Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@22:46:25 GMT

آزادسازی ۱۲ هکتار از دیمه‌زارهای پربازده مشهد

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۱۱۹۷

آزادسازی ۱۲ هکتار از دیمه‌زارهای پربازده مشهد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: ۱۲ هکتار از دیمه‌زارهای پربازده این شهرستان آزاد سازی شد.

به گزارش قدس آنلاین، امید طهماسبی‌زاده، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد، اظهار کرد: به لطف هم‌افزایی نهادهای عضو کمیته صیانت از حریم شهر مشهد مقدس و در یک اقدام برنامه‌ریزی شده و منطبق بر مقررات و با اعمال قاطع قانون در مراحل ابتدایی شروع به جرم تغییر کاربری که در اراضی رضوان مشهد صورت پذیرفته بود، از ادامه و توسعه دامنه تغییر کاربری‌ها در پلاک یادشده پیشگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۱۰۰ قطعه بنا، دیوار، آلاچیق، محوطه‌سازی و.... که همگی از مصادیق تغییر کاربری هستند با نظارت دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی مرکز استان و حضور معاون دادستان وسرپرست ناحیه ۷ آقای قنبری‌ راد که ریاست کمیته صیانت از حریم شهر مشهد را نیز عهده‌دار هستند، به حالت اول اعاده شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل  ۲۰ برابر افزایش داشته است. در ادامه قاضی غلامی که به عنوان ناظر قضایی و نماینده تام‌الاختیار دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی مرکز مشهد از ابتدای صبح در صحنه حاضر بود و بر نحوه دقیق اجرای قانون نظارت داشت، تصریح کرد: حفظ اراضی کشاورزی به عنوان منبع اصلی تولید غذا و تامین‌کننده امنیت غذایی مردم از واجباتی است که بی‌توجهی به آن موجب بروز معضلات عدیده و غیر قابل جبران در برآورده کردن نیازهای مردم به شمار آمده و مصرف بیهوده منابع آب را به دنبال دارد. این مقام قضایی با تاکید بر اراده قاطع حاکمیت در برخورد جدی با عوامل برهم زننده محیط زیست و بستر تولید غذا و تغییر کاربری‌ها، عنوان کرد: بدون شک اقدامات قانونی از این دست ادامه داشته و با توجه به نوع رفتار عاملان اصلی جرم که علاوه بر تغییر کاربری، موجب نقض قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و سبب اضرار و اتلاف اموال عمومی و منافع ملی شده‌اند، با شکایت ادارات ذیربط از جمله جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، آستان قدس، محیط زیست و... برخورد شدید قانونی با این افراد صورت خواهد گرفت. یاوری، مسئول هماهنگی کمیته صیانت از حریم مشهد نیز در ادامه، بیان کرد: کمیته صیانت از حریم کلانشهر مشهد طی یک برنامه‌ریزی منظم و با انسجام کاملی که حسب دستور دادستانی فیمابین دستگاه‌های متولی ایجاد شده، تمام تلاش برای اعاده وضع اراضی کشاورزی حریم شهر به حال سابق انجام خواهد شد. بر اساس اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان مشهد، در انتها امید طهماسبی‎زاده گفت: مردم گول ظواهر و سخنان فریبنده سوداگران اراضی کشاورزی و دلالان را نخورند و بدانند بسیاری از کشاورزی شهرستان اعم از دیمزارها و یا حتی اراضی زراعی آبی به دلیل کمبود منابع آب و بافت خاک شرایط تبدیل شدن به باغ را نداشته و قطعه‌بندی‌ها نتیجه‌ای جز خروج اراضی کشاورزی از بستر تولید(کشت و زرع) و تولید محصولات غذایی و اضرار به منافع عمومی را ندارد. وی ادامه داد: تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نه تنها مشمول قوانین موضوعه است بلکه از نظر فقهی و شرعی تجاوز به حقوق عامه محسوب می‌شود و منطبق با قاعده لاضرر و لاضرار فی الاسلام نیز قابلیت برخورد و اقدام مناسب را تا رفع آثار ضرر خواهد داشت. منبع: ایسنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مشهد جهاد کشاورزی کمیته صیانت از حریم کشاورزی شهرستان اراضی کشاورزی تغییر کاربری جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین جمشیدی امروز چهارشنبه در ستاد برداشت محصولات کشاورزی پلدختر، اظهار داشت: ۵۶ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی شهرستان پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت قابل‌برداشت حدود ۲۹ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم، ۲۰ هزار هکتار جو دیم و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: چهار کمیسیون در پلدختر و یک کمیسیون در شهرستان معمولان کار خرید محصولات مازاد بر مصرف شهرستان را به عهده دارند.

جمشیدی، افزود: پیش‌بینی تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات زراعی است و حدود ۳۲ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی گفت: نرخ خرید گندم تضمینی هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کلزا ۳۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: مشکلات اساسی شهرستان‌های پلدختر و معمولان نبود جاده‌های دسترسی است که متأسفانه جهاد کشاورزی شهرستان هیچ‌گونه ماشین‌آلاتی ندارد و دراین‌رابطه نیاز به همکاری دیگر دستگاه‌های شهرستان از جمله راهداری که سال‌های گذشته به طور ویژه مساعدت داشتند، احساس می‌شود.

جمشیدی، یادآور شد: میزان نیاز سوخت کمباین‌های فعال حدود ۹۶۰ هزار لیتر است که توسط شرکت فرآورده‌های نفتی تأمین خواهد شد.

وی افزود: پنج اکیپ، کارن نظارت بر برداشت را انجام می‌دهند و اواخر اردیبهشت برداشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، گفت: این مدیریت آمادگی کامل برای برداشت و خرید محصولات کشاورزی شهرستان که نتیجه زحمات حدود ۹ ماهه کشاورزان است را دارد و امید است به طور مطلوب صورت گیرد.

کد خبر 6087702

دیگر خبرها

  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • (تصاویر) آزادسازی ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی