Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، استارت‌آپ هوافضایی zaphyr، از طراحی یک صندلی پرواز زفیر با قابلیت تبدیل به تخت برای کلاس اقتصادی خطوط هوایی خبر داد که کاملا با معیار‌های رعایت فاصله اجتماعی در ایرلاین‌ها مطابقت دارد. صندلی‌های اکثر هواپیماها از سال ۱۹۷۰ هیچگونه تغییری نکرده‌اند و ۹۹ درصد کلیه صندلی‌های کلاس اقتصادی کاملا در جای خود ثابت شده‌اند، علاوه بر این خوابیدن روی آن‌ها تقریبا غیرممکن است در سفر‌های طولانی باعث آسیب رسیدن به سلامتی افراد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی استفاده از فرست کلاس به علت هزینه‌های بالای آن انتخاب بیشتر مسافران نیست و مسافرانی که می‌خواهند برای راحتی بیشترشان اندکی هزینه کنند، کلاس پروازی پریمیموم اقتصادی را انتخاب می‌کنند که تنها فضای بیشتری برای پا‌ها راختیار مسافر می‌گذارد و امکان تبدیل شدن به تخت را ندارند.

طراحی که کابین‌های هواپیما را با صندلی‌های تخت شونده دوطبقه در کلاس پریمیوم اقتصادی ترسیم کرده به عنوان راه حلی در مقابل گسترش ویروس کرونا مطرح شده است. در این طراحی هر دو مسافر در یک ردیف قرار می‌گیرند با این تفاوت که روی دو صندلی که روی هم قرار گرفته‌اند می‌نشینند.

صندلی‌های زفیر برای سفرهای طولانی طراحی‌ شده‌اند

صندلی زفیر برای مسافران کلاس اقتصادی پرواز در سفر‌های طولانی طراحی شده است. هدف این طراحی سازگار با فاصله‌گذاری اجتماعی، ایجاد تحول در صنعت هواپیمایی است به‌طوری که با فراهم کردن فضایی راحت برای مسافران و حفظ حریم خصوصی ایشان در کابین‌های جداگانه و کاملا شخصی، پرواز را برای آن‌ها ایمن کند.

صندلی Zephyr طراحی هوشمندانه جفری اونیل است که معتقد است ایزوله کردن مسافران از یک‌دیگر که با طراحی وی میسر می‌شود، می‌تواند از بیماری‌های جهانی جلوگیری کند. او این ایده را در نمایشگاه طراحی داخلی هواپیما سال ۲۰۱۹ در هامبورگ آلمان ارائه داد. مرحله بعدی انجام تست‌های این طرح مربوط به ایمنی آن در حین پرواز است که حدود ۳ سال زمان ‌می‌برد.

طراحی صندلی زفیر به مسافر این حق انتخاب را می‌دهد که باتوجه به تمایل خود کاملا دراز بکشند، روی صندلی لم داده و یا کاملا رسمی و صاف بنشینند. به دلیل نوع طراحی صندلی‌های جمع‌شونده، هریک از آن‌ها می‌توانند بدون اینکه از تعداد صندلی‌های هواپیما کم شود، به هواپیما‌های موجود در خطوط هوایی اضافه شوند. درواقع پلتفرم معماری ساده آن باعث شده است که ایرلاین‌های متفاوت بتوانند این صندلی‌ها را متناسب با اصول برندینگ و خط مشی و فرهنگ‌سازمانی خودشان شخصی‌سازی کنند.

بیشتر بخوانید

امکانات شگفت انگیز در هواپیمای ضد کرونایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صندلی هواپیما صندلی خاص طراحی صندلی هواپیما صندلی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد