Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان شهردار بندرعباس با بیان اینکه شهرداری دستگاهی است که بدون مشارکت دستگاه‌های دیگر و مردم نمی‌تواند کاری از پیش ببرد، خاطرنشان کرد: بسیاری از کارها و فعالیت‌های ما با همکاری دستگاه‌های دیگر بوده و کلیه این دستگاه‌ها و همچنین مردم دررسیدن به اهدافمان سهیم بوده‌اند.

عباس امینی‌زاده، روز گذشته، ۲۷ مردادماه در بازدید از خبرگزاری ایسنا هرمزگان، اظهار کرد: از ابتدای مسئولیتم در شهرداری بندرعباس کارهای بسیاری را در بخش‌های مختلف آغاز کردیم که بخشی از این کارها به نتیجه رسیده و بخشی نیز هنوز نیاز به پیگیری و تأمین منابع مالی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قطعاً انسان آگاه به مسائل جامعه امروز نباید از شرایط موجود راضی باشد، من هم نیستم اما تمام تلاش خود را برای پیشبرد برنامه‌ها به کار می‌برم. گاهی بنا بر زمان و شرایط و نیازهای روز جامعه تلاشی آغاز می‌شود اما با تغییر شرایط و نیازهای جامعه یا باید همان شرایط را حفظ کرد و یا مطابق نیازهای جامعه، رویکرد سیستم  و برنامه‌ها را تغییر داد.

بدون مشارکت دستگاه‌های دیگر و مردم نمی‌تواند کاری از پیش ببرد

شهردار بندرعباس تصریح کرد: اکثر پروژه‌های ما مربوط به زیرساخت‌های شهری است و در مورد اجرای آن‌ها نمی‌توان تردید کرد و باید انجام شوند اما شاید گاهی نیاز باشد در اولویت‌بندی‌ها کاهش یافته و رویکرد در حوزه‌های دیگر تقویت شود.

امینی‌زاده با بیان اینکه شهرداری دستگاهی است که بدون مشارکت دستگاه‌های دیگر و مردم نمی‌تواند کاری از پیش ببرد، خاطرنشان کرد: بسیاری از کارها و فعالیت‌های ما با همکاری دستگاه‌های دیگر بوده و کلیه این دستگاه‌ها و همچنین مردم دررسیدن به اهدافمان سهیم بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در ۷ سال گذشته ساخت ۱۱ تقاطع را در بندرعباس آغاز کردیم که ۷ مورد آن به بهره‌برداری رسیده و ۴ مورد دیگر در حال انجام است، اضافه کرد: در شرایط فعلی از لحاظ اقتصادی کمی متوقف شده‌ایم اما پیگیر هستیم که تا پایان سال جاری حداقل دو مورد از این تقاطع‌ها (نایبند و قدس) را به بهره‌برداری برسانیم.

طرح"بی‌آرتی"را با تمامی سختی‌ها به نتیجه می‌رسانیم

شهردار بندرعباس با تأکید بر اینکه در حال حاضر نوسانات هزینه‌ها به‌شدت متزلزل است، بیان کرد: از اسفندماه سال ۹۸ تاکنون تورم به‌شدت متغیر بوده است، افزایش قیمت مصالح نیز کل سیستم را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

امینی‌زاده اظهار کرد: مطالعه یک طرح حمل‌ونقل و ترافیک را انجام دادیم که مورد تائید وزارت کشور و دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گرفته و بر اساس آن پیش می‌رویم. با توجه به اینکه خیابان‌های اصلی شهر بندرعباس شرقی به غربی بوده و اتصالات شمال به جنوب بسیار کم بود، سعی کردیم تقاطع‌ها را در جهت شمال به جنوب قرار دهیم تا توازن در رفت‌وآمد و ترافیک ایجاد شود و فکر می‌کنم در این زمینه موفق بوده‌ایم.

وی ادامه داد: طرح بی‌آرتی نیز در حال اجراست اما به دلیل مشکلات پیش‌آمده و شرایط اقتصادی و کرونایی فعلی با تأخیر مواجه شده که سعی می‌کنیم آن را با همه سختی‌ها به نتیجه برسانیم. برای به سرانجام رساندن ترمینال مسافربری بندرعباس نیز به مبلغ بالای منابع مالی نیاز داریم که باید حمایت‌های استاندار هرمزگان به دنبال جذب مشارکت سرمایه‌گذاری در این پروژه هستیم.

تلاشمان بر سامان دادن به منابع انسانی و تأمین معیشت آن‌هاست

شهردار بندرعباس با بیان اینکه همه مسئولین و مردمی که در یک شهر زندگی می‌کنند در مدیریت شهری شریک هستند، افزود: با بررسی‌های مختلف و جلسات متمادی که داشتیم طرح طبقه‌بندی کارگران حوزه خدماتی را به نتیجه قطعی رساندیم و در هفته گذشته بر اساس این طرح حقوق کارگران حوزه خدماتی حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.

نیروی مازادی نداریم/ به‌جای تعدیل نیرو به دنبال افزایش منابع درآمدی هستیم

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر  تمرکز ما بر حوزه عمرانی نبوده و تلاشمان بر سامان دادن به منابع انسانی شهرداری و تأمین معیشت آن‌هاست، تصریح کرد: فعلاً هیچ پولی در پروژه‌های عمرانی پرداخت نمی‌کنیم و کل درآمد ما برای منابع انسانی هزینه می‌شود، هرچند در تأمین منابع همچون سایر شهرداری‌ها در سطح کشور عقب‌افتادگی‌هایی داریم که در حال کسب درآمد و تأمین هزینه این عقب‌افتادگی‌ها هستیم.

شهردار بندرعباس گفت: هرچه کار شهرداری بیشتر باشد نیروی انسانی موردنیازش نیز افزایش می‌یابد، از نظر بنده ما نیروی مازادی نداریم و در این چندساله به‌تناسب افزایش جمعیت، توسعه مساحت و افزایش خدمات موردنیاز شهر و مردم، افزایش نیروی انسانی نیز داشته‌ایم.

امینی‌زاده ادامه داد: هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید هیچ تغییر ساختاری در شهر بندرعباس نداشته‌ایم، تنها شهرک پیامبر اعظم(ص) ۷۰ هزار نفر به جمعیت شهر افزوده، حداقل ۳۶ خیابان و چندین پارک و خدمات دیگر اضافه کرده‌ایم، در کمال بی‌پولی برای پروژه بی‌آرتی ۶۲ دستگاه اتوبوس تهیه کردیم که هر دستگاه نیاز به دو راننده و هر ایستگاه نیز به نیرو دارد.

وی عنوان کرد: وقتی خدمات شهری افزایش می‌یابد نیاز به نیروی انسانی نیز افزایش می‌یابد، ازاین‌رو ما باید به‌جای تعدیل نیرو به دنبال افزایش منابع درآمدی باشیم تا بتوانیم نیازهای معیشتی نیروهای انسانی خود را تأمین کنیم.

سطح انتظارات از شهرداری برای جذب نیرو بسیار بالاست

شهردار بندرعباس خاطرنشان کرد: فشار بیرونی نه اما سطح انتظارات مسئولین و مردم از شهرداری برای جذب نیرو بسیار بالاست و دلیل آن مشکل اشتغال در سطح استان و کشور است.

وی در خصوص جریانات اخیر شهرداری و دستگیری دو تن از شهردارهای مناطق شهر بندرعباس، گفت: تلاش دارم در این مورد اظهارنظری نکنم چراکه هرکس ممکن است برداشت متفاوتی از جریانات داشته باشد، دستگاه قضایی استان پیگیر این جریان است.

از سال گذشته به دنبال ایجاد تغییرات بودیم

شهردار بندرعباس ادامه داد: نظر و تجربه شخصی‌ام این است که عجولانه نظر ندهم، شهرداری بندرعباس بیش از ۵ هزار نیرو دارد که از این تعداد ممکن است برخی دچار خطا شوند و این مسئله تنها مربوط به زمان و دستگاه شهرداری نیست. هرچند خطا طبیعی و جایز نیست اما ممکن است اتفاق بیفتد و باید براساس چارچوب‌ها با آن برخورد کرد.

امینی‌زاده در خصوص جابه‌جایی‌ها و تغییرات ایجادشده در شهرداری بندرعباس، بیان کرد: از سال گذشته به دنبال ایجاد تغییرات و جابجایی نیروهای انسانی بودیم چراکه شهرداری دستگاهی درآمد هزینه است و با کاهش درآمد برای افزایش کارایی نیروها نیاز به ایجاد تغییراتی دارد. این تغییرات ممکن است در آینده نیز ادامه داشته باشد.

به‌عنوان یک هرمزگانی ورود استاندار به ورزش حرفه‌ای را مثبت می‌دانم

وی در خصوص اقدام استاندار هرمزگان مبنی بر تلاش برای انتقال تیم فوتبال پیکان به استان هرمزگان، اظهار کرد: باید از هر شخصی که برای ارتقاء سطح ورزش استان تلاش می‌کند حمایت شود، من به‌عنوان یک هرمزگان و فوتبالیستی که در این خاک، بازی کرده‌ام دست استاندار را برای این اقدام می‌بوسم.

شهردار بندرعباس افزود: بندرعباس نیاز به یک تیم فوتبال موفق دارد چراکه کسانی که استعداد دارند اگر افقی برای خود در این شهر نبینند انگیزه‌ای برای پیشرفت نخواهند داشت. در خصوص تیم شهرداری بندرعباس نیز اولویتمان حفظ شرایط کنونی است.

امینی‌زاده تصریح کرد: در وضعیت اقتصادی موجود که مردم انتظار دارند به خدمات شهری و نیروهای کارگری رسیدگی کنیم، هزینه برای تیم فوتبال شهرداری با خواست مردم تناقض دارد. بسیاری از تیم‌های استان، مانند آلومینیوم المهدی به دلیل نداشتن منابع پشتیبان رها شدند.

با مشارکت صنایع و سایر دستگاه‌ها می‌توانیم به لیگ برتر فوتبال راه پیدا کنیم

وی افزود: زمانی نظر برخی افراد منحل شدن تیم فوتبال شهرداری بندرعباس بود اما ما تلاش کردیم با چنگ و دندان این تیم را حفظ کنیم، باید برای پیشرفت آن نیز تلاش بیشتری کنیم. شهر بندرعباس پتانسیل‌های زیادی دارد اگر همه پای‌کار آیند، با مشارکت عمومی صنایع و سایر دستگاه‌ها می‌توانیم به لیگ برتر هم راه پیدا کنیم.

شهردار بندرعباس در خصوص اقدامات فرهنگی این نهاد گفت: با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا، بیش از ۹۵ درصد کلاس‌ها و همایش‌های لغو شده و رویکرد ما این است که در حوزه فضای مجازی فعالیت‌های فرهنگی خود را گسترش دهیم که در این راستا پیگیر راه‌اندازی یک فرهنگسرای فرهنگی هستیم.

به دنبال تقویت اشتغال خانگی خرد هستیم

امینی‌زاده تصریح کرد: در حال اجرای برنامه‌هایی جهت تقویت اشتغال خانگی خرد هستیم که در این راستا نیز در حال راه‌اندازی یک بازارچه مجازی هستیم.

وی همچنین در خصوص انتقادات اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، عنوان کرد: ما تابع نظر اکثریت اعضای شورا هستیم هرچند برخی افراد به‌صورت فردی نظرات و انتقاداتی داشته باشند.

هر جا بتوانم باری بردارم و خدمت کنم، ورود می‌کنم

شهردار بندرعباس همچنین در خصوص فعالیتش در هیئت‌ فوتبال، خاطرنشان کرد: عقیده‌ای به این‌که چه جایگاهی داشته باشم ندارم، هر جا بتوانم باری بردارم برمی‌دارم و سعی دارم تجربیاتم را درصورتی‌که از من خواستند به اشتراک می‌گویند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری بندرعباس شهردار بندرعباس دستگاه های دیگر شهر بندرعباس امینی زاده تیم فوتبال دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با «ساخت ایران» مشکل دارند!

صادرات، یکی از مولفه‌های مهم اقتصاد و صنعت هر کشوری محسوب می‌شود چرا که مزایای بسیار زیادی برای سازنده دارد. در ایران با اینکه بسیاری از کالا‌ها در سطح کیفی خوب تولید می‌شوند، اما به دلیل وجود تحریم‌ها ورود آن‌ها به بازار کشور‌ها به سختی انجام می‌شود. در این میان برخی کشور‌ها که خواهان کالای ایرانی هستند به دلیل تحریم‌ها تقاضا می‌کنند عبارت «ساخت ایران» از روی کالا حذف شود!

به گزارش دنیای اقتصاد، ششمین دوره نمایشگاه «اکسپو» تهران که محلی برای به تصویر کشیدن توانمندی‌های صادراتی کشور است از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد. پیش از آن، ستاد برگزاری این نمایشگاه اعلام کرده بود پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۳۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور دنیا در ششمین دوره این نمایشگاه شرکت کنند. انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران هم در این نمایشگاه حضوری پررنگ داشت و غرفه این انجمن از سوی بازدیدکنندگان و همچنین مسوولان بلندپایه کشور مورد بازدید قرار گرفت و با جدیدترین تحولات این صنعت بزرگ در ایران آشنا شدند.

در حاشیه این نمایشگاه یکی از اعضای انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در خصوص فرصت‌هایی که این نمایشگاه برای تولیدکنندگان ایران و به خصوص صنعت لوازم خانگی به وجود می‌آورد و همچنین برخی از مسائل و مشکلات جاری تولیدکنندگان و صنعتگران کشور گفتگو کرد.

محمود قهاری ابتدا درخصوص شرایط و کیفیت نمایشگاه اکسپو۱۴۰۳ گفت: خوشبختانه امسال و در مقایسه با سال‌های گذشته شاهد استقبال چشمگیری از نمایشگاه بودیم. در همین زمینه دولت نیز سعی کرده بود این نمایشگاه تفاوت چشمگیری با ۵ دوره پیشین خود داشته باشد که در این خصوص نیز موفقیت‌هایی دیده شد.

وی در همین خصوص ادامه داد: تولیدکنندگان در ایران با مشکلات مختلفی روبه رو هستند، ولی این تیپ کار‌های اجرایی باعث دلگرم شدن صنعتگران کشور خواهد شد. همین که حضور تجار و بازدیدکنندگان خارجی از نمایشگاه امسال پررنگ شده بود نشان از بهبود نقش سازنده این نمایشگاه بوده است. خوشبختانه بسیاری از تولیدات در ایران در سطح جهانی مطرح است و ایجاد نمایشگاه‌هایی مانند اکسپو می‌تواند این تولیدات را بیشتر به دنیا معرفی کند.

موانع اصلی صادرات

مشاور عالی انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در خصوص مهم‌ترین موانع صادرات کالا از ایران و به خصوص لوازم خانگی و همچنین انتظار تولیدکنندگان در این خصوص گفت: در حال حاضر با تمام مشکلات و موانعی که برای تولیدکنندگان لوازم خانگی کشور وجود دارد، به برخی از کشور‌های همسایه صادرات انجام می‌شود، اما واقعیت این است که در حجم وسیع و مناسبی نیست. ما در حال حاضر نمی‌توانیم خودمان را در خصوص تولید و صادرات با کشور‌های آسیایی مانند ترکیه و چین مقایسه کنیم.

وی ادامه داد: با اینکه کالای لوازم خانگی ایرانی دارای کیفیت قابل قبولی است، اما در خصوص صادرات آن ما چند مشکل اساسی داریم. یکی اینکه به دلیل تحریم‌ها بسیاری از کشور‌ها از ترس عواقب آن حاضر نیستند با ایران تجارت کنند و بنابراین فروش کالای لوازم خانگی ما بسیار مشکل است. به همین دلیل متاسفانه بسیاری از کشور‌های هدف صادراتی از ما درخواست می‌کنند که عبارت «ساخت ایران» را از کالا‌های خود حذف کنیم!

محمود قهاری با تشریح بیشتر این موضوع اضافه کرد: بنابراین ترس از عواقب تحریم‌ها و همچنین برخی اخبار منفی علیه ایران باعث شده که آن‌ها چنین درخواستی را داشته باشند. در چنین شرایطی نیاز به دیپلماسی قدرتمند در حوزه روابط بین‌الملل داریم که وزارت امورخارجه باید بیشتر از قبل در مورد آن تلاش کند. البته اتاق بازرگانی نیز با رایزنی‌های خود تلاش کرده در خصوص این موضوع کمک حال تولیدکنندگان و صادرکنندگان باشد، اما به نظر می‌رسد برای افزایش حجم صادرات، دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف باید راهکار‌های مناسبی در نظر گرفته و فعال‌تر عمل کنند.

وی گفت: از سوی دیگر ایجاد و در نظر گرفتن تسهیلات مناسب برای صادرات نیز تاثیر‌گذار خواهد بود. البته تاجر و صادرکننده ایرانی نیز باید خیالش بابت برگشت پول راحت باشد. در این خصوص نیز باید برای استفاده تجار از سیستم‌های بانکی بین‌المللی و دسترسی به آن تلاش شود تا پول فروش صادرات کالا به آسانی وارد کشور شود. البته باید در نظر داشت که برخی از مشکلات داخلی است و سیاستگذار باید در خصوص کاهش آن قدم‌هایی بردارد. به عنوان مثال تخصیص ارز به تولیدکنندگان در سال‌های اخیر به صورت قطره‌چکانی بوده که تبدیل به یکی از معضلات بزرگ شده است. چرا که تولیدکننده با این شرایط نمی‌تواند مواد اولیه مورد نیاز خود را وارد کند و به این صورت در تولید و سپس تهیه کالا برای بازار‌های داخلی یا صادرات محصول، شکاف بزرگی ایجاد خواهد شد.

آیا رایزن‌های اقتصادی وزارت امورخارجه برای بهبود شرایط صادراتی کشور و به خصوص لوازم خانگی کمکی داشته‌اند؟ عضو هیات‌مدیره انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در پاسخ به این سوال، گفت: حقیقتا اینکه این رایزن‌ها برای این مهم تلاشی داشته یا نداشته‌اند مشخص نیست، اما ما تا به حال شاهد هیچ‌گونه تاثیر مثبتی از این محل نبودیم. ولی به نظر می‌آید اگر وزارتخانه‌های صمت، اقتصاد یا امورخارجه بتوانند در خصوص ایجاد یا استحکام بخشی به روابط تجاری با دیگر کشور‌ها اقدامات عملی داشته باشند تا صادرات تسهیل شود، کمک بزرگی به افزایش حجم صادرات خواهد شد.

وی در همین خصوص ادامه داد: البته تجار ایرانی مشکل بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور را نیز دارند، اما این در قیاس با سایر موانع در پله بعدی قرار می‌گیرد. در حال حاضر کسانی که مواد اولیه وارد کشور می‌کنند مشمول استفاده از ارز صادراتی هستند. ولی برخی شرکت‌ها هم هستند که برای برگشت ارز باید طبق رقم ارز نیمایی عمل کنند که آن‌ها نیز به دلیل همخوانی نداشتن ارقام و حساب‌ها با یکدیگر، درگیر مشکلاتی می‌شوند.

برزخ تولیدکنندگان لوازم خانگی

محمود قهاری تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران را در شرایط برزخ توصیف کرد و گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در ایران در حال حاضر در شرایط خاصی قرار دارند. شاهد افزایش قیمت مواد اولیه تولید شده در داخل کشور هستیم که این اتفاق باعث افزایش قیمت کالای نهایی خواهد شد. اما با این حال تولیدکنندگان لوازم خانگی اجازه افزایش قیمت را ندارند و برخی از این کالا‌ها مانند یخچال، لباسشویی، تلویزیون و دیگر لوازم بزرگ مشمول قیمت‌گذاری دستوری هستند.

اما از سوی دیگر موضوع دیگری که وجود دارد این است که بازار هم فعلا کشش افزایش قیمت را ندارد. به این ترتیب تولیدکنندگان لوازم‌خانگی که با تورم تولید نیز مواجه هستند با شرایط متفاوتی روبه رو می‌شوند و امیدواریم مسوولان و سیاستگذاران، راهکار مناسبی برای این مشکل پیدا کنند.

مشاور عالی انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در پایان گفت: با توجه به مشکلات مطرح شده، عمده تولیدکنندگان اعلام می‌کنند درگیر ضرر و زیان‌های مالی هستند؛ بنابراین راه‌حلی که به ذهن آن‌ها می‌رسد این است که افزایش قیمت دهند. البته در حالی که قدرت خرید مصرف‌کننده نیز سقوط کرده، افزایش قیمت نیز می‌تواند باعث افزایش رکود بازار‌ها شود که مجموع این اتفاق‌ها به زیان تولیدکننده، توزیع‌کننده و در نهایت مصرف‌کننده خواهد بود.

راهکار‌های گره‌گشا

موضوعاتی مانند وضعیت بازار‌های صادراتی، رکود بازار‌های داخلی، افزایش قیمت مواد اولیه تولید و ورود کالای قاچاق به بازارها، از مهم‌ترین مشکلات و دغدغه‌های تولیدکنندگان و فعالان این صنعت هستند. آن‌ها معتقد هستند اگر قرار نیست افزایش قیمت انجام شود، دولت باید به شکل‌های مختلف حمایت‌های خود را از تولیدکننده افزایش دهد. این حمایت‌ها می‌تواند با مدل‌های متنوع مانند ارائه تسهیلات کافی، تخصیص ارز مناسب برای تهیه مواد اولیه یا حتی ارائه تسهیلات یا بن‌کارت‌های تشویقی به خریداران در راستای بهبود بازار باشد.

اگر چه بخش زیادی از کاهش حجم صادرات به وجود تحریم‌ها مربوط می‌شود، اما کارشناس این صنعت در این گفتگو بیان کرد، برای بهبود این وضعیت راهکار‌هایی نیز وجود دارد. در خصوص دسترسی تولیدکننده به مواد اولیه ارزان‌قیمت نیز حاکمیت از سال‌ها پیش بورس‌کالا را در نظر گرفته که با گذشت این سال‌ها بسیاری از تولیدکنندگان معتقد هستند سازوکار فعلی بورس‌کالا با اینکه کمک‌هایی در این خصوص داشته اما، با وجود برخی بی‌عدالتی‌ها در مورد میزان بالاتر فروش کالا و مواد اولیه به برخی شرکت‌های خاص، شرکت‌های دیگر با کمبود این مواد مواجه شده و مجبور می‌شوند بخشی از این مواد را از بازار آزاد تهیه کنند بنابراین هزینه‌های تولیدآن‌ها افزایش یافته و توجیه اقتصادی تولید برای آن‌ها کمرنگ خواهد شد؛ بنابراین راهکار موثر این خواهد بود که دولت نظارت بیشتری بر روی بورس‌کالا انجام دهد تا هر شرکت بر اساس میزان تولید خود از مواد اولیه با نرخ دولتی استفاده کند.

موضوع مهم بعدی در خصوص لوازم خانگی، تداوم ورود کالای قاچاق آن است که باعث ایجاد ضرر و زیان مالی برای تولیدکننده داخلی می‌شود. به عقیده بسیاری از کارشناسان، با وجود مبارزه‌هایی که برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق انجام شده همچنان شاهد ورود آن به کشور هستیم، یکی از بهترین راهکار‌ها افزایش کیفیت کالای لوازم خانگی تولید ملی است که باعث اطمینان خریدار شده و بنابراین به فکر خرید کالای قاچاق خارجی نخواهد بود.

مرحله بعد نیز جمع‌آوری این کالا‌ها از سطح بازار و نظارت بیشتر روی مرز‌های آبی و خاکی کشور است تا با کاهش این پدیده، شاهد شکوفایی بیشتر تولید و اشتغال در کشور باشیم و مصرف‌کننده نیز با خیال راحت اقدام به خرید کالای مورد نیاز خود کند.

دیگر خبرها

  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • ذوب‌آهن به‌دنبال بهبود آمار تقابل با استقلال
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • جنگ غزه/ شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت