Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: از کوچه‌های باریک و پرازدحام محله مولوی عبور می‌کنیم تا به مسجد "مهدویه" برسیم. در آن هیاهوی بازار و رفت‌و‌آمد‌های معمول، یک نفر در آشپزخانه مسجد مهدویه در حال طبخ غذا برای نیازمندان است. "علیرضا عمو عابدی" در سال ۱۳۴۰ به دنیا آمده و به قول خودش عشق به امام حسین (ع) با شیر مادر در تار و پود وجودش ریشه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون ۳۰ سال است که او برای عزاداران امام حسین (ع) در هیئت‌های مختلف آشپزی می‌کند. معتقد است که کار در آشپزخانه لطف دیگری دارد و کار کردن حس بسیار زیبایی را به او می‌دهد. او حضور در هیأت عزاداری را رمزی می‌داند برای اینکه همه وجودش در آرامش مطلق باشد و یقین دارد بی‌دلیل نیست که مجلس امام حسین (ع) دارالشفاء است.

به گزارش تسنیم، علیرضا عموعابدی می‌گوید: پدر حاج مهدی سماواتی که از مداحان و پیرغلامان دستگاه سیدالشهدا (ع) است، لقب طباخ‌الحسین (ع) را به من داده است، اما به واقع من به غیر از آشپزی، از هر کاری که از دستم بربیاید در راه امام حسین (ع) دریغ نمی‌کنم. می‌گوید: از همان جوانی به آشپزی در هیئت امام حسین (ع) علاقه‌مند شدم. خوشحالم از این که به لطف خداوند و امام حسین (ع) بهترین‌ها نصیبم شده و بدون، چون و چرا این منصب را ارباب خود می‌دانم.

شغل اصلی‌اش آشپزی است و در پاسخ به این سؤال که چرا در میان منصب‌های خادمی هیئت، آشپزی که دشوار است را انتخاب کرده‌اید؟، می‌گوید: من سعی کرده‌ام همیشه جا‌های خالی را پر کنم! یعنی هر کجا کاری بر روی زمین مانده باشد، آن را انجام می‌دهم. حدوداً ۸ مرتبه‌ای که به همراه حاج مهدی سماواتی برای آشپزی به حج مشرف شدم، همواره سخت‌ترین بخش آشپزی که تهیه برنج بود را بر عهده می‌گرفتم. از همان دوران، بدنم را آماده کردم تا گرما و حرارت غذای امام حسین (ع) با تن و بدنم آمیخته شود.

کتاب زندگی‌اش که ورق می‌خورد، بر هر صفحه آن اتفاق تازه‌ای نقش بسته و خاطرات تلخ و شیرینی به خود دیده است، اما روز‌های زیبایی را نمایان می‌سازد که علیرضا عمو عابدی تمام آن‌ها را موهبتی از جانب امام حسین (ع) می‌داند و می‌گوید: اتفاقات زیادی در طول این سال‌ها برایم افتاده و کرامات زیادی از اهل‌بیت (ع) دیده‌ام که واقعاً جای بیان ندارد، اما همه‌اش عشق است و پر از موهبت که خودشان به ما داده‌اند.

بیشترین حجم غذایی که عموعابدی در هیئت پخته است، مربوط به سفر اربعین است. خاطرات زیادی از سفر معنوی اربعین دارد. سالیان زیادی است که روی دل این مرد، پرچمی با نام یاحسین (ع) نصب شده و همین عشق است که تمام وجودش را وقف امام حسین (ع) کرده است.

او در مورد حال و هوای آشپزخانه می‌گوید: قبل از پخت غذا حتماً با نیت و وضو وارد آشپزخانه می‌شویم و شروع کار را با ذکر صلوات همراه است. روضه بر اباعبدالله (ع) هم که فراموش نمی‌شود. روضه را که شروع می‌کنم، همه دوستان دست از کار می‌کشند و کنار دیگ‌ها اشک می‌ریزند. من در غذای هیئت از بهترین موادغذایی برای پختن غذا استفاده می‌کنم، اما خب به هر حال به دلیل گرانی وسایل و مشکلات اقتصادی، هر چقدر که توان بانی باشد ما وسایل را تهیه می‌کنیم، اما هیچ وقت در مصرف مواد غذایی و وسایل، کم نگذاشتم؛ شاید گاهی بجای دو مثقال حتی سه مثقال ریخته باشم، اما بالعکس هرگز.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: عزاداری حسینی عزاداری محرم دیگ نذری آشپز صراط امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • از دلبری بهارنارنج تا اردیبهشتِ عاشقی در بهارِ شیراز
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • هیئت عزاداری سادات محله فروشان به مناسبت سالروزشهادت امام صادق(ع)
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در مهردشت +فیلم
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان