Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:33:17 GMT

۳۵ درصد مدارس مازندران دارای تراکم کم هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۱۲۳۳

۳۵ درصد مدارس مازندران دارای تراکم کم هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کمرئی عصر سه شنبه در جلسه معاونین متوسطه شهرستان‌ها و مناطق بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: در سال تحصیلی حاضر با توجه به شرایطی که بیماری کرونا برای ما ایجاد کرده است، ضروری است تا با توانمند سازی معلمان خود از این ظرفیت نهایت استفاده را بکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ویژگی‌های یک مدیر توانمند، افزود: یک مدیر توانمند باید دارای یک مدیریت راهبردی باشد که این مهم خود مستلزم داشتن تفکر استراتژیک و بداهه و همچنین نگاه آینده پژوهانه است. در شرایط حال حاضر مدیری می‌تواند بر مشکلات پیشروی خود فائق آید که این توانمندی‌ها را کسب کرده باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در شرایط حال حاضر ما ۳ سناریو را برای سال تحصیلی در پیش رو داریم، خاطر نشان کرد: در وضعیت‌های سفید و قرمز به طور کامل روش تعلیم وتربیت در مدارس مشخص شده است. حتی در وضعیت سفید از ظرفیت ایجاد شده توسط شبکه‌های مجازی از جمله شاد استفاده می‌شود. اما وضعیت زرد کمی دشوار بوده و نیازمند تدبیری خاص است.

کمرئی با اشاره به روش آموزش و تربیت در وضعیت زرد، افزود: در این شرایط سه عامل می‌تواند بر بازگشایی مدارس تأثیرگذار باشد که این عوامل عبارت از تراکم در محیط، تراکم در کلاس، تراکم در کارگاه‌ها است.

معاون وزیر همچنین با اشاره به بررسی این عوامل، افزود: با توجه به اینکه ۳۵ درصد از مدرسه‌های استان دارای تراکم زیر ۳۵ نفر در کلاس است. می‌توانند مدیران مدارس کلاس‌ها را با رعایت فاصله گذاری اجتماعی بازگشایی کنند و آموزش با تاکید بر روش حضوری خواهد بود.

کمرئی با تاکید بر اینکه بهداشت و سلامت و ایمنی دانش آموزان برای ما مهم است، تصریح کرد: تا زمانی که سلامت و ایمنی دانش آموزان و امر یادگیری و تربیت تزاحمی با هم نداشته باشد می‌توانیم آموزش را به صورت حضوری ادامه دهیم.

وی با تاکید بر تداوم آموزش و تربیت دانش آموزان، افزود: شکاف در این مهم می‌تواند صدمات جدی به نسل آینده بزند، به خصوص در پایه ابتدایی که باید خانواده‌ها در امر آموزش ورود پیدا کرده و همراه معلمان باشند.

این مقام مسئول با اشاره به تلاش‌های آموزش و پرورش در دوران کرونا، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش در کنار پرستاران، در مقابل تقاضای مردم، که همان آموزش و تعلیم فرزندان بود، به خوبی به ایفای نقش پرداخت و از هیچ کوششی دریغ نکرد. و اوج این تلاش را می‌توان به راه‌اندازی شبکه شاد در کمتر از یک ماه اشاره کرد که حتی در آن زمان هم قابل رقابت با سایر برنامه‌های کاربردی در امر آموزش بود.

وی با اشاره به اینکه هوشمندی در بازگشایی و آموزش حضوری دانش آموزان نیست بلکه در کیفیت آموزش است، اظهار کرد: برای رسیدن به کیفیت مناسب در این زمینه نیاز به آموزش به موقع و صحیح معلمان داریم که این مهم در حال اجرا و در حال پیگیری است.

کد خبر 5002188

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کمرئی وزارت آموزش و پرورش مدارس ویروس کرونا محرم 99 روز خبرنگار شیراز ماه محرم بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا شهرکرد کرمانشاه عید غدیر خم آزادگان جنگ تحمیلی گرگان قزوین دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۱۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: در صنعت استان بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی قیاسی عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: 23 هزار و 180 نفر  عضو خانه کارگر اراک هستند که حدود 12 هزار نفر از این تعداد فعال هستند و به طور مداوم حق عضویت خود را پرداخت می‌کنند. پرداخت حق عضویت برای مدت سه سال، 400 هزار تومان و برای یک سال 200 هزار تومان است.

وی افزود: خانه کارگر اراک تشکل ساکن و راکدی نیست و 2 بار در سال مراسمی را برگزار می‌کند. خانه کارگر استراحتگاه‌هایی را برای کارگران و خانواده‌های آنها در نظر  گرفته است. سامانه رفاهی ایرانیان برای کارگران ساختمانی راه اندازی شده است که کارگران باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند این سامانه بیمه کارگران ساختمانی را مادام العمر می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 650 نفر کلاس آموزشی رایگان اعم از کلاس‌های کمک درسی، کامپیوتر، خیاطی و غیره برای خانواده‌های عضو خانه کارگر اراک برگزار شد که امیدواریم تا پایان سال افزایش صد برابری داشته باشد.

قیاسی بیان کرد: کارگران ساختمانی استان مرکزی 13 هزار و 250 نفر هستند که از خدمات بیمه‌ای استان استفاده می‌کنند. در شهرستان اراک 4 هزار و 300 کارگر از بیمه استفاده می‌کنند. از اواخر سال 99 هیچ کارگر ساختمانی بیمه نشده است که سازمان تأمین اجتماعی این مهم را به جهت کسری منابع اعلام نکرده است، در حالی که سازمان تأمین اجتماعی ملزم به بیمه کردن تمام کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی 12هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است. این سازمان یک سازمان هزینه درآمدی است و ساختار سازمان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود اما این اصلاح نباید منجر به نادیده گرفتن حق کارگر شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: 50 درصد حوادث کارگاهی و 55 درصد فوت حوادث کارگاهی در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است که وضعیت استان مرکزی نیز به همین صورت است. در استان مرکزی 12 هزار نفر پشت نوبت بیمه قرار دارند که 4 هزار نفر مربوط به شهر اراک است. 

قیاسی افزود: سال 1401  نیز 57 درصد افزایش حقوق وجود داشت، ولی تورمی ایجاد نشد. تورم امسال 45 درصد بود، اما دستمزد پایه تنها 35 درصد افزایش یافت و سایر سطوح در نظر گرفته نشد و رشد نداشت که این امر برای بخش تولید ضرر دارد. متأسفانه اصل سه‌جانبه‌گرایی رعایت نمی‌شود چراکه اگر در قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی تعریف شده بود تعیین دستمزد به این صورت نبود. دولت نباید در تعیین دستمزد دخالت داشته باشد.

 وی بیان کرد: صنعت استان حال خوبی ندارد. در صنعت بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری بحث مسکن است. مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی لحاظ نشده است. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌