Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@16:02:49 GMT

ترس سناتور آمریکایی از ایران، روسیه و چین

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۳۰۸۹

ترس سناتور آمریکایی از ایران، روسیه و چین

یک نماینده ارشد مجلس سنای آمریکا مدعی شده ایران می‌خواهد میان آمریکایی‌ها ترس و تفرقه ایجاد کند.

به گزارش مشرق، «میچ مک‌کانل»، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا امروز سه‌شنبه مدعی شد ایران می‌خواهد بین آمریکایی‌ها ترس و تفرقه ایجاد کند.

این سناتور ارشد آمریکایی ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اکثریتی که آمریکا را در شورای امنیت شکست دادند در ادامه چه می‌کنند؟

مک‌کانل گفت: «روسیه، چین، ایران و سایر بازیگران خارجی به دنبال اثرگذاری در سیاست ما، دخالت در انتخاباتمان و ایجاد ترس و تفرقه میان آمریکایی‌ها هستند.»

وی اضافه کرد: «این تهدیدهای جدی ایجاب می‌کند که ما متحد باشیم. نمی‌توانیم اجازه بدهیم آنها بیش از این بین ما تفرقه بیندازند.»

مک‌کانل همچنین مدعی شده این سه کشور به دنبال تضعیف اعتماد آمریکایی‌ها به نهادهای آمریکایی و سیستم حکومتی این کشور هستند.»

یک نهاد رسمی آمریکا چند هفته پیش در بیانیه‌ای ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور متهم کرد.

در بیانیه‌ای که «ویلیام ایوانیا»، مدیر «مرکز ملی امنیت و ضداطلاعات»، از نهادهای زیرمجموعه «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا منتشر کرده آمده است: «کشورهای خارجی از تدابیر اثرگذار در رسانه‌های اجتماعی و سنتی برای اثرگذاری بر دیدگاه‌ها و ترجیحات رأی‌دهندگان آمریکایی، ایجاد تغییر در سیاست‌های آمریکا، دامن زدن به تفرقه‌ها و تضعیف اعتماد به روند دموکراتیک ما استفاده می‌کنند.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «در حال حاضر، نگرانی ما در وهله اول از چین، روسیه و ایران است- اگرچه بقیه دولت‌ها و بازیگران غیردولتی هم می‌توانند به روند انتخاباتی ما ضربه بزنند.»

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز ۳ نوامبر برگزار خواهد شد.رسانه‌های آمریکایی حدود ۲ ماه  پیش گزارش دادند «مارکو روبیو» و «کریس ون‌هولن» تهیه‌کننده‌های این طرح هستند و آنها گفته‌اند قصد دارند آن را به عنوان متمم به لایحه بودجه دفاعی آمریکا در سال مالی ۲۰۲۱ اضافه کنند.

بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا نهادهای حاکمیتی آمریکا بارها کشورهای دیگر به ویژه روسیه را به دخالت و تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کرده‌اند.

نهادهای اطلاعاتی آمریکا مدعی شده‌اند در جریان مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ هکرهای روسی به رایانه‌های کمیته ملی حزب دموکرات نفوذ کرده و اطلاعات محرمانه آن را به بیرون درز داده‌اند. مسکو همواره این اتهامات را رد کرده است. 

این ادعاها در حالی مطرح‌شده که آمریکا از سوی نهادهای مستقل حقوق بشری به تخریب روند دموکراسی در دیگر کشورها از طریق توسل به ابزارهای مختلف از جمله کودتا متهم است.

«دونالد ترامپ» شهریورماه سال ۱۳۹۷ فرمانی را امضا کرد که بستر قانونی لازم را برای اعمال تحریم‌های جدید علیه شرکت‌ها یا افراد خارجی مظنون به دخالت در انتخابات آمریکا فراهم می‌کند. 

غیر از انتخابات ریاست‌جمهوری ادعاهایی هم درباره دخالت یا تلاش برای دخالت در انتخابات کنگره آمریکا مطرح شده است.

«دن کوتس»، مدیر وقت اطلاعات ملی آمریکا دی‌ماه سال ۱۳۹۷ در گزارشی کشورهای روسیه، چین و ایران را به تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا متهم کرد.

در آن گزارش ادعا شده بود این سه کشور تلاش کرده‌اند روی رأی‌دهندگان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در سال ۲۰۱۸ اثر بگذارند، اما شواهدی مبنی بر نفوذ آنها به سیستم‌های رأی‌گیری وجود ندارد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین دونالد ترامپ مجلس سنای آمریکا آمریکا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روسیه چین مسکو انتخابات کنگره آمریکا ترامپ تلاش برای دخالت در انتخابات انتخابات ریاست جمهوری آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ناگفته‌های فرمانده نیروی هوافضای سپاه از عملیات وعده صادق

تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش جام جم آنلاین، عملیات وعده صادق دلیلی بود تا پیمان نصیری قهرمان و مدال‌آور دومیدانی پارالمپیک نشان طلای خود را به سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیم کند.

سردار امیرعلی حاجی زاده در دیداری که به بهانه اهدای مدال قهرمانی پیمان نصیری تدارک دیده شد بود، صحبت‌های جدیدی از عملیات وعده صادق بیان کرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: این عملیات، تنها بخشی از یک نیرو بود، ما از مجموع امکاناتی که تدارک دیده بودیم برای اقدام، ۲۰ درصد از آن را برای این تنبیه به کار گرفتیم.

وی تصریح کرد: برای همین ۲۰ درصد، صف آرایی خیلی عجیب و غریبی شد به‌گونه‌ای که آمریکایی‌ها که گفته بودن دخالت نمی‌کنیم، دخالت کردند و در کنار رژیم صهیونسیتی ایستادند.

سردار حاجی زاده بیان کرد: بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه به کمک رژیم صهیونیستی آمدند و آمریکایی‌ها علاوه بر هواپیما، رزم ناوهای خودشان را هم آوردند و آن شب ۲۰ درصد توان یک نیرو در مقابل تمام این‌ها قرار گرفت ولی با این حال این پیروزی بزرگ به برکت خون شهدا، تدبیر رهبر انقلاب و دعا و اراده مردم حاصل شد.

دیگر خبرها

  • ببینید | ناگفته‌های فرمانده نیروی هوافضای سپاه از عملیات وعده صادق
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • سندرز: متهم کردن اسرائیل به کشتار فلسطینیان یهودی‌ستیزی نیست بلکه تبیین حقیقت است