Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "محمود شکرابی" گفت: شرکت های بیمه ای در ایران ، بیمه نامه هواپیما را به صورت یک بسته که شامل بیمه نامه بار، مسافر، بدنه، حوادث و مسئولیت می شود را به شرکت های هواپیمایی ارائه می کنند وقیمتی که پیشنهاد می دهند ثابت و تحت نظر بیمه مرکزی است.

وی افزود: در حال حاضر بیمه نامه های هواپیما معمولا توسط شرکت بیمه ایران انجام می شود هر چند که به تازگی شرکت های بیمه  ای  خصوصی هم به حوزه بیمه نامه هواپیما ورود پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات مدیره انجمن شرکت های هواپیمایی ایران ضمن بیان اینکه شرکت های بیمه ای یکسری از مسئولیت های خودرا به عنوان اتکایی به بیمه لویدزلندن واگذار می کنند، ادامه داد: نحوه پرداخت خسارت هم به این منوال است که اگر داخلی باشد، دیه را بر مبنای قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می پردازند.

شکرابی توضیح داد: اگرخسارت وارده دلاری باشد واحدی به نام sdr وجود دارد که خسارت را بر مبنای آن محاسبه می کنند یعنی بیمه گر اتکایی اگر خسارت را بخواهد به صورت دلار، یورو یا هر واحد دیگری بپردازد برمبنای sdr محاسبه کرده و به یک مبلغی می رسد .

وی با اشاره به اجباری بودن بیمه بدنه و شخص ثالث هواپیما ها در تمامی کشورهای جهان، گفت: تمامی شرکت های هواپیمایی موظف به بیمه کردن هواپیماهای خود هستند وهیچ هواپیمایی بدون بیمه نمی تواند حتی یک ساعت هم پرواز کند و در ایران هم بیمه هواپیما دائما از سوی سازمان هواپیمایی کشوری رصد می شود.

عضو هیات مدیره انجمن شرکت های هواپیمایی ایران اذعان داشت که شرکت های هواپیمایی با توجه به روابطی که با شرکت های بیمه ای دارند مشکل خاصی در زمان پرداخت خسارت ها ندارند ممکن است مواقعی به دلیل اینکه نقطه نظرات بیمه گر با کارشناس فنی شرکت متفاوت باشد چانه زنی هایی پیش بیاید ولی معمولا به یک نتیجه می رسند.

شکرابی با بیان اینکه معمولا قراردادهای بیمه ای به دلار است، افزود: از آنجایی که قراردادهای هواپیما به دلار است بستگی به خود شرکت هواپیمایی دارد که چه نرخی را ارائه دهد به عنوان نمونه درسال 97 که مدیرعامل قشم ایر بودم یک هواپیما در مشهد به دلیل باز نشدن چرخ به زمین نشست که آسیب هم دید و ما با دلار 9 هزارتومان بیمه کرده بودیم و زمان پرداخت خسارت دلار 11 هزار تومان بود و ضرر کردیم اما شرکت بیمه ای مقصر نبود.

وی تعداد هواپیمای فعال در ناوگان هوایی 120  فروند هواپیما ذکر کردو گفت که میانگین عمر مفید هواپیماهای کشور بین 24 تا 25 سال است البته واحد های فنی شرکت های هواپیمایی در ایران بسیار فعال و کارآمد هستند و موتور انواع  هواپیماها را تعمیر می کنند تنها مشکل تهیه قطعه وجود دارد که آن هم به طریقی برطرف می شود.

شکرابی معتقد است که هواپیماهای فعال درکشور ایمن هستند و هیچگونه مشکل فنی ندارند ولی به دلیل فرسوده بودن هزینه های هنگفتی را برای شرکت های هواپیمایی ایجاد می کنند.

وی تعداد اعضای انجمن را 18 شرکت برشمرد که شامل 17 شرکت هواپیمایی و 1 شرکت هلی کوپتری می شود.

پربیننده ترین بیشترین ریزش شاخص سهام بانکی به دی رسید نماد ۳ بانک و موسسه اعتباری در تالار شیشه‌ای سبزپوش شد بیشترین ریزش شاخص سهام بیمه به دانا رسید الزامی برای صدور بیمه‌نامه موتورسیکلت هنگام خروج از کارخانه وجود ندارد نماد ۱۸ شرکت بیمه‌ای در بازار سرمایه به رنگ قرمز درآمد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه ایرلاین شرکت های هواپیمایی صنعت بیمه قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شرکت های هواپیمایی شرکت های بیمه بیمه ای بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد

یک هواپیمای مسافربری کویتی که از فرودگاه بین المللی بانکوک به پرواز درآمده بود، به دلیل دعوای زنان کویتی مجبور به بازگشت به فرودگاه و فرود اضطراری شد.

به گزارش شفقنا؛ این هوپیما پس از دعوای شدید و خشونت آمیز چند زن کویتی و زد و خورد آنها، مجبور به بازگشت به فرودگاهی شد که از آن به پرواز درآمده بود.

براساس این گزارش، این هواپیمای متعلق به شرکت هواپیمایی کویت، از تایلند به مقصد کویت به پرواز در آمده بود که با دعوای  شدید چند زن کویتی و حمله به افسر امنیتی هواپیما مجبور به فرود اضطراری شد.

دادستان عمومی کویت امروز(یکشنبه) اعلام کرد: این نزاع، خلبان هواپیما را مجبور کرد تا به منظور حفظ امنیت سرنشینان آن به فرودگاه بانکوک برگردد.

براساس اعلام دادستان کویت، پرونده متهمان به منظور رسیدگی به مراجع ذیربط ارجاع شده است.

مطالعه بیشتر: استفاده از فناوری برای حداکثرسازی سود/ پلتفرم تجارت الکترونیک برای بخش نفت کویت راه‌اندازی می‌شود
در گزارش رسانه ها هویت مسافرانی که با هم درگیر شده بودند، مشخص نشده و تنها به کویتی بودن انها اشاره شده است. براساس بیانیه خطوط هوایی کویت، این نزاع باعث هرج و مرج در هواپیما و نگرانی دیگر مسافران و تاخیر در  پرواز شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی