Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ سید محسن حسینی راد روز سه شنبه در نشست شورای ترافیک گچساران افزود: ۵۷ مورد تصادف خسارتی درسطح شهر دوگنبدان امسال رخ داد که ۴۹ مورد مربوط به بلوار ولیعصر است.

وی بیان کرد: از این تعداد حادثه های رخ داده در بلوار ولیعصر ۱۰ مورد مربوط به تقاطع پارک بانوان دوگنبدان است.

حسینی راد ادامه داد: تعداد تصادفات خسارتی در تقاطع پارک بانوان شهر دوگنبدان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شناسایی مناطق  حادثه خیز  شهر دوگنبدان افزود: بلوار ولیعصر از فلکه فرودگاه تا فلکه نرگس مهمترین مناطق حادثه خیز در شهر دوگنبدان است.

حسینی راد اظهار داشت:  ۱۰۰ درصد تصادفات درون شهری دوگنبدان با عابران پیاده می باشد که ۶۰ درصد این تصادفات مربوط به بلوار ولیعصر است.
وی ابراز کرد: گذرگاه های عابرین پیاده شهر از طریق علائم عمودی و افقی آشکار سازی خواهد شد.

حسینی راد گفت: انتظار می رود عابرین پیاده و رانندگان علاوه بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی هنگام عبور از سطح شهر  از مکان های مخصوص به خود از جمله پل های هوایی و مکان های خط کشی شده  عبور کنند.

 وی بدون اشاره به آمار گفت: تعداد تصادفات  فوتی در شهر دوگنبدان نسبت به مدت مشابه افزایش داشته است.

فرماندار گچساران در این نشست افزود: تمامی  نقاط حادثه خیز و نقاط حادثه زا شهر دوگنبدان بویژه واحدهای صنفی که در این مناطق مستقر هستند، بررسی و شناسایی شوند.
علی خوان پایه گفت: واحدهای صنفی که در مناطق حادثه زا این شهرستان قرار دارد در صورت داشتن پروانه فعالیت به آنها فرصت داده می شود که در اسرع وقت تغییر مکان کنند.
وی بدون اشاره به آمار گفت: تصادفات برون شهری این شهرستان ۵۰ درصد در سال گذشته و ۱۵ درصد امسال نسبت به مدت مشابه کاهش داشته است.

خوان پایه ادامه داد: دولت تدبیر و امید در زمینه زیر ساخت های جاده ای در این شهرستان اقدامات مهمی انجام داده از جمله ساخت ۴۵ کیلومتر بزرگراه که این امر موجب کاهش تصادفات شده است.

 خوان پایه ابراز کرد: تا زمان راه اندازی دوربین های کنترل سرعت سطح شهر،  در مناطق مورد نیازسرعت کاه و  سرعت گیر متناسب با استانداردهای لازم نصب و  همچنین سرعت گیرهایی  غیر استاندارد اصلاح شوند.

وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی شهرستان با همکاری شهرداری کودکان کار  در تقاطع نماز  شهر دوگنبدان را در اسرع وقت جمع اوری کنند.
شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

برچسب‌ها مناسب سازی معابر گچساران علت تصادف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناسب سازی معابر گچساران علت تصادف مناسب سازی معابر گچساران علت تصادف بلوار ولیعصر شهر دوگنبدان حسینی راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۲۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال

عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد رینگ‌شهری در دست اقدام قرار گرفت و به دلیل مشکلات عظیمی همچون جابجایی تأسیسات در هیچ دوره‌ای ورود نکرده یا نیمه کاره و محدود انجام شده بود اما این اقدام بزرگ در این دوره انجام شد.

وی اضافه کرد: گره‌های چند دهه شهر که تا پیش از این حل نشده بود در این دوره باز شد و بسیاری از اقداماتی که سال‌ها مورد درخواست و مطالبه مردمی بود در این شورا تصمیم گیری و اجرایی شد.

رئیس شورای شهر یزد افزود: معضلاتی همچون تکمیل نبودن رینگ شهری، مشکلات آبگرفتگی معابر و پروژه‌های ترافیکی نیمه تمام در شهر یزد سال‌ها بلاتکلیف رها شده بود که در این دوره از شورای اسلامی شهر یزد به نتیجه رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: بلوار آیت الله ابوترابی بعد از ۲۰ سال آزاد شد و در حال انجام است همچنین میادین معلم، امام حسین (ع)، اطلسی، امام علی (ع)، شهدای یعقوبی و زیرگذرهای جنب خطوط ریلی و برخی دیگر از نقاط شهر اصلاح هندسی و یا میدان به چهار راه تبدیل شد و بلوار دانش پایه به بلوار استقلال نیز بعد از ۱۸ سال بلاتکلیفی در دست اجرا قرار گرفت و پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.

سیفی ادامه داد: هزینه‌های جاری در این دوره کاهش یافت و افزایش سهم بودجه هزینه‌های عمرانی از ویژگی‌های بودجه بندی سال جدید این شورا است همچنین از کل بودجه ۲۸ درصد به هزینه‌های جاری و ۷۲ درصد جهت اقدامات عمرانی اختصاص یافته است.

وی افزود: افزون بر هفت هزار میلیارد ریال هزینه آزادسازی معابری همچون بلوار پیامبر اعظم (ص) و بلوار امام محمد باقر (ع) و خیابان‌های عریض و طویلی که در مناطق مختلف شهر است شد همچنین تکمیل رینگ دوم شهری در نظر گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: در بودجه امسال اعتبار مناسبی برای جداسازی آب شرب از فضای سبز همچنین زیر ساخت‌های آسفالت معابر شهر پیش بینی شد؛ همچنین در منطقه یک شهرداری نیز بوستان زنبق واقع در بلوار جمهوری با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سیفی ادامه داد: بهره برداری از خانه مشاغل سنتی یزد، گرمخانه موقت خانه کودکان کار، رونمایی از ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری و مدیریت بحران، اختصاص ۲ هزار میلیارد جهت آسفالت معابر همچنین آسفالت بیش از ۸۵۰ متر مربع از سطح شهر، احداث پروژه زیرگذر صاحب الزمان (عج) در راستای تکمیل رینگ شهری برخی از اقدامات انجام شده است.

وی افزود: اجرای پروژه عظیم بلوار شهیدان پارسائیان تا ایرج افشار که اجرای این پروژه بار ترافیکی آزادشهر، خیرآباد، میدان امام علی (ع) و صفائیه را کاهش می‌دهد، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان جانباز میدان اطلسی، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع)، میدان معلم، تکمیل کتابخانه مرکزی یزد، تکمیل پارک‌های کوهستان و بزرگ شهر، احداث و مرمت سیل بندهای شماره چهار، سیل بند شهیدان یاوری، سیل بند شهید رشیدی، اجرای طرح مسیل شهر یزد، رودخانه مرکزی، آماده سازی و احداث شهرک مشاغل، حفر چاه‌های جذبی و هدایت آب‌های سطحی، ساماندهی و تکمیل قبرستان جوی هر هر واحداث مخازن ذخیره آب بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: همه این اقدامات در حالی است که تبصره سه قبوض آب که در دوره‌های قبلی شورا گرفته می‌شد، حذف شد و از محل اعتبارات شورا و شهرداری هزینه‌ها تأمین شد، همچنین عوارض کسر فضا از بندهای جرایم کمیسیون ماده صد با توجه به شرایط اقتصادی مردم با مصوبه و پیگیری‌های شورای ششم شهر یزد از بندهای جرایم حذف شد.

سیفی ادامه داد: بعد از وقوع سیل در سال ۱۴۰۱ که همزمان با اولین سال شروع فعالیت شورای ششم بود نیز مصوب شد پروانه رایگان برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب دیده از سیل صادر شود همچنین تشکیل کمیسیون ویژه ماده صد برای تبدیل آرا تخریب ساختمان به جریمه برای اولین بار در یزد با تصمیم شورای ششم آغاز شد.

وی افزود: مصوبه شورای ششم در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری که این بسته شامل تخفیف عوارض ساختمانی است و افرادی که فرزند سوم آنها در سال ۱۴۰۱ و یا ۱۴۰۲ متولد شده از ۷۰ درصد و برای تولد فرزند چهارم و یا بیشتر از ابتدای سال ۱۴۰۱ برای ۴۰۰ متر مربع زیر بنای غیر آپارتمانی به میزان ۱۰۰ درصد از پرداخت عوارض ساختمانی معاف شدند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: تعداد قابل توجهی از ماشین آلات و تجهیزات برای دستگاه‌های خدماتی از جمله آتش نشانی، مدیریت بحران، شهرداری و مناطق ۵ گانه خریداری شد. همچنین در راستای نوسازی ناوگان شهری تعداد زیادی تاکسی شهری، چندین دستگاه اتوبوس و ۹۵ دستگاه ون در طول یک سال و نیم از فعالیت شورای ششم خریداری شد.

کد خبر 6090360

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • برق برخی مناطق ۳ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • حریق یک مرکز اقامتی در میدان ولیعصر تهران
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان