Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@22:08:51 GMT

ریزش بورس‌ها در اروپا

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۵۹۴۸

ریزش بورس‌ها در اروپا

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، میزان مخارج مصرفی که اصلی ترین محرک رشد اقتصادی در آمریکا محسوب می شود رو به بهبود است. در ماه ژوئن رشد بخش خرده فروشی ۱.۲ درصد اندازه گیری شده که سومین رشد متوالی این بخش است اما هنوز این رشد فاصله زیادی با رشد دو درصدی مورد انتظار اقتصاددانان بود.

به گفته کارشناسان اقتصادی، در صورتی که دولت آمریکا نتواند موافقت کنگره را برای اجرای یک بسته حمایتی بزرگ دیگر کسب کند، رشد بخش مخارج مصرفی در آمریکا مجددا تحت فشار قرار خواهد گرفت؛ بنابراین یک فاکتور مهم برای صعود بورس های آمریکا در آینده این خواهد بود که دولت بتواند با کنگره بر سر اجرایی شدن این بسته به توافق برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از طرف دیگر به نظر می رسد هزینه جنگ تجاری با چین برای کشورهای اروپایی و آمریکایی بیشتر از چیزی باشد که پیشتر تصور می شد. یک مدل سنجی صورت گرفته توسط بانک آف اکریکا نشان می دهد خارج کردن خطوط تولیدی غربی از چین به دست کم پنج سال زمان و بیش از یک تریلیون دلار منابع مالی نیاز خواهد داشت. این بانک با توجه به هزینه های بسیار بالای ترک چین به سیاستگذاران غربی پیشنهاد داده است تا تمرکز خود را روی متقاعد کردن کارخانه ها در تاسیس واحدهای تولیدی جدید در کشور مبدا از طریق مشوق های مالیاتی بگذارند.

پیش از این شرکت مشهور آمریکایی کوکا کولا گفته بود به همراه زیرمجموعه های تابعه خود به گسترش حضور در بازار چین ادامه خواهد داد. به گفته خبرگزاری ین هوا قرار است یک کارخانه جدید این برند در چین با سرمایه گذاری ۳۶ میلیون دلاری تا پیش از پایان سال جاری افتتاح شود. علاوه بر کوکا کولا، بسیاری از برندهای مشهور غربی نظیر خودروسازی فولکس واگن آلمان، خودروسازی جگوار لندروور انگلیس، برند لوکس لوئی ویتون فرانسه و بانک جی پی مورگان آمریکا اعلام کرده بودند به حضور خود در بازار چین وسعت خواهند بخشید.

تاکنون بیش از ۲۲ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۹۲۷ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین ۷۷۹ هزار و ۶۷۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۷۴ هزار و ۱۴۱ نفر، برزیل با ۱۰۸ هزار و ۶۵۴ نفر، مکزیک با ۵۷ هزار و ۲۳ نفر، هند با ۵۲ هزار و ۸۴۶ نفر و انگلیس با ۴۱ هزار و ۳۸۱ نفر بوده است.

در حال حاضر بین معامله گران بر سر مسیر آینده بازار وحدت نظر وجود ندارد. شماری از معامله گران معتقدند که با کاهش شدت شیوع کرونا و از سرگیری فعالیت های اقتصادی و تجاری، رشد اقتصادی در ماه های پیش رو مجددا وارد محدوده مثبت خواهد شد اما شماری دیگر معتقدند تشدید تنش های بین چین و آمریکا، نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال شیوع موج دوم کرونا در پاییز و زمستان ریسک های مهمی هستند که باید در تصمیم گیری ها لحاظ شوند و دارایی های امن، مقصد مناسب تری برای سرمایه گذاری خواهند بود. وارن بافت- یکی از مشهورترین معامله گران بورسی جهان از جمله افرادی است که اخیرا تصمیم گرفته است تا جریان سرمایه گذاری های خود را به دارایی های امن تری نظیر طلا منتقل کند. در هفته های اخیر بهای اونس جهانی طلا و هم چنین نقره به رکوردهای جدیدی دست یافته است.

به لطف صعودهای اخیر، شاخص های بورسی تا حد زیادی از زیان های ماه مارس فاصله گرفته اند به گونه ای که شاخص اس اند پی ۵۰۰ در رزهای اخیر حدودا ۵۰ درصد بالاتر از وضعیت خود در اواسط ماه مارس قرار دارد. بانک گلدمن ساکس پیش بینی کرده است طی ماه اینده شاهد رکوردشکنی جدیدی در شاخص های بورسی باشیم.

دیوید کاستین- تحلیل گر بازار بانک گلدمن ساکس گفت: تحلیل تکنیکال نمادهای اصلی بازار نشان می دهد وضعیت امیدوارکننده است و در روزهای اخیر شاهد بهبود محیط کلان اقتصادی نیز بوده ایم. اگر در زمینه واکسن مقابله با کرونا به دستاوردهای قابل اتکای جدیدی برشسیم آن وقت شاهد یک دوره طولانی و باثبات در صعود شاخص ها خواهیم بود اما حتی بدون آن هم انتظار داریم شاخص ها در سطح بالاتری از جایی که ماه قبل در ان قرار داشتند، بایستند.

بورس آمریکا

در وال استریت، بیشتر شاخص‌ها صعودی بودند تا جایی که دو شاخص از سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالاتری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۰۹ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۷ هزار و ۸۲۰.۹۵ واحد بسته شد.

شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۲۸ درصد افزایش تا سطح ۳۳۹۱.۴۶ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۵۵ درصد صعود در سطح ۱۱ هزار و ۱۹۰.۷۲ واحدی بسته شد.

ماتیاس بوش- استراتژیست ارشد سرمایه گذاری در کومرتس بانک گفت: در طول دو ماه اخیر شاهد یک جو نسبتا محتاطانه در بازارهای اروپایی بوده ایم. عملکرد بازارهای اروپا در مقایسه با آنچه در آمریکا شاهد هستیم تفاوت دارد و به نظر می رسد برای آن که شاهد یک روند محسوس صعودی باشیم باید جریان نقدی زیادی وارد بازار شود.

بورس‌های اروپایی

وضعیت بازار کار کشورهای اروپایی کماکان رو به بهبود است و این مساله می تواند پیش درآمدی از خروج این کشورها از رکود فراگیر فعلی باشد. برای نمونه، شمار بیکاران فرانسه تا پایان سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ به ۷.۱ درصد رسید که این نرخ ۰.۴ درصد کمتر از پیش بینی ها و ۰.۶ درصد کمتر از دوره مشابه قبلی است. این نرخ بیکاری هم چنین از زمان ثبت داده های بیکاری در ژوین سال ۱۹۸۳ تاکنون بی سابقه بوده است.

شمار افراد بیکار فرانسوی برای نخستین بار در طول سال جاری شمار بیکاران فرانسوی به زیر سه میلیون نفر رسیده است. 

در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۸۳ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۰۷۶.۶۲  واحد بسته شد.  شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با ریزش ۰.۳ درصدی و ایستادن در سطح  ۱۲ هزار و ۸۸۱.۷۶ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با افت ۰.۶۸ درصدی در سطح ۴۹۳۸.۰۶ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۰.۶۶ درصد پایین رفت و به ۷۰۴۳.۵۰ واحد رسید.

بورس‌های آسیایی

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد متفاوتی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با افت ۰.۲ درصدی تا سطح ۲۳ هزار و ۵۱.۰۸ واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۰۸ درصد بالا رفت و در سطح ۲۵ هزار و ۳۶۷.۸۷  واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای  کامپوزیت" افت ۰.۰۵ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۸۱۲.۷۶ واحد بسته شد.

در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۷۷ درصد افزایش و ایستادن در سطح ۶۱۲۳.۳۶ واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن صعودی  بود.

نفت

در بازار طلای سیاه روند قیمت‌ها صعودی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۰.۱۶ درصد افزایش به ۴۲.۸۳ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با افزایش ۰.۴۹ درصدی به ازای ۴۵.۴۰ دلار در هر بشکه مبادله شد.

طلا و نقره

همچنین در بازار فلزات گران‌بها، بهای هر اونس طلا با جهش ۵.۱۱درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۲۰۰۵.۶۰ دلار معامله شد. هر اونس نقره با صعود ۳.۴۸ درصدی به ازای ۲۸.۲۹ دلار مبادله شد.

منبع: الف

کلیدواژه: سرمایه گذاری واحد بسته شد روز قبل بورس ها شاخص ها اس اند اند پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!

به گزارش خبرآنلاین ،در پایان معاملات چهارمین روز هفته، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۰.۵۴ درصدی، معادل ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۶۸ هزار واحدی قرار گرفت.

تجارت نیوز در خبری نوشت:کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به‌عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۰.۸ درصدی (معادل ۶ هزار و ۳۲۱ واحد) تا پله ۷۵۰ هزار و ۸۰۴ واحدی پایین رفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را در روز سه‌شنبه، دو هزار و ۸۷۵ میلیارد تومان نشان می‌داد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات چهارمین روز هفته را نیز ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم نشان می‌دهد.

کارشناسان معتقدند هرچه حجم معاملات در محدوده‌های فعلی شاخص کل، سطوح بالاتری را لمس کند، چشم‌انداز روشن‌تری از موج تازه شاخص کل در ذهن سهامداران ترسیم می‌شود. چراکه ورود سهامداران تازه‌نفس، راه صعود را هموارتر می‌کند.

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آنها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سه شنبه بورس، خبر از خروج ۲۳۷ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم می‌دهد.

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شاید اگر دنبال بهترین کلمه برای توصیف معاملات بازار سرمایه در دومین هفته اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ بگردید، فرسایشی و خسته‌کننده کلمات متناسبی برای این مقصود به شمار رود. در همین حین، معاملات بازارهای طلا و ارز جان دوباره‌ای گرفته است.

ربع‌سکه برای اولین بار از هفته گذشته بالاتر از سطح ۱۵ میلیون تومانی قرار گرفت. از سوی دیگر نیز پس از اصلاح تندوتیز دلار تا محدوده ۶۰ هزار تومانی، اهالی این بازار شاهد برگشت قیمت هستند. این موضوع در کنار عملکرد ضعیف نماگرهای بازار سهام، تالار شیشه‌ای را در رقابت بازدهی هفتگی در جایگاه‌ آخر قرار داده است.

سرمایه‌گذاران و سهامداران انتظار دارند اوضاع معاملات با اصلاح بند س ماده ۶ قانون بودجه بهبود پیدا کند. همچنین محرک دیگری که بازار را تحت تاثیر قرار خواهد داد تعیین تکلیف وضعیت دلار نیماست. در صورتی که گپ میان دلار نیما و آزاد کاهش یابد، یا حداقل در مسیر کاهش قرار گیرد، تمایل سرمایه‌گذاران نسبت به خرید سهام افزایش خواهد یافت.

در حال حاضر، بدون مشخص شدن ابهاماتی که در ذهن سهامداران راجع به سقف مالیات و وضعیت دلار نیما وجود دارد، نمی‌توان انتظار متحول شدن وضعیت بازار را در روز پایانی هفته داشت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901504

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • ریزش ۳۳۹ واحدی بورس در شروع معاملات امروز
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار