Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان وعده مونسان برای تحقیق در خصوص رفت‌و آمد خودروها در درون جنگل ابر باید تحقیق لازم انجام شود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی شاهرود را ارزشمند توصیف کرد و ضمن دعوت از گردشگران داخلی و خارجی برای بازدید از این جاذبه‌ها گفت: از مردم دعوت می‌کنم حتما جاذبه‌های شاهرود را ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی اصغر مونسان 28 مردادماه در حاشیه بازدید از جنگل ابر شاهرود، وعده داد: در خصوص رفت‌و آمد خودروها در درون جنگل ابر تحقیق لازم صورت گیرد.

این عضو کابیه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه وجود آرامگاه بایزید و شیخ ابوالحسن خرقانی عارفان نامی جهان در شاهرود از مزیت‌های بسیار مهم این منطقه است، افزود: در کنار آثار تاریخی، جنگل هیرکانی ابر که سال گذشته به ثبت جهانی رسید، مزیت بسیار بزرگ دیگر این منطقه است.

وی تاکید کرد: گردشگران پس از ریشه کنی ویروس کرونا این منطقه را به عنوان مقصد سفر انتخاب کنند.

‎ دکتر مونسان با بیان این که اکنون هم گردشگران به ویژه افرادی که به طبیعت علاقمند هستند از این منطقه بازدید می‌کنند، افزود: جنگل‌های هیرکانی ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری در بخش مرکزی کشور را دارند.

وی تصریح کرد: در کنار جنگل‌ زیبای ابر، کویر قابل توجهی در جنوب  شاهرود وجود دارد و گردشگران می‌توانند در فرصت کوتاه و طی مسافت کم علاوه بر بازدید از آثار تاریخی از جنگل و کویر دیدن کنند.

وزیر میراث فرهنگی با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بسیار بالای شاهرود در حوزه گردشگری ادامه داد: در بازگشت از سفر، برنامه‌ریزی برای رونق گردشگری این منطقه انجام خواهد شد.

دکتر مونسان گفت: از آنجا که جنگل‌های هیرکانی به ثبت جهانی رسیده، لازم است برنامه‌ریزی‌ها برای جذب گردشگران خارجی براساس ضوابط  جهانی باشد و در مورد رفت و آمد خودروها درون جنگل ابر باید تحقیق لازم انجام شود.

او تصریح کرد: در بازگشت از سفر چند آژانس مسافرتی معین برای این منطقه تعیین خواهیم کرد تا بتوانند تورهای گردشگری مطابق با استانداردهای وزارتخانه ایجاد کرده و به این منطقه بفرستند.

جنگل‌های هیرکانی در گستره پنج استان کشور از شرق به غرب امتداد دارند، ابن جنگل‌ها که جنگل ابر نیز بخشی از آن را شامل می شود، بعد از کویر لوت دومین اثر طبیعی ثبت شده در فهرست جهانی هستند.

 وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری از روز گذشته در سفری ۲ روزه به استان سمنان وارد شد تا از زیر ساخت های گردشگری و صنایع دستی استان بازدید کند. وی امروز با حضور در شرق استان سمنان از جنگل ابر دیدن کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جنگل ابر سمنان شاهرود میراث فرهنگی میراث فرهنگی سمنان رفت و آمد خودروها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۰۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر