Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالدین میرلاشاری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در سیل دیماه سال گذشته ۲۸ هزار و ۳۲۰ هکتار از زمین‌های زراعی، ۲۰۹ هکتار باغات، ۱۹۹ راس دام سبک، ۲۰ راس دام سنگین و ۳۴۰ حلقه چاه در چابهار دچار خسارت شد که بر اساس برآوردهای انجام شده میزان کلی خسارات وارده به حوزه بخش کشاورزی این شهرستان ۱۵۸ میلیارد و ۸۳۷ میلیون ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به منظور جبران خسارت وارده به بخش کشاورزی در اثر سیل پارسال پس از بازدیدهای میدانی و بررسی‌های کارشناسان برای یکهزار و ۶۳۲ فقره پرونده بهره‌بردار جهت دریافت غرامت تشکیل شد که تعداد ۹۷۷فقره پرونده پس از تائید نهایی به دفتر استان جهت پرداخت خسارت ارسال شد.

مدیر جهادکشاورزی چابهار افزود: از این تعداد ۸۳۵ فقره پرداخت نقدی و تعداد ۱۴۲ پرونده درحال تکمیل و در شرف پرداخت خسارت است.
وی تصریح کرد: علاه‌بر پرداخت نقدی به سیلزدگان چابهار می‌توان به توزیع ۲۰۰ تن نهاده دامی رایگان، لایروبی ۳۳۵ حلقه چاه و زهکش، بازسازی و ساخت ۳۷ کیلومتر جاده دسترسی بین مزارع، مرمت بندسارها در سطح ۲۱۳ هزار متر مکعب و توزیع ۲۲۰۰ متر لوله انتقال آب در راستای احیای منابع آبی کشاورزان این شهرستان اشاره کرد.

میرلاشاری گفت: خدمات ارائه شده و پرداخت کمک‌های بلاعوض به بهره‌برداران حوزه کشاورزی و دامداری در سیل دیماه سال گذشته حدود ۲۰۴ میلیارد ریال است.

به گزارش ایرنا شهرستان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۲۷ هزار هکتار زمین باغی و زراعی است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی چابهار اراضی کشاورزی سیل سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی چابهار اراضی کشاورزی سیل سیستان و بلوچستان تسهیلات بانکی چابهار اراضی کشاورزی سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد.

استاندار ایلام گفت: امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد، اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیشگیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم.

بهرام نیا با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

وی با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صدا‌ها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط ۲ تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع بطور کامل تامین شود.

استاندار ایلام از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهاد‌های خدمات‌رسان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود، ابراز کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

استاندار ایلام با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآور شد: بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

وی مطرح کرد: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • خبری خوب برای خسارت دیدگان بخش مسکونی در یزد
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت