Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم اظهار کرد: خوشبختانه با تدابیری که با همکاری وزارت بهداشت انجام شده است؛ داوطلبان با اطمینان خاطر در آزمون شرکت کنند و خانواده‌های آنان نگرانی نداشته باشند، زیرا تمام تدابیر بهداشتی اندیشیده شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، در پنجاه و سومین نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌ها که صبح امروز (سه‌شنبه) به‌صورت مجازی در محل وزارت علوم برگزار شد، غلامی با تشکر از معاونان آموزشی دانشگاه‌ها به خاطر ارتباط مستمر با بدنه اجرایی دانشگاه‌ها در ترم گذشته اظهار کرد: آموزش مجازی در دانشگاه‌ها تجربه جدیدی محسوب می‌شود و با مجوزهای محدود برای ارائه این روش، ولی در شرایط شیوع بیماری کرونا، یک الزام و اجباری به وجود آمد که که ارزیابی‌ها نشان می‌دهند که دانشگاه‌ها در انجام این امر توفیقات خوبی به دست آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با توجه به تجربیات ارزنده دانشگاه‌ها در ارائه آموزش‌های مجازی در ترم گذشته، لازم است با استفاده از این تجربیات و برطرف کردن نواقص و کاستی‌های آن، روش آموزش الکترونیکی با کیفیت مطلوب‌تر در ترم آینده در دانشگاه‌ها ارائه شود.

وزیر علوم با بیان اینکه در ترم جدید باید ارائه دروس دانشگاهی به صورت مجازی را در اولویت قرار دهیم، گفت: مدیران گروه‌های آموزشی محور اصلی اجرای صحیح آموزش مجازی در دانشگاه‌ها هستند وبا توجه به شناخت کاملی که از دروس، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دارند، وظیفه نظارت، کنترل و پی‌گیری عملکرد اعضای هیئت علمی گروه و خدمات‌رسانی به دانشجویان به نحو صحیح بر عهده آنان است و معاونان آموزشی نیز باید به صورت جدی این قضیه را پی‌گیری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریورماه به صورت ترکیبی حضوری و مجازی آغاز می‌شود، گفت: بر این اساس زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات آموزشی، انتخاب واحد و برنامه‌های درسی دانشجویان و زیرساخت‌های لازم آموزش‌های مجازی باید به صورت جدی پیگیری شود.

وزیر علوم با بیان اینکه در ترم تحصیلی آینده باید زیرساخت‌های لازم برای امکان حضور دانشجویان برای گذراندن واحدهای عملی، پایان‌نامه و رساله در دانشگاه‌ها فراهم شود، افزود: ما نباید ارائه دروس عملی در دانشگاه‌ها را به زمانی موکول کنیم که این بیماری پایان یافته باشد، بلکه دانشگاه‌ها باید در خصوص ارائه امکانات رفاهی برای این گروه از دانشجویان از قبیل خوابگاه و تغذیه در ترم بعدی برنامه‌ریزی کنند.

غلامی با تاکید بر حضور ونظارت مسئولان دانشگاهی در برگزاری آزمون سراسری اظهار داشت: برگزاری آزمون سراسری ان شاءالله از فردا آغاز می‌شود و تا شنبه نیز آینده ادامه خواهد داشت و خوشبختانه با تدابیری که با همکاری وزارت بهداشت انجام شده است، داوطلبان با اطمینان خاطر در آزمون شرکت کنند و خانواده‌های آنان نگرانی نداشته باشند، زیرا تمام تدابیر بهداشتی اندیشیده شده و ان شاءالله آزمون خوبی برگزار خواهد شد.

وزیر علوم افزود: ورود دانشجویان جدید را احتمالاً از ابتدای آبان ماه در محیط‌های دانشگاهی پذیرا خواهیم بود وبرای آشنایی آنان با محیط و فضای دانشگاه‌ها، مسئولان امر می‌توانند در صورت امکان برای حضور دوهفته‌ای دانشجویان در محیط دانشگاه برنامه‌ریزی کنند و یا حداقل با ارائه یک تور مجازی و ارتباط با مسئولان دانشگاه، این عزیزان را با بخش‌های مختلف دانشگاه‌ها آشنا کنند.

غلامی با بیان اینکه حتی بعد از ریشه کنی بیماری کرونا، سرمایه به دست آمده ناشی از تجربیات ارزنده آموزش مجازی رابرای توسعه ظرفیت آموزش‌های دانشگاهی باید حفظ کنیم، گفت: یکی از مزایای بزرگ این روش، ارائه آموزش برای دانشجویان داخلی و خارجی در اقصی نقاط کشور و جهان است و با ارائه این روش بسیاری از دانشجویان خارجی که خواستار تحصیل در دانشگاه‌های ایران هستند، می‌توانند به راحتی به تحصیل در دانشگاه‌های کشورمان بپردازند.

وی افزود: در جشنواره اخیر حرکت که در فضای مجازی برگزار شد، حدود ۳۰ هزار دانشجوی خارجی شرکت کرده بودند و از ۱۲۷ کشور جهان در خواست حضور در جشنواره ارسال شده بود و این امر نشان‌دهنده آن است که فعالیت‌های دانشجویی ایران در بسیاری از کشورها دیده می‌شود.

وزیر علوم بر لزوم جمع‌بندی تجربیات موفق ارائه آموزش‌های مجازی در ترم گذشته دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: آموزش در برنامه‌های نیم‌سال آینده باید مرتب، منظم، به موقع و در ساعات مشخص برگزار شود و نظارت‌های لازم در این خصوص صورت گیرد.

غلامی با بیان اینکه یکی از مباحث اصلی در طرح ساماندهی آموزش عالی، ایجاد شبکه‌های علمی است، گفت: دانشگاه‌ها با استفاده از این شبکه می‌توانند از ظرفیت تمام دانشگاه‌های کشور استفاده کنند و دانشگاه‌های بزرگ می‌توانند خدمات خوبی به دانشگاه‌های کوچک و نو پا ارائه دهند.

وزیر علوم در پایان اظهار امیدواری کرد با ریشه‌کنی بیماری کرونا، شاهد حضور دانشگاهیان در کنار یکدیگر باشیم.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: کنکور وزیر علوم منصور غلامی دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌