Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که آمریکا از برجام خارج شد، یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی مدعی شد که این کشور به عنوان یکی از اعضای اولیه برجام طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت حق استفاده از مکانیسم بازگردانی تحریم‌ها علیه ایران را دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه فاکس نیوز، تد کروز سناتور جمهوری‌خواه آمریکا در بیانیه‌ای روز دوشنبه درباره به‌کارگیری مکانیسم بازگردانی تحریم‌ها علیه ایران گفت: بی عرضگی متحدان اروپایی ما فقط و فقط یک گزینه برای آمریکا باقی گذاشته است و آن ممانعت از به پایان رسیدن تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمان آن رسیده است که آمریکا با به کارگیری مکانیسم بازگردانی تحریم ها که در قطعنامه توافق هسته ای در سازمان ملل تشریح شده است، در نهایت و به طور بازگشت ناپذیری تمام آنچه از توافق فاجعه بار(هسته ای) باقی مانده است و منافعی را که ایران از آن کسب می کند را پایان ببخشد.
تد کروز در ادامه اظهار کرد: با این حال، ما برای همکاری با اعضای شورای امنیت و اعضای(برجام) در راستای مسیری به سوی اطمینان حاصل کردن از حمایت شورا آماده هستیم.
کروز در یادداشتی برای هفته نامه نیوزویک مدعی شد: قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت حق تمامی اعضای اصلی توافق هسته ای را که از جمله آن ها آمریکا را نیز به وضوح ذکر می کند، برای به کارگیری مکانیسم بازگردانی تحریم ها محفوظ داشته است. چگونه می تواند چنین نباشد؟ تمام هدف مکانیسم بازگردانی تحریم ها حفاظت از آمریکا در موقعیتی بود که ایران از فرصت توافق برای به خطر انداختن آمریکایی ها استفاده کند.

اظهارات کروز در پی این مطرح می شود که پیش‌نویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که تاریخش در ماه اکتبر به پایان خواهد رسید، در پی عدم برخورداری از حمایت حداکثری در رای گیری شورای امنیت سازمان ملل، رد شد.

دولت آمریکا علیرغم خروجش از توافق هسته‌ای تهدید کرده بود در صورت تصویب نشدن  پیش نویس قطعنامه ای که ارائه کرده بود، از مکانیسم بازگردانی تحریم ها در توافق هسته ای برای بازگرداندن تحریم های سازمان ملل علیه ایران استفاده خواهد کرد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم تسلیحاتی ایران تد کروز شکست آمریکا خروج آمریکا از برجام شوراي امنيت قطعنامه 2231 شورای امنیت مکانیسم بازگردانی تحریم ها توافق هسته ای شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • پیام تبریک مدیرعامل کروز به مناسبت روز کارگر
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست