Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@21:50:53 GMT

عصبانیت را با حفظ تعادل روانی از خود دور کنید

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۵۸۱۰

آفتاب‌‌نیوز :

شیدا عباسی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: بعضی مواقع بروز هیجانات دلیل خاصی ندارند از این رو چنانچه فردی در مواقعی احساس می کند عصبانی است، بهتر است که بداند این احساس ممنوع نیست بلکه چیزی که ممنوع است یاد نگرفتن چگونگی تعامل و سازگاری با این احساس است.

وی با بیان اینکه هیجانات در هر لحظه می‌آیند و می‌روند و این افراد هستند که باید خود را برای مواجهه با احساسات مثبت و منفی، آماده سازند، افزود: برخی مواقع بروز هیجانات دلیل خاصی ندارد و هنگامی که دلیل خاصی برای بروز احساس و هیجان نمی توان یافت، تمرکز خود را باید بر روی یافتن و به وجود آوردن احساس خوب و مثبت گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رواندرمانگر تصریح کرد: فرد احساسی و عصبی هر زمان که هیجانی شد، حتما نباید سریعا واکنش نشان دهد بلکه با کمی صبر و حوصله و عکس‌العمل مناسب، اطراف خود را ببیند و در صورتی که ایستاده، ‌بنشیند و یا با تغییر مکان و موقعیت،‌ سعی در کنترل و مدیریت هیجان بوجود آمدن درون خود کند.

عباسی گفت: زندگی روزانه هر فرد احتمال دارد که مملو از حوادث پیش بینی نشده و به دنبال آن هیجانات گوناگون باشد، از این رو می توان با ثبت روزانه حالات عصبانیت و اضطراب بوجود آمده در یک دفترچه یادداشت شخصی تا حدود زیادی از چگونگی بروز این هیجانات آگاه شد. این روش به اثبات رسانده تأثیر قابل ملاحظه ای بر یادآوری و کنترل خشم و هیجانات افراد حادثه دیده خواهد گذاشت.

وی تصریح کرد: برای حفظ تعادل و از طرفی تعامل مناسب با دیگران در مواقع بروز خشم و عصبانیت نیاز است که شدت اضطراب و ناامیدی خود را تحت کنترل درآورده و از بوجود آمدن رنجش و ناراحتی در اطرافیان جلوگیری کرد.

این رواندرمانگر شناختی رفتاری از پوزش خواهی،‌ تنظیم تنفس و ضربان قلب،‌ مشورت با افراد مطمئن، پیاده روی برای تمدد اعصاب،‌ عدم تمرکز بر اتفاقات منفی، اشتغال و سرگرمی، ورزش و فعالیت جسمی و مطالعه به عنوان راههای برقراری تعادل و کنترل عصبانیت یاد کرد و افزود: در صورت ادامه داربودن عصبانیت و اختلالات هیجانی، مراجعه به رواندرمانگر مجرب برای دستیابی به آرامش پایدار توصیه می شود. ‌

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: عصبانیت اختلال روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس جمعیت و خانواده با بیان اینکه بحران پیری جمعیت در کمین است، گفت: پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید.

فاطمه ذوالفقاری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه اگر وضعیت به همین منوال باشد به زودی پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید، تصریح کرد: بدون شک هیچ بحرانی خطرناک‌تر از بحران پیری جمعیت برای ایران نیست.

وی با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی می‌توان از بحران جمعیت عبور کرد، عنوان کرد: جمعیت هر کشوری از مهمترین سرمایه‌های آن مرز و بوم محسوب می‌شود.

این کارشناس جمعیت و خانواده با تاکید براینکه بدون شک نیروی انسانی در ساختن جامعه جوان، نقش بسزایی خواهد داشت، گفت: از بانوان و رابطین فعالی در روستاها می‌توان بهره برد که در زمینه ترویج فرزندآوری می‌توانند کمک شایانی داشته باشند.

ذوالفقاری اظهار کرد: طی چند سال آینده کشور با یکی از مهمترین چالش‌ها به نام بحران پیری جمعیت مواجه خواهد شد، افزود: بدون شک اگر بحران سالمندی و پیری مدیریت نشود تبدیل به ابر بحران خواهد شد.

این کارشناس جمعیت و خانواده افزود: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری باید در جهت جهاد تبیین گام برداشته شود تا بتوان این بحران را مدیریت کرد.

وی افزود: جهش خوبی برای خدمت‌رسانی در جهت افزایش جمعیت توسط مدیران برداشته شده که به سمت رشد پیش رویم اما باز هم تلاش بسیاری را می‌طلبد که شیب نزولی به سمت تثبیت و سپس صعودی بُرده شود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: ایران دستاوردها و پیشرفت‌های خوبی را در زمینه‌های علمی، پزشکی و... به دست آورده که مرهون تلاش جوانان این سرزمین است.

وی تصریح کرد: چالش‌های تک فرزندی باید بررسی و مسائل و مشکلات شناسایی و اولویت‌بندی شود تا از چاله جمعیتی خارج شویم.

این کارشناس جمعیت و خانواده با بیان اینکه هرچند نگرش مردم به فرزندآوری نسبت به گذشته تغییر کرده است اما هنوز وضعیت مطلوب نیست، گفت: فرهنگ‌سازی راه‌حل رهایی از چاله جمعیتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عصبانیت پوستکوگلو: کوتاه‌‌ترین کنفرانس ممکن!
  • عصبانیت ستاره رئال از آنچلوتی: به من اعتماد ندارد!
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • حاشیه بازی پرسپولیس و سپاهان| عصبانیت شدید ترابی از تعویض/ مأمور یگان ویژه مصدوم شد!
  • قتل مسلحانه پزشک ماهشهری؛ کیفرخواست صادر شد
  • صدور کیفرخواست پرونده قتل پزشک ماهشهری
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • کیفرخواست متهم قتل یک پزشک در بندرماهشهر صادر شد
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید