌ها هم براساس شیوه‌های قصه گویی انجام شود. در گذشته عمدتا داوران براساس گروه سنی قصه گویان داوری می‌کردند و گروه‌های سنی نوجوانان، بزرگسالان و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها را دربرمی گرفت. امسال احتمالا ضمن پای بندی به آن موضوع تلاش می‌کنیم شرکت کنندگان در زمینه شیوه‌های قصه گویی هم با یکدیگر رقابت کنند.

رئیس بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد مکانیزم داوری‌ در جشنواره بین المللی قصه گویی امسال آنلاین باشد تا شرکت کنندگان در استان‌های مختلف بتوانند با هم رقابت کنند. فرآیند جشنواره امسال یک ساله خواهد بود. فرآیند جشنواره پاییز امسال آغاز می‌شود و تا پاییز سال آینده ادامه دارد. امسال بخشی را هم با عنوان قصه گوی برتر یا قصه گوی شایسته در جشنواره خواهیم داشت. شورای سیاستگذاری جشنواره هنوز عنوان این بخش را تصویب نکرده است. پس از تصویب عنوان آن را اعلام می‌کنیم. این بخش برای قصه گویانی برگزار می‌شود که برنده دوره‌های گذشته جشنواره قصه گویی هستند. این افراد باید بتوانند علاوه بر یک قصه گویی خوب آثار خودشان را در زمینه پژوهش قصه گویی و تالیف کتاب‌هایی در این حوزه ارائه بدهند.

معاون هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: در حوزه بین الملل جشنواره بین المللی قصه گویی هم تغییراتی جدی‌ خواهیم داشت. این تغییرات رسما پس از تصویب شورای سیاستگذاری اعلام می‌شود و فراخوان آن تا پیش از شهریور ماه منتشر خواهد شد. در گذشته پس از اعلام شعار جشنواره بین المللی قصه گویی، قصه گویان داوطلب داخلی و خارجی قصه هایشان را برای سایت جشنواره ارسال می‌کردند. پس از داوری اولیه برای حضور در مرحله پایانی دعوت می‌شدند. امسال تلاشمان براین است رقابت بخش بین الملل هم به صورت مجازی انجام شود تا شرکت کنندگان داخلی و خارجی ما همزمان با هم رقابت کنند و به مرحله نهایی راه یابند و در مرحله نهایی رقابت جدی تری بین شرکت کنندگان داخلی و خارجی داشته باشیم.

او اظهار کرد: امسال هم در جشنواره بین المللی قصه گویی بخش ۹۰ ثانیه را که موضوع آن «زندگی من» است، خواهیم داشت. موضوعات امسال این بخش در دست بررسی است. این موضوعات با فضا و حال و هوای روز متناسب خواهد بود. سال گذشته بخش مربوط به قصه‌های شهر من تهران، قصه‌های کانون زبان و خبرنگاران از بخش‌های جنبی جشنواره بود. امسال هم بخش‌های جنبی ۹۰ ثانیه در دست بررسی است. سال گذشته باشگاه خبرنگاران جوان حامی معنوی و رسانه‌ای بخش خبرنگاران بود. اگر علاقه‌مند باشند دوست داریم همچنان این بخش را به دلیل جذابیت کار خبر داشته باشیم. خبرنگاران قشر زحمتکش جامعه هستند که قصه‌های دیگران را روایت می‌کنند، اما کمتر زندگی و قصه‌های آن‌ها روایت می‌شود. ما تمایل داریم بخش خبرنگاران برگزار شود تا از این طریق جذابیت‌ها و سختی‌های کار روزنامه نگاری و خبر را منعکس کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره بین المللی قصه گویی شرکت کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود

سعید شاهرخی گفت: برای برگزاری جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری، ۲۵ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت و حضور پر رنگ بخش خصوصی در انتخاب کرمان بسیار موثر بود.

وی اظهار داشت: پس از استان‌های یزد و قزوین، استان کرمان میزبان سومین دوره جشنواره چند رسانه‌ای کشور به مدت سه روز می‌شود که پیشنهاد دادیم زمان برگزاری برای آبان باشد، اما زمان نهایی در روز‌های آینده مشخص خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: در نظر داریم از مفاخر فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور برای حضور در کرمان و در این جشنواره دعوت کنیم و برنامه‌های مختلفی برای شهرستان‌ها تدارک دیده و اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: اصحاب رسانه و صاحب نظران حتما با ارائه نظر و پیشنهادات برگزار کنندگان را برای معرفی هرچه بیشتر و بهتر استان کرمان یاری دهند.

شاهرخی با اشاره به برگزاری چند رویداد مهم در حوزه گردشگری در استان کرمان در سال جاری خاطر نشان کرد: جشنواره ملی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در مهرماه و در کرمان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کنگره ملی تاریخ معماری و شهر سازی در بم و نشست سالانه باستان شناسان در جیرفت، رویداد کتیبه سرباز و میزبانی از رویداد ملی چوگان از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده امسال در این اداره کل هستند.

رسانه بهترین مسیر معرفی گردشگری کرمان

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان هیچ انعکاس مطلوبی در رسانه‌های خارجی نداشته و خیلی از افراد کرمان را به درستی نمی‌شناسند.

سید مهدی طبیب زاده افزود: کسانی که کرمان را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند، کمتر از استان‌های دیگر است و باید حلقه‌های گردشگری در استان کرمان شکل بگیرد و بهترین مسیر برای معرفی استان رسانه‌ها هستند.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی سعی کرده چهره واقعی کرمان را در حوزه‌های مختلف معرفی کند تا با تغییر نگرش در سطح ملی و بین المللی استان کرمان به عنوان مقصد گردشگری انتخاب شود.

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی به استان است ادامه داد: از جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری استقبال می‌کنیم، البته برای برگزاری این جشنواره باید همکاری و هم افزایی بین دستگاه‌ها برقرار باشد.

وی تاکید کرد: کرمان جایگاه زیادی در برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ندارد و وظیفه این وزارت معرفی کرمان است، البته باید رسانه‌ها تولید محتوا داشته باشند.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی استان کرمان هم در این نشست با اشاره به نقش، گردشگری در اقتصاد خرد کشور اظهار کرد: بیش از ۱۵ همت سالانه مواد معدنی توسط شرکت‌ها از استان کرمان استخراج می‌شود و اگر از ظرفیت معادن در توسعه گردشگری استفاده کنیم قطعا در آینده امید و اشتغال برای فرزندانمان ایجاد می‌شود.

رضا بهرامی افزود: رسانه‌ها همیشه مطالبه گری داشته باشند تا بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی و صنایع معدنی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید