Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای آمریکایی آکسیوس، وی در اولین شب مجمع حزب دموکرات گفت: اگر فکر می کنید اوضاع بدتر نمی شود، به من اعتماد کنید، اگر تغییری در این مسیر ایجاد نکنیم اوضاع بدتر خواهد شد.

میشل اوباما روز دوشنبه افزود: از جان باختگان کرونا تا اقتصاد و ائتلافات خارجی و عدالت نژادی، رئیس جمهور ترامپ باعث بروز هرج و مرج، تفرقه و فقدان کامل حس همدردی در کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آکسیوس نوشت: بانوی اول پیشین آمریکا یکی از چهره های محبوب و انگیزشی در بین خطوط مختلف فکری حزب دموکرات  و یکی از قدرتمندترین افراد در ترغیب رای دهندگان زن رنگین پوست برای شرکت در انتخابات است.

او در تکرار شعار خود در مجمع ملی حزب دموکرات در سال ۲۰۱۶ گفت: «وقتی آنها خود را پایین می برند، ما بالا می رویم»؛ اظهاراتی که به طور مستقیم ترامپ را هدف انتقادهایش قرار می داد.

وی افزود: بیایید تاحد ممکن صادق و شفاف باشیم. دونالد ترامپ رئیس جمهوری اشتباه برای کشور ما است. او به اندازه کافی و حتی بیشتر از آن وقت داشت تا ثابت کند می تواند به وظایف خود عمل کند اما در وضعیت دشواری بسر می برد. او واقعا نمی تواند رئیس جمهوری باشد که ما نیاز داریم.

میشل اوباما گفت: جملات رئیس جمهوری می تواند بازارها را به تحرک در آورد، می تواند باعث بروز جنگ یا صلح شود. می تواند انگیزه های بد را نابود و احساسات خوب را برانگیزد. نمی توان در این پست تقلب کرد.

همسر باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا درباره سرکوب رای دهندگان در انتخابات ۲۰۲۰ هشدار داد و به آمریکایی ها گفت باید به جو بایدن نامزد دموکرات ها رای بدهند.

وی با تاکید بر این که علاقه ای به سیاست ندارد با اشاره به مشکلات کنونی آمریکا از جمله در نتیجه شیوع ویروس کرونا، اقتصاد متزلزل، بی ثباتی سیاسی و نژادپرستی نظام مند گفت آمریکا اکنون فاقد نقش رهبری در عرضه جهانی است و عملکرد ضعیفی نه تنها در زمینه سیاست های داخلی بلکه از لحاظ نقش آمریکا در جهان دارد.

او گفت بایدن می داند چگونه اقتصاد را نجات دهد، با کرونا مبارزه و کشور را رهبری کند.

ترامپ رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا به دنبال جانشینی با باراک اوباما رئیس جمهور دموکرات آمریکا تلاش کرد بسیاری از دستاوردهای او در زمینه مراقبت های بهداشتی، محیط زیست و سیاست خارجی را ملغی کند.

انتخابات برای تعیین پنجاه و نهمین رئیس جمهوری آمریکا و معاون او سوم نوامبر ۲۰۲۰ مصادف با ۱۳ آبان ۹۹ برگزار می شود.

میشل اوباما بعد از پایان دوران ریاست جمهوری اوباما کتاب خاطراتش را تحت عنوان «میشل اوباما شدن» نوشت و در آن به ویژه اشاره کرد که ترامپ را به خاطر به خطر انداختن امنیت خانواده اش با مطرح کردن محل تولد اوباما نمی بخشد.

میشل در این کتاب نوشت: من هیچ گاه به سیاست علاقه ای نداشته ام و تجریه ۱۰ سال گذشته ام نیز اندک تغییری در این ذهنیت من ایجاد نکرده است.

برچسب‌ها حزب دموکرات آمریکا ویروس کرونا انتخابات ۲۰۲۰ جو بایدن پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حزب دموکرات آمریکا ویروس کرونا انتخابات ۲۰۲۰ جو بایدن حزب دموکرات آمریکا ویروس کرونا انتخابات ۲۰۲۰ جو بایدن رئیس جمهوری میشل اوباما حزب دموکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه

به نقل از گاردین، گلن بویس، رئیس دانشگاه گفت که تحقیقات در مورد یکی از این دانشجویان سفید پوست آغاز شده و ممکن است در ادامه چند دانشجوی دیگر را نیز شامل شود. به گزارش منابع خبری در دانشگاه، این درگیری پس از آن آغاز شد که گروهی متشکل از حدود ۵۰ دانشجوی معترض به جنگ اسرائیل در غزه با گروه کوچکی از معترضان سفیدپوست رو به رو شدند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،ویدئویی که از این صحنه در فضای مجازی منتشر شده، یکی از دانشجویان سفیدپوست را نشان می‌دهد که مقابل یک دانشجوی دختر سیاه‌پوست در جمع حامیان فلسطین، صدای میمون در آورده و فریاد می‌زند که «این دختر را داخل قفس بیندازید». بیشتر دانشجویان سفیدپوست، لباس‌های ستاره‌ای و راه راه پوشیده بودند و برخی دیگر پرچم‌های آمریکا و دونالد ترامپ در دست داشتند. آنها در طول حضور خود بار‌ها بطری‌های آب را به سمت معترضان حامی فلسطین پرتاب کردند و شعار‌های توهین آمیز می‌دادند.

گلن بویس با تایید انجام این تحقیقات به تاریخ تلخ نژادپرستی و جداسازی در این دانشگاه اشاره‌ای ضمنی داشت. یکی از نکات منفی در مورد دانشگاه می‌سی‌سی‌پی این است که در سال ۱۹۶۲ اولین دانشجوی سیاه‌پوست خود را تحت فشار قانون پذیرفت. او در این باره گفت: باید اذعان کنم که چنین اتفاقاتی باعث عقب افتادن ما می‌شود و نباید به سادگی از کنار آن عبور کنیم.

یکی از انجمن‌های دانشجویی فعال در این دانشگاه اعلام کرد که فرد مسئول پشت این اقدامات نژادپرستانه را اخراج کرده است. این در حالی است که هویت فردی که تحت تحقیقات دانشگاه قرار دارد، اعلام نشده است. در این میان، دونالد ترامپ نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری، واکنش متفاوتی به این ماجرا داشت. ترامپ با استناد به شعار «آمریکا دوباره بزرگ می‌شود»، ویدئویی را در اینستاگرام منتشر کرد که نشان می‌دهد معترضان سفیدپوست پرچم او را به اهتزاز در می‌آورند.

این دانشگاه سابقه طولانی و تاریکی در زمینه اقدامات نژادپرستانه دارد. ۶۲ سال پیش و در زمانی که جیمز مردیت اولین دانشجوی سیاهپوست دانشگاه شد، ورود او با شورش ۲۰۰۰ سفیدپوست مواجه شد. آن اتفاق زمانی اوج گرفت که گارد ریاست جمهوری کندی نیز به این ماجرا ورود کرد. در سال ۱۹۸۳ نیز هجوم ۱۰۰۰ دانشجوی سفید پوست به خوابگاه دانشجویان سیاه‌پوست منجر به آشوب و جنجال شد.

با گذشت این همه سال از آن اتفاقات، بخش زیادی از دانشجویان دانشگاه می‌سی‌سی‌پی را سفیدپوستان تشکیل می‌دهند. بنا بر آخرین آمار، حدود ۱۱ درصد از دانشجویان این دانشگاه سیاه پوست و ۷۶ درصد سفیدپوست هستند.


دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ