Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:12:52 GMT

واحدهای آبکاری به خارج تهران منتقل می شوند

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۷۳۱۳

واحدهای آبکاری به خارج تهران منتقل می شوند

خبرگزاری مهر؛ گروه جامعه: رئیس اداره محیط زیست شهر تهران روز گذشته به ثبت بیشترین شکایات مردمی در حوزه محیط زیست در مناطق ۳، ۱۸، ۱۹ و ۲۱ شهر تهران خبر داد و گفت: براساس بررسی به عمل آمده از شکایت‌های محیط زیستی واصله چهار ماهه ابتدای سال جاری، بیشترین شکایت ثبت شده مربوط به پسماند، ساخت و ساز غیرمجاز است و مشاغل و صنوف مزاحم مانند آبکاری‌ها هم به عنوان یکی دیگر از عوامل آلوده کننده محیط زیست تهران از موضوعات شکایت بوده‌اند و ساماندهی آنها بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: از این رو مکاتباتی با شرکت ساماندهی مشاغل شهر برای حل معضل ناشی از فعالیت این واحدها انجام گرفته است.

فاطمه برنا امروز در گفت و گو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه چون این صنایع با توسعه بی ضابطه و شلخته‌ای در سطح شهر بخصوص مناطق جنوبی تهران پراکنده شده‌اند، براساس بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، این نهاد موظف برخورد با صنایع و مشاغل مزاحم در سطح شهر تهران است، اظهار داشت به جز با مشاغلی که آلودگی شأن موجب تخریب محیط زیست می‌شود اصراری به جمع شدن صنایعی که دامنه فعالیتشان به داخل شهر کشیده شده‌اند نداریم.

۲۲ واحد آبکاری و ۳۵۰ واحد کارواش فعال در شهر تهران نیازمند نظارت

برنا با اشاره به اینکه ۲۲ واحد آبکاری در مناطق جنوبی تهران مشغول به فعالیت است، خاطرنشان کرد: آلودگی آبکاری‌ها تأثیر مستقیمی بر روی منابع آب دارد و به همین دلیل برنامه جمع‌آوری آنها در دستور کار قرار گرفته است. و در این باره با شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل رایزنی کرده‌ایم.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران کارواش‌ها را از دیگر مشاغل آلوده کننده محیط زیست پایتخت برشمرد و گفت: بیش از ۳۵۰ واحد کارواش به صورت رسمی در تهران در حال فعالیت اند که با توجه به اینکه آلودگی‌های فعالیتشان را به منابع آبی زیرزمینی منتقل می‌کردند از شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری خواستیم نظارت بیشتری بر فعالیت‌های آنها داشته باشد و خوشبختانه بسیاری از این واحدها به سمت وصل شدن به شبکه فاضلاب اگوی شهری حرکت کرده‌اند.

وی از پیشنهاداتی هم به شهرداری برای ساماندهی مشاغل آلاینده در منطقه خلازیر خبر داد.

سیدعلی مفاخریان مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران نیز در این باره به خبرنگار مهر گفت: براساس وظیفه قانونی شهرداری ما با هر کدام از موضوعات فعالیتی که ایجاد مزاحمت داشته باشد چه به شکل انتفاعی و چه موضوعات زیست محیطی مثل انتشار بوی نامطبوع، سروصدا، و… برخورد می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه همه شهروندان می‌توانند برای حل معضلات فضای پیرامونی خود با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند، ابراز داشت: براساس بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها این شرکت موظف به برخورد با مواردی هست که ایجاد مزاحمت برای شهروندان داشته باشد.

توقف فعالیت کارخانه سیمان تهران

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با اشاره به اینکه ۷۰ هزار مورد طرح شکایت براساس این قانون به ثبت رسیده و از جمله مصادیق مزاحمت محسوب شده است، اظهار داشت: ۳۵ هزار مورد از این تعداد مربوط به آرای قدیمی بوده و ۳۵ هزار مورد جدید در سطح مناطق شهر تهران به ثبت رسیده است.

وی صنوف مزاحمی که عمدتاً در مناطق حاشیه‌ای تهران وجود دارند، همچون آبکاری، صافکاری را از بیشترین موضوعات این طرح شکایت‌ها برشمرد و گفت: برای عمده این طرح شکایت‌ها رأی صادر شده است و خیلی از این صنایع همچون اوراقچی‌ها، انبارهای مواد شیمیایی، برخی آبکاری‌ها، کوره پزخانه ها به خارج شهر منتقل شده‌اند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران همچینن از دیگر رای‌های صادره درخصوص صنایع مزاحم را مربوط به توقف فعالیت برای کارخانه سیمان تهران خبر داد و گفت: فعالیت این کارخانه به مدت ۳۰ سال متوقف شده است.

وی خاطر نشان کرد: پلاک‌های کوچک‌تر هم با طرح شکایت رصد می‌شوند.

کد خبر 5001794 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: ساماندهی صنایع و مشاغل فاطمه برنا شهر تهران صنوف آلاینده شورای شهر تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی روز خبرنگار محرم 99 وضعیت راهها رییس شورای شهر تهران سال تحصیلی جدید انفجار بیروت سرهنگ نادر رحمانی محسن حاجی میرزایی آزادگان جنگ تحمیلی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری طرح شکایت شهر تهران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد اسماعیل زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در سال گذشته نیز برخی پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
وی افزود:  ساخت پارک‌های محلی، احداث میدان «نماز» و یادمان شهید گمنام، اصلاح هندسی برخی معابر، لکه‌گیری و آسفالت و بهسازی شماری از مسیرها از جمله این طرح‌هاست.
شهردار محمدآباد تصریح کرد:بهره برداری از پارک کوهستانی، اصلاح و تعبیه روشنایی میدان ورودی شهر از سمت اصفهان، احداث میدان خروجی شهر به سمت شهرضا و تکمیل آزادسازی برخی خیابان‌ها از جمله دیگر پروژه‌های مورد اشاره محسوب می‌شود. 
وی اضافه کرد: مرمت آثار تاریخی و گردشگری، تکمیل پد(محل استقرار و پرواز) بالگرد و تکمیل استخر ذخیره آب‌های سطحی از جمله پروژه‌هایی دیگری است که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 
اسماعیل زاده با بیان اینکه سومین نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و مشاغل خانگی را در ارگ تاریخی این شهر افتتاح کردیم، گفت: بالغ بر ۳۰ غرفه از برخی شهرهای استان‌ اصفهان و مناطق دیگر مانند آذربایجان شرقی و کرمان در این نمایشگاه حضور دارند. 
وی با اشاره به اینکه گردشگری از جمله مباحث با اهمیت این خطه به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هرچه بتوانیم زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت را ارتقا بخشیم می‌توانیم محمدآباد را به خطه‌ای مسافرپذیر تبدیل کنیم. 
اسماعیل‌زاده گفت: نمایشگاه نامبرده از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته است و امیدواریم این روند رو به رشد در سال‌های آینده نیز تداوم یابد. 
وی اضافه کرد: شهر محمدآباد و به طور کلی شهرستان جرقویه از منابع طبیعی و محیط زیست زیبا و بکر سود می‌برد و بی‌شک گردشگری طبیعی بویژه با توجه به مجاورت آن با پارک ملی کلاه قاضی قابلیت پیشرفت دارد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است