Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی‌ان‌ان، علیرغم هشدار مکرر چین به آمریکا و بالاگرفتن تنش‌ها میان این دو کشور، اخبار حاکی از آن است که واشنگتن توافق خود با تایوان برای فروش ۶۶ فروند جنگنده اف-۱۶ از شرکت لاکهید مارتین را نهایی کرده است.

پیش‌بینی می‌شود، با نهایی شدن این توافق شاهد فصلی جدید در دفتر روابط میان واشنگتن و پکن و بالا گرفتن تنش‌ها میان این دو کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز شنبه (۲۵ مرداد) آمریکا در قراردادی جدید با تایوان، موافقت خود را برای فروش ۶۶ جنگنده اف-۱۶ به این کشور اعلام کرد.

بر این اساس، شرکت لاکهید مارتین ساخت جت‌های اف-۱۶ آمریکا را آغاز کرده است. ساخت این سری از جت‌های آمریکایی در سال ۲۰۱۹ آغاز شد و طبق گزارش‌ها فرآیند ساخت آن‌ها تا پایان سال ۲۰۲۶ به اتمام می‌رسد. به گفته مقامات آمریکایی، ۹۰ فروند جت به تایوان فروخته می‌شود.

گفتنی است تایوان اولین بار در سال (۱۳۷۱) ۱۹۹۲ جنگنده پیشرفته از آمریکا خریداری کرده است.

این توافق در حالی به امضا رسیده است که سال گذشته، «وزارت خارجه چین» با تاکید بر حساسیت خود بر سر موضوع مناطق خودمختار در چین از واشنگتن خواست تا فروش جنگنده و تسلیحات نظامی به تایوان را متوقف کند. پکن همچنین تاکید کرد در صورت استمرار فروش تجهیزات نظامی به تایوان از سوی آمریکا، چین دست به اقدامات تلافی‌جویانه خواهد زد.

توافق بین آمریکا و تایوان در بحبوحه تنش‌های جاری بین واشنگتن و پکن به امضا رسید. شیوع ویروس کرونا و همچنین تصویب لایحه امنیت ملی در هنگ‌کنگ از جمله مهمترین موضوعاتی است که به تنش‌ها بین آمریکا و چین دامن زده است. در حالی که آمریکا، چین را به مخفی‌کاری در خصوص ویروس کرونا متهم می‌کند، پکن از واشنگتن خواسته تا درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیک خود در منطقه توضیح دهد. چین همچنین از آمریکا خواسته تا از دخالت در امور داخلی این کشور اجتناب کرده و از تحریک اعتراضات در منطقه خودمختار هنگ‌کنگ اجتناب کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگنده های آمریکایی توافق آمریکا و تایوان فروش تسلیحات به تایوان تنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۹۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تایوان به تخصیص بسته کمک‌های مالی جدید آمریکا

رییس جمهور منتخب تایوان در دیدار با نمایندگان کنگره آمریکا با اشاره به رقیب خود، چین، گفت که این امر بازدارندگی تایوان در قبال «توسعه‌طلبی‌های مستبدانه» را تقویت می‌کند.

به گزارش مشرق، «لای چینگ ته» رییس جمهور منتخب تایوان، امروز (سه‌شنبه) با اشاره به رقیب خود چین، گفت که بسته کمک‌های دفاعی ۸ میلیارد دلاری تاییدشده مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، موجب «تقویت بازدارندگی در قبال خودکامگی در میان زنجیره متحدان در غرب اقیانوس آرام» می‌شود.

لای که در حال حاضر، معاون رییس جمهور تایوان است در دیدار با «لیزا مک‌کلِین» نماینده جمهوری‌خواه و «دن کیلدی» نماینده دموکرات ایالت میشیگان در دفتر ریاست‌جمهوری تایوان در تایپه، گفت که این کمک مالی همچنین موجب «کمک به تامین صلح و ثبات در تنگه تایوان و بالا بردن اعتماد بنفس در این منطقه خواهد شد.»

او افزود: تایوان در مواجهه با توسعه‌طلبی مستبدانه مصمم به صیانت از دموکراسی و میهن‌مان است.

لایحه کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان که در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده، قرار است امروز در سنا نیز به رای گذاشته شود.

این بسته کمک‌های نظامی شامل طیف گسترده‌ای از دسته‌بندی‌ها و خدماتی است که هدف آن نگهداری و ارتقای سخت‌افزارهای نظامی تایوان است. افزون بر این، تایوان قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار با آمریکا برای خریداری آخرین نسل جنگنده‌های «اف-۱۶وی»( F-۱۶V)، تانک‌های آبرامز «ام۱»( M۱) و سامانه‌های موشکی «هیمارس»( HIMARS) امضا کرده است.

چین مصمم است جزیره تایوان را حتی با متوسل شدن به اعمال قدرت، الحاق کند که آن را بخشی از قلمرو خود می‌داند. چین به واسطه ورود به حریم آبی و هوایی اطراف تایوان با ناوها و هواپیماهای جنگنده، بر عزم خود در این زمینه تاکید کرده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • واکنش تازه چین به بودجه آمریکا برای حمایت از تایوان
  • بسته تسلیحاتی یک میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • واکنش تایوان به تخصیص بسته کمک‌های مالی جدید آمریکا
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد