Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، دادگاه بین‌المللی ویژه بررسی ترور «رفیق الحریری» نخست‌وزیر اسبق لبنان امروز (سه شنبه) در هلند برگزار شد.
 
به نوشته ی فارس، بر اساس گزارش روزنامه «النهار»، جلسه دادگاه از ساعت ۱۲ به وقت بیروت ( ۱۳:۳۰به وقت تهران) آغاز شده و زمان تخمین زده شده برای صدور حکم حدود چهار تا پنج ساعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وبگاه «النشره» در خصوص روند دادگاه خبر داد، در ابتدای این دادگاه به احترام کشته‌شدگان در انفجار بیروت یک دقیقه سکوت شد. دادگاه در ادامه مدعی شد که «سلیم جمیل عیاش»، «حسن حبیب مرعی» و «مصطفی بدرالدین » از یک شبکه ارتباطی برای هماهنگی جهت ترور الحریری با بیش از ۲.۵ تن مواد منفجره استفاده کرده‌اند.

دادگاه ادعا کرد، آنها در روز حادثه تحرکات رفیق الحریری را زیر نظر داشته‌اند و هدف ویدئویی که درباره شخصی به نام «ابوعدس» در رابطه با این انفجار منتشر شده ، منحرف کردن اذهان از عاملان واقعی انفجار بوده است.

در ادامه ادعاها، دادگاه اعلام کرد متهمان سلیم عیاش، حسن مرعی،« حسین عنیسی» ، «اسد صبرا» به علاوه مصطفی بدرالدین شریک انجام این ترور بوده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که حزب الله لبنان با رد اتهامات مطرح شده علیه عناصر خود در این ترور و مردود دانستن دلایل واهی برای این اتهامات، دلایلی ارائه کرد که از دست داشتن رژیم صهیونیستی در این ترور حکایت دارد، اما این دلایل هرگز در دادگاه بررسی نشد.

دادگاه در ادامه اعلام کرد، متهمان در روز حادثه از خط‌هایی استفاده کرده‌اند که پس از آن هرگز استفاده نشده است. دادستان دلایل کافی درباره این تماس‌ها ارائه داده و پرونده تلفن‌های استفاده شده در اطراف پارلمان و محل ترور در روز حادثه به دقت بررسی شده است.

در ادامه دادگاه انگشت اتهامات به سمت سوریه دراز و ادعا شد، سوری‌ها قصد تحمیل نامزدهای خود در انتخابات لبنان را بر رفیق الحریری داشته‌اند و سوریه اصرار داشته که دوره ریاست‌جمهوری «امیل لحود» تمدید شود اما قبل از ترور الحریری، متحدان وی به پایان «تسلط سوریه» در لبنان فرا خوانده بودند.

دادگاه سپس با طرح این ادعا که چه بسا حزب‌الله و سوریه از ترور رفیق الحریری سود برده باشند، اذعان کرد: هیچی دلیلی مبنی بر دست داشتن رهبری حزب‌الله در این ترور وجود ندارد و سید حسن نصرالله (دبیرکل حزب‌الله) و رفیق الحریری روابط خوبی با یکدیگر داشته‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حزب الله لبنان صدای ایران دادگاه بین المللی ترور رفیق حریری لبنان رفیق الحریری حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله

صهیونیست ها بعد از ناکامی در غزه تلاش دارند از طریق مذاکره با طرف های لبنانی با واسطه گری فرانسه، از فشار نبرد در جبهه شمالی بکاهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل تسنیم، طی روزهای گذشته بیروت میزبان وزیر خارجه فرانسه و عاموس هوکشتاین نماینده ویژه بایدن بود و دو هفته قبل هم نخست وزیر و فرمانده ارتش لبنان در پاریس مهمان امانوئل مکرون بودند.

محور رایزنی های این دو مقام عالی رتبه مذاکره درباره طرحی است که دوماه قبل توسط فرانسوی ها ارائه شده که رسانه ها این طرح را "طرح سه مرحله ای فرانسه" نامیده اند.

 

.

 

در مرحله اول این طرح، آتش بس در مرزهای لبنان و سرزمین های اشغالی برقرار می شود، در مرحله دوم هم نیروهای مسلح لبنانی 10 کیلومتر از مرز با فلسطین اشغالی فاصله می گیرند تا نیروهای ارتش لبنان و یونیفل در این مناطق مستقر می شود. در مرحله سوم، مذاکرات میان بیروت و تل آویو برای حل مشکلات مرزی لبنان و اسرائیل آغاز می شود.

دوماه قبل منابع نزدیک به حزب الله این پیشنهاد را رد و  بر توقف حملات در غزه به عنوان پیش شرط پایان درگیری در جبهه جنوب لبنان تاکید کردند، لکن فرانسوی ها با برخی تغییرات در طرح اولیه پیشنهادی، بار دیگر به بیروت بازگشتند.

وعده کمک های مالی بیشتر به ارتش لبنان، عقب نشینی تجیهزات حزب الله (نه نفرات)، کمک به حل مشکلات سیاسی داخلی لبنان و همکاری در زمینه اکتشاف گاز  از جمله مفاد پیشنهاد فرانسه است. 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی حزب الله لبنان به پایگاه «المطله»
  • فیلم/ راکت باران کریات سوراخه توسط حزب‌الله لبنان
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به «مرگلیوت»
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • حزب‌الله لبنان شهرک اسرائیلی کریات‌شمونا را موشک‌باران کرد
  • روایتی از سرگذشت عماد مغنیه + فیلم
  • روایتی از سرگذشت سید عباس موسوی + فیلم
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد