Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران؛ این وبینار با سخنرانی شامیلا نیر بدوئل، دستیار مدیر بخش علوم یونسکو آغاز شد و در ادامه « حبیب الله فتاحی»  مشاور  اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ااین وبیناربه ارایه تجربیات شهر تهران پرداخت و در خصوص اقدامات شهرداری تهران به منظور کنترل ویروس کرونا گفت: با توجه به ارزانی آب ژاول، در ابتدا از این ماده ضدعفونی کننده با غلظت زیاد پنج هزار ppm برای تمام سطوح و معابر شهری استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با بررسی مواد ضدعفونی کننده و اثرات منفی آن ها بر محیط زیست مانند خوردگی سطوح و آلودگی منابع آبی در نهایت دستورالعمل جامعی حاوی میزان غلظت های مناسب و مجاز مواد ضدعفونی برای هر یک از سطوح تدوین و در ماه آوریل جهت اجرا ابلاغ شد.

وی با اشاره به اپیدمی شدن بیماری کرونا و مرگ تعداد زیادی از شهروندان در اثر این بیماری گفت: در بهشت زهرای تهران برای شستشوی هر جسد حدود ۱۰۰ لیتر آب مصرف می شود. با توجه به لزوم بهینه سازی مصرف آب به ویژه در شرایط کنونی و همچنین جلوگیری از انتشار کرونا، تصفیه خانه بهشت زهرا توسط شهرداری تهران و با کمک شرکت آب و فاضلاب تهران جهت جذف ویروس کووید ۱۹ بازطراحی شد. در تغییرات صورت گرفته میزان کلر در پساب خروجی به ppm ۲ افزایش یافته و این پساب وارد چاه جذبی می شود که این امر از گسترش بیماری در زمین ها و جنگل های اطراف جلوگیری می کند. طبق نتایج آزمایش های انجام شده، ویروس کووید ۱۹ در پساب تصفیه شده این تصفیه خانه وجود ندارد.

افزایش ۱۲.۷ درصدی میزان مصرف آب در کشور 

در ادامه سیمین ناصری استاد دانشگاه تهران و رییس پژوهشکده بهداشت و محیط زیست در خصوص آمار و ارقام مبتنی بر تغییر رفتار شهروندان بعد از با شیوع ویروس کووید ۱۹ در مقایسه با قبل از آن و همچنین تاثیر مستقیم این ویروس مصرف آب و میزان آب در دسترس، گفت: با توجه به جمعیت ۹ میلیون نفری کلانشهر تهران بعنوان پایتخت ایران و جمعیت ۱۴ میلیون نفری استان تهران (شهرتهران به همراه شهرها و روستاهای اطراف)، آمار دسترسی به آب شهری در شرایط معمول در شهر تهران ۹۹.۸۹ درصد و در روستاهای آن ۹۳.۷۳ درصد است.

وی افزود: در شرایط اپیدمی کووید ۱۹ به دلیل لزوم رعایت مسائل بهداشتی به خصوص افزایش تعداد دفعات شستشوی دست ها، میزان مصرف آب در کشور ایران حدود ۱۲.۷درصد افزایش یافته که این رقم برای شهر تهران ۵ درصد است.

ناصری همچنین یادآور شد: در تهران بحث مشکل دسترسی به آب مطرح نیست بلکه معضل اصلی مدیریت منابع آب است که در این مدت سعی شده به صورت علمی و مطلوبی این امر صورت بگیرد.

رییس پژوهشکده بهداشت و محیط زیست در خصوص نحوه نظارت بر بحران جهانی آب در شرایط کنونی گفت: در زمینه کیفیت آب و فاضلاب موارد و پارامترهای متعددی وجود دارد که هر کشوری می¬بایست برنامه و استراتژی ویژه¬ای برای کنترل این پارامترها داشته باشد، که آموزش در این میان نقش بسیار موثری دارد. همچنین باید ضمن تخصیص اعتبارات مناسب به مباحث مدیریت منابع آبی و ارتقای سیستم های تصفیه، گزارشات مدون ارزیابی از شرایط، توسط نهادهای حاکمیتی (دولت و مجلس) تدوین و ارائه شود.

بنا بر این گزارش، وبینار بین المللی "پیامدهای کووید ۱۹ بر مدیریت آب در ابر شهرها" با حضور چهره های برجسته علمی در زمینه مدیریت آب در شهرها، از شهرهای بزرگ جهان نظیر تهران، پکن، جاکارتا، کراچی، لائوس، شانگهای، ووهان، بمبئی، هوانگژو و شنزن به عنوان اعضای پنل و با مدیریت آقای فدی کومار، رئیس برنامه بین الدولی آب یونسکو توسط این نهاد برگزار شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان حفاظت محیط زیست شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان حفاظت محیط زیست شهر تهران ویروس کرونا سازمان حفاظت محیط زیست شهر تهران شهرداری تهران محیط زیست شهر تهران کووید ۱۹ مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، شیخ بهایی؛ عارف زمان شناس، شیخ بهایی ومعماری جلوه های ناب ایرانی –اسلامی، شیخ بهایی؛ عالم گفت‌وگو محور، و شیخ بهایی و زبان فارسی محورهای وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز» است.

«شیخ حسن بغدادی» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان، «آیت الله محمدباقر محمدی لائینی»، نماینده ولی فقیه در مازندران، «دکتر عزیز بابایی» امام جمعه اهل سنت صادقیه، «دکتر محمدعلی آذرشب» مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، «دلال عباس» استاد دانشگاه لبنان، «شیخ محب الله منعمی» اندیشمند و عالمی هندی در این وبینار سخنرانی خواهند کرد.

این وبینار رأس ساعت 2 بعد از ظهر برگزار شده و به صورت مستقیم از طریق لینک live.taqrib.ir پخش می‌شود.


 

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!