Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: ادعای خبرگزاری یونهاپ در مورد برگزاری این نشست و ارسال محموله های دارویی به ایران در شرایطی است که سید عباس موسوی، سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر در واکنش به ادعای این خبرگزاری گفته بود: به اندازه کافی از کره جنوبی وعده شنیده‌ایم بنابراین فقط منتظر اقدامات ملموس و برجسته هستیم طبعا کسی در ایران منتظر محموله نیم میلیون یا دو میلیون دلاری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایرنا، وی درباره ادعای خبرگزاری یونهاپ در مورد گفت‌وگوی ویدیو کنفرانسی مقامات ایران و کره جنوبی درباره خرید دارو و تجهیزات پزشکی هم گفته بود: امیدواریم مقامات کره‌ای حجم منابع مالی مردم ایران در این کشور و عدم وجود هیچ منع قانونی برای تجارت با ایران را به یاد داشته باشند.

یونهاپ روز سه شنبه گزارش کرد این نشست که قرار است امروز به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شود نخستین نشست «گروه کاری» میان دو کشور درباره اقلام دارویی، تجهیزات بهداشتی و پزشکی و تعاملات دوجانبه در این زمینه است.

گزارش می افزاید مقامات دو کشور در نشست مجازی ماه گذشته میلادی موافقت کردند یک کارگروه مشترک میان دو کشور تشکیل شود تا طرفین بتوانند همکاری های وسیع تری در امور پزشکی، بهداشتی و اقلام مورد نیاز ایران با توجه به تحریم های آمریکا انجام دهند.


نشست مجازی امروز شامل گفت و گو درباره اقلام مورد نیاز ایران، صادرات تجهیزات و دارو، تشریفات تجاری و استمرار همکاری ها بین دو کشور خواهد بود.

وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه ای ضمن تایید برگزاری این نشست تصریح کرده است: ما به رایزنی با شرکت ها و موسسات ذی ربط در زمینه همکاری با ایران ادامه می دهیم تا از آنها برای بازگشت به بازار ایران حمایت شود و بتوانند در زمینه اقلام بهداشتی و پزشکی با ایران همکاری نزدیک داشته باشند.

یونهاپ افزوده است: در نشست امروز، همکاری های طرفین در شرایط همه گیری کرونا مورد بررسی قرار می گیرد و نمایندگانی از وزارتخانه های خارجه، بهداشت، صنایع، بازرگانی و دیگر نهادهای مرتبط کره جنوبی و نمایندگانی از وزارت بهداشت و امور خارجه ایران شرکت دارند.

پیش از این نیز خبرگزاری یونهاپ به نقل از مقامات وزارت خارجه این کشور از توافق مقامات کره جنوبی و جمهوری اسلامی ایران برای تشکیل کارگروه تجارت کالاهای پزشکی به عنوان بخشی از تلاش‌های دو کشور برای حفظ همکاری‌های دوجانبه در چارچوب معافیت‌های تحریمی آمریکا، خبر داده بود.

گزارش آورده است کره جنوبی بعد از شیوع کرونا در ایران، به دنبال صادرات داروهای ضروری مانند واکسن آنفلوانزا و آنتی بیوتیک و همچنین کیت های تشخیص ویروس کرونا است بر اساس این گزارش انتظار می رود گسترش تجارت کالاهای پزشکی با تهران به دو کشور کمک کند تا بتوانند در مورد حل و فصل دارایی های بلوکه شده ایران در دو بانک کره جنوبی - که ۷ میلیارد دلار ارزش دارد - به نتیجه برسند.

یونهاپ نوشته است کره جنوبی برای ادامه واردات نفت از ایران و صادرات کالا به تهران پس از اخذ معافیت از تحریم های آمریکا به دلیل محدود شدن معاملات مالی مبتنی بر دلار با تهران، از حساب های مبتنی بر «وون» پول ملی کره جنوبی استفاده کرده بود اما واشنگتن از تمدید تحریم ها خودداری کرد.

در ماه آوریل /فروردین/ واشنگتن مجوز ویژه ای را برای تجارت کالاهای پزشکی و درمانی کره جنوبی با تهران با وجود تحریم بانک مرکزی ایران به تصویب رساند در اواخر ماه مه /اردیبهشت/ سئول اولین محموله به ارزش ۵۰۰ هزار دلار دارو به تهران فرستاد.

دولت سئول همچنین یک کارگروه بین سازمانی برای تقویت تجارت کالاهای پزشکی با ایران راه اندازی کرد و یکسری جلسات توجیهی برای شرکت های محلی برگزار کرد تا به آنها در از سرگیری تجارت با تهران کمک کند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ایران کره جنوبی پول بلوکه شده تحریم های آمریکا صراط تجارت کالاهای پزشکی کره جنوبی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!

فرارو- وقتی صحبت از اعتماد عمومی به میان می‌آید در پزشکی بر سر دوراهی قرار داریم. پس از وقوع پاندمی کووید که علم را تحت الشعاع سیاست قرار داد جای تعجبی نیست که اعتماد به علم پزشکی روندی فرسایشی را طی می‌کند. در واقع، اعتماد به پزشکان از ژانویه ۲۰۱۹ میلادی به این سو به پایین سطح خود رسیده است. در نتیجه، افراد بیش تری به دنبال صدا‌های کم‌تر متعارفی در عرصه سیاست هستند که به باور‌های آنان نزدیک‌تر است و تمایل دارند آن صدا‌ها را بپذیرند. برای مثال، "رابرت اف کندی جونیور" از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری باوری به واکسن ندارد و از جمله افراد بدبین نسبت به این موضوع قلمداد می‌شود. نتیجه برخی از نظرسنجی‌ها از حمایت دو رقمی از او حکایت دارد. این می‌تواند زنگ خطری برای علم پرشکی باشد.

به گزارش فرارو به نقل از نیویورک تایمز، این در حالیست که سیستم پزشکی در جلسات حضوری و هم چنین بولتن‌های بهداشت عمومی به اعتماد متکی است. بی اعنمادی می‌تواند پزشکان را به سوی فرسودگی شغلی سوق دهد و باعث بروز نتایج منفی‌ای برای بیماران شود که در صورت وجود اعتماد قابل اجتناب خواهند بود. زوال اعتماد به علم پزشکی و پزشکان تا حدی عامل  افزایش نرخ سرخک در بین کودکان واکسینه نشده، عدم رعایت غربالگری سرطان توصیه شده و امتناع از مصرف دارو‌های پیشگیری کننده است. هیچ راه حل آسانی در این مورد وجود ندارد. اگر راه‌هایی برای بازگرداندن و تقویت اعتماد به بیماران پیدا نشود جان افراد بیش تری از دست خواهد رفت.

در مورد پزشکان امریکایی این بی اعتمادی فضای نسبتا تازه‌ای می‌باشد و پیش‌تر چندان موضوع بی اعتمادی به پزشکان مطرح نبود.

تردید نسبت به پزشکی معادل نیهیلیسم پزشکی نیست. داده‌های پشت دارو‌هایی که پزشکان تجویز می‌کنند و تصمیماتی که می‌گیریم نباید تنها در اختیار ما باشد. افراد حق دارند اعداد را بررسی کنند و در مورد ریسک و منافع خود تصمیم بگیرند. با این وجود، زمانی که این شک و تردید به ناباوری مذموم و جبران ناپذیر تبدیل می‌شود می‌بینیم که برخی از بیماران تصمیمات خطرناکی اتخاذ می‌کنند و زمانی که پزشکان با ناامیدی پاسخ می‌دهند این موضوع صرفا باعث جدایی و فاصله بیش‌تر بین  پزشک از بیمار می‌شود.

اعتماد گاهی اوقات با ارائه واضح حقایق و ارقام قابل ترمیم است واقعیت آن است که اعتماد چیزی فراتر از  توضیح اعداد است. پزشکان چیز‌هایی در مورد بدن به بیماران می‌گویند که قابل مشاهده نیستند. پزشکان تغییرات سبک زندگی و دارو را برای درمان یا پیشگیری از مشکلاتی که ممکن است توسط بیمار احساس نشوند توصیه می‌کنند. جراحان به نسخه عمیقی از اعتماد به نام قرارداد جراحی اشاره می‌کنند: این ایده که وقتی افراد زیر چاقو می‌روند به جراح خود اجازه می‌دهند که بدن شان را باز کند تا آنان را بهتر کند. این اعتماد را باید به دست آورد.

در مواقع اضطراری بیماران این فرصت را ندارند که انتخاب کنند به چه کسی اعتماد کنند و تصمیمات پزشکی باید عجولانه و حتی در کسری از دقیقه اتخاذ شوند. بنابراین، بخشی از کار پزشکان ایجاد رابطه سریع است. این تصمیم گیری زمانی که اعتمادی که پیش‌تر بین بیمار و پزشک وجود داشته اکنون از بین رفته دشوارتر می‌شود.

در پزشکی به ایده تصمیم گیری مشترک اشاره می‌شود که در آن تصمیمات پزشکی به طور مشترک توسط پزشک و بیمار برخلاف لحن پدرانه سالیان گذشته گرفته می‌شوند. در نتیجه، پزشک به بیمار خود نمی‌گوید چه کاری را انجام دهد در عوض اطلاعات لازم را به او ارائه می‌دهد تا بیمار بتواند مسیری را که برایش مناسب است انتخاب کند. اگر بیمار نخواهد یا نتواند آن چه را که پزشک مطرح می‌کند باور کند دانش پزشکی بی فایده می‌شود.


دیگر خبرها

  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • اردوغان میزان تجارت پایان یافته ترکیه با رژیم صهیونیستی را ۹.۵ میلیارد دلار اعلام کرد
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار