Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@03:07:45 GMT

امضاهای طلایی و فساد ساز در توزیع نهاده های دامی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۱۵۵۹

ساعت 24 -مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران ضمن انتقاد از ایرادات سامانه بازارگاه گفت:علاوه بر مجوزهای طلایی در واردات،با امضای خاص در توزیع نیز مواجه هستیم که شرایط رابرای تولیدکنندگان دشوار می کند.

محمدعلی کمالی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور در نشستی خبری با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ما ۳۴ کیلوگرم و دو برابر سرانه جهانی است، گفت: در واقع صنعت طیور کشور بارِ گوشت قرمز و ماهی را نیز در سبد مصرفی پروتئین خانوار بر دوش می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مهر وی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان مرغ با زیان، تولیدات خود را عرضه می‌کنند، گفت: اگر قرار بود امسال قیمت مرغ زنده ۱۰ هزار تومان باشد، تولیدکننده تاکنون آن را به نرخ ۹ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه کرده، بنابراین مرغداران به تعهدات خود در زمینه تولید عمل کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان مرغ با زیان، تولیدات خود را عرضه می‌کنند، گفت: اگر قرار بود امسال قیمت مرغ زنده ۱۰ هزار تومان باشد، تولیدکننده تاکنون آن را به نرخ ۹ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه کرده، بنابراین مرغداران به تعهدات خود در زمینه تولید عمل کرده‌اند.سال گذشته ماهیانه به طور متوسط ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده است. در برخی ماه‌ها نیز جوجه ریزی تا ۱۴۰ میلیون قطعه افزایش یافت و به همین جهت در سه ماهه ابتدایی امسال، صنعت طیور از لحاظ نوسانات قیمتی بدترین تجربه خود را از سر گذراند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور با اشاره به اینکه قرار بود از میان ۱۵ تا ۱۶ نهاده مورد نیاز تولیدکنندگان، دولت دو نهاده اصلی ذرت و کنجاله سویا را تأمین کند، گفت: متأسفانه این تعهد تاکنون تحقق نیافته است.وی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون بین ۳.۶ میلیون تن تا ۴.۱ میلیون تن ذرت وارد کشور شده و بر اساس اعلام مسئولان، میزان آن از سال گذشته نیز بیشتر بوده است که این نهاده باید با قیمت حداکثر ۱,۶۵۰ تومان درب مرغداری عرضه می‌شد؛ اما قیمت آن هم اکنون بین ۲ هزار و ۴۰۰ تا سه هزار تومان است؛ نهاده‌ای که تماماً با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده است.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به چالش‌های موجود در زمینه واردات و توزیع نهاده‌های دامی گفت: طبق اعلام وزارت صمت، ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تُن ذرت وارد کشور شده؛ اما وزارت جهاد کشاورزی اعلام می‌کند تنها ۹۰۰ هزار تن از این کالا در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.کمالی تصریح کرد: همچنین برخی واردکنندگان مدعی هستند که کالای خود را پیش فروش کرده‌اند، این در حالی است که واردات این کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام شده و واردکننده به عنوان مباشر دولت، تلقی می‌شود نه صاحب کالا، بنابراین نمی‌تواند کالا را پیش فروش کند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شبکه دامپزشکی تایباد گفت:  این تعداد جوجه شترمرغ، اولین محموله دامی صادراتی در سال جاری بود که مقصد افغانستان ارسال شد.

حسن آذریان افزود: این پرندگان از مبدا شهرستان خواف بارگیری شده بودند و پس از انجام آزمایش‌های دامپزشکی در مرکز قرنطینه دامی مرز دوغارون به کشور مقصد منتقل شدند.

او گفت:مراکز قرنطینه دامی در مبادی مرزی وظیفه نظارت و پایش، صدور گواهی حمل و مجوز ترخیص، آزمایش و نمونه گیری محمولات صادراتی، وارداتی و ترانزیتی را دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه مرز دوغارون تایباد در محل ورود و خروج حجم بالایی از انواع محمولات قرار دارد؛ مرکز قرنطینه این مرز زمینی نقش بسزایی را در پدافند غیرعامل، امنیت زیستی و جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به کشور دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایبادگفت: هیچ گونه محدودیتی در صادرات، واردات و ترانزیت ضابطه‌مند فرآورده‌های دامی و حیوانی در مرز دوغارون وجود ندارد و در سال گذشته بیش از ۱۰ محموله شامل جوجه زنده مرغ، تخم مرغ، دارو و مکمل دامی، پودر گوشت، خوراک آبزیان و نهاده طیور به افغانستان صادر شده است.

دیگر خبرها

  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • واکنش‌ها به نجات بابک زنجانی از اعدام؛ درس بابک زنجانی به متهم فساد «چای دبش»
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد