Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ثریا سیدزاده روز سه‌شنبه در دومین نشست شورای مهارت سیستان و بلوچستان که با حضور مدیران دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارداشت: مشاغل آی سی تی( ict )باید در این استان رشد پیدا کند و این رشد و بالندگی با نظام هماهنگ در سطح ادارات اجرایی خواهد شد.

وی گفت: نقشه جامع مهارتی به تفکیک مناطق در سیستان و بلوچستان باید باشد و ایده‌های مهارتی توسط مدیران اجرایی و در سازمان‌های دست‌اندرکار تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شورای مهارت در استان یکی از نیازهایی است که می‌تواند در ساماندهی آموزش‌های مهارتی بر اساس نیازهای منطقه نقش موثری ایفا کند.

وی بیان کرد: در راستای تحقق «جهش تولید» در سیستان و بلوچستان و تعمیم آن به واحدهای بزرگ و کوچک به عنوان یک استان مهارتی و دارای سابقه کارآفرینی، شاهد آغاز اجرای ایده‌های مهارتی از سوی مدیران هستیم.

سیدزاده ادامه داد: سرمایه‌گذاری در مهارت آموزی امری الزامی است که باید توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی به یک تحول بنیادین برسد.

وی گفت: برای توسعه مشاغل پایدار در سیستان و بلوچستان می‌توان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای را به روستاها برده و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی را شناسایی و مهارت آموزی را توسعه داده و با توجه به امکانات و تسهیلات در جهت حفظ جمعیت روستایی و ارتقای اقتصاد و اشتغال روستایی اقدام کرد که این امور باید توسط فرمانداران در برنامه‌های اجرایی هر شهرستان قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: شورای مهارت باید توسط مدیران برگزار شود و حضور شخص مدیرکل هر دستگاه می‌تواند ایده‌ها و گام‌های جدیدی در روند پیشرفت مهارت این استان بردارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهارداشت: آموزش‌های مهارتی به عنوان یک راهبرد درون زا توسعه نقش موثری در رفع فقر دارد.

خداداد اولیائی گفت: این آموزش‌ها خلاهای توسعه پایدار را رفع و کمبود جامعه در خصوص نیروی کار، بازدهی و بهره‌وری نیروی اشتغال را نیز جبران می‌کند.

وی افزود: ۲ مرکز مهارتی و آموزشی در شهرستان‌های پیشین و هیرمند در هفته دولت افتتاح خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیسیتان و بلوچستان ادامه داد: خیران مهارتی نقش مهمی در اشاعه فرهنگ مهارت آموزی دارند و احداث مراکز فنی و حرفه‌ای در حاشیه شهر و شهرستان‌های فاقد مرکز می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند که در این راستا اولین مرکز فنی و حرفه‌ای با کمک خیران در محله شیرآباد حاشیه شهر زاهدان احداث می‌شود.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: باید تصور غلط در مورد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در جامعه اصلاح و این مهم به عنوان نخستین ماموریت در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

دکتر باقر کرد گفت: آموزش‌های مهارتی علمی است که به توسعه کمک می‌کند و منجر به ایجاد ثروت می‌شود و باید مهارت‌های فن آور جدید را وارد چرخه مهارت کرد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهارداشت: شورای مهارت وظیفه و رسالت خطیری در ارائه آموزش‌های مهارتی دارد و باید ارائه این آموزش‌ها را در کنار آموزش‌های دانشگاهی داشته باشیم.

حبیب‌الله سالارزهی افزود: ایجاد هماهنگی بین تمام ارائه دهندگان آموزش‌های مهارتی، جهت دهی به اهداف برنامه‌های آموزشی ارائه شده، استفاده بهینه از منابع و امکانات دستگاه‌های مداخله گر در امر مهارت آموزی و بهبود آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآفرین و ظرفیت سازی در منطقه از مهمترین اهداف این شوراست.

وی، تقویت، توسعه و انسجام و هماهنگی جهت تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و آینده پژوهی مشاغل مورد نیاز را در گسترش مهارت آموزی استان مهم و ضروری عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای مهارت آموزی شورای مهارت آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 امیر دریادار دوم حسین حسنی، فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اقدامات این یگان در کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، گفت: در پی بارندگی در جنوب شرق کشور و خسارت وارد شده به شهرستان کنارک، نیروی دریایی ارتش برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی، با هدف کمک به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان وارد عرصه شد.

فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ما در نیروی دریایی ارتش با توان بالا و پیشرفته‌ترین تجهیزات اعم از بالگرد‌ها و خودرو‌های تیپ تفنگداران توانستیم همه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط بنیاد برکت، بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع نیاز‌های اعلام شده از سوی ستاد بحران را توسط بالگرد و خودرو به صعب العبورترین روستا‌ها که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت، منتقل کنیم.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱۶ سورتی پرواز بالگرد به روستا‌های صعب‌العبور انجام شده که این پرواز‌ها از طریق یگان هوادریا در منطقه سوم دریای نبوت ارتش و در همکاری با خودرو‌های تاکتیکی تیپ تکاوری حمزه سیدالشهدا (ع) جهت انتقال کمک‌ها و نیازمندی‌های مردم به نقاط صعب العبور انجام می‌شود.

امیر دریادار حسنی همچنین از استمرار آمادگی نیروی دریایی ارتش برای امداد به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ستاد بحران استان از ما برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان درخواست داشته باشند آماده خدمت‌رسانی هستیم. در این راستا، بالگرد‌های ما امروز به سوی منطقه دشتیاری نیز اعزام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است