Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی هیرمند گفت: ۲ هزار هکتار از مراتع تالاب هامون گرفتار هجوم ملخ صحرایی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا ، شهرستان هیرمند به عنوان قطب کشاورزی شمال سیستان و بلوچستان شناخته می شود، به گونه ای که در فصل زراعی بیشترین سطح کشاورزی به این منطقه تعلق دارد.

در روزهای اخیر برخی از کشاورزان و مردم بومی شهرستان هیرمند از هجوم ملخ های مهاجر به این شهرستان خبر داده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حمله ملخ ها در گذشته نیز در این شهرستان سابقه داشته است که پس از مبارزه با آنها از منطقه ناپدید شدند.

عباس جهانی، مدیر جهاد کشاورزی هیرمند در همین خصوص گفت: ملخ های مهاجر آسیایی از سمت افغانستان در مراتع دریاچه هامون دیده شده اند.

وی افزود: خطر این نوع ملخ به مراتب از ملخ های صحرایی کمتر است و هنوز به مزارع کشاورزی این شهرستان نرسیده اند.

جهانی گفت: تا کنون ۲ هزار هکتار از مراتع تالاب هامون گرفتار هجوم این نوع ملخ هستند که کار مبارزه آنها از روز پنج شنبه پس اتمام توفان ها در منطقه آغاز خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ملخ آسیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۵۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: بیش از ۳۵۰ هکتار نخلستان در این شهرستان وجود دارد که ۱۷۰ هکتار آن مثمر است.
وی افزود: درختان خرما به‌ صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر، گرده افشانی می‌شود و هر کشاورز بر اساس تعداد نخل‌های خود عملیات گرده‌افشانی را برای تولید محصول انجام می‌دهد.

فانی بیان کرد: در برنامه تغییر الگوی کشت، توسعه کشت نخیلات به‌عنوان یکی از کشت‌های کم آب بر و متحمل به بی آبی در دستور کار قراردارد که رقم زاهدی، شاهانی، پیاروم و کبکاب بیشترین توسعه را در شهرستان دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.

دیگر خبرها

  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • تالاب هامون جازموریان جان دوباره گرفت
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا