Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدنبال واگذاری مشکوک سهام شرکت فروشگاه‌های زنجیره ای رفاه در سال۱۳۹۵، این شرکت روز به روز در حال افول می باشد و همه روزه اخبار تلخی از فعالیتهای این شرکت منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، برابر گزارشات مالی موجود در سایت کدال (صفحه ۵ صورتهای مالی و در ترازنامه و گزارش حسابرس قانونی مربوط به پایان سال مالی منتهی به ۳۰مهرماه۱۳۹۸) میزان بدهی این شرکت در آن تاریخ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان می باشد که براساس تخمین کارشناسان این عدد در مردادماه۹۹، یعنی پس از گذشت قریب به یکسال  حدودا بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان ارزیابی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت این میزان بدهی مربوط به طلب تامین کنندگان و شرکتهای تولیدی طرف قرارداد فروشگاه رفاه است که در این وضعیت اقتصادی نابسامان به دلیل دریافت نکردن مطالبات خود از فروشگاه، بعضا دچار مشکلات عدیده‌ای شده‌اند.

با بررسی مشکلات ایجاد شده برای تامین کنندگان محصولات فروشگاه رفاه می‌توان دریافت که قلب این بنگاه اقتصادی، یعنی واحد بازرگانی، عملا بلاصاحب است و افراد و مدیرانی جدیدالورود در واحد بازرگانی، با طلب نمودن اعداد و ارقامی عجیب و غریب و غیرقانونی، تولیدکنندگان را دچار درد مضاعف نموده اند.

این در حالی است که متاسفانه فروشگاه رفاه که عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی خرده فروشی ایران را یدک می‌کشد؛ اخیرا کرسی خود در انتخابات اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای کشور را از دست داد و رسول محمدی مدیرعامل این شرکت نتوانست رای اعتماد اعضای این اتحادیه و صنعت خرده فروشی را کسب کند و در بین ۵ نفر اصلی اتحادیه جای نگرفت و شکستی بسیار بزرگ را برای رفاه رقم زد.

پول طلبکاران رفاه در جیب هنرمند میلیاردی!

فروشگاه رفاه برای اولین بار در این اتحادیه فاقد کرسی شد و تیم ناکارآمد مدیریتی فروشگاه بلافاصله برای جبران این شکست دست به دامان سلبریتی معروف آقای م .م شده و بازی جدیدی را به نام کمک به نیازمندان و به کام خود به راه انداخته اند.

بنابر اخبار رسیده تیم مدیریتی فروشگاه رفاه در قدم اول رقمی معادل ۲۵ میلیارد تومان جهت همراه شدن هنرمند مذکور در یک شوی خیریه هزینه نموده‌اند! بابررسی کوتاهی، می‌توان دریافت که متاسفانه این حرکت یک شو تبلیغاتی بیش نیست و به نوعی فریب افکار عمومی است.

سوال اصلی اینجاست که شرکتی که عملا بیش از ۳ هزارمیلیاردتومان بدهی دارد و قانونا و منطقا بایستی اولویت اولش پرداخت پول تولیدکنندگان و تامین کنندگان محصولات باشد. در سال جهش تولید که باید به تولیدکنندگان کمک نمود تا پول خودشان را راحت تر دریافت نمایند، چرا به سمت حرکات پوپولیستی رفته و پول بیت المال را صرف هزینه‌های هنگفت تبلیغاتی کرده و حیف و میل نموده و هر شب بروی آنتن زنده صداوسیما حضور دارد؟

با توجه به اینکه طی ۳ سال گذشته اتفاقات عجب و غریبی شامل هک شدن سیستم مالی رفاه و  پاک شدن تعداد زیادی از اسناد مالی و عدم نظارت واقعی بروی عملیات انبارگردانی و بستن حسابها رخ داده و باعنایت به تخمین بدهی ۳هزار میلیارد تومانی، می‌توان نتیجه گرفت که فروشگاه رفاه هم اکنون نه تنها سود ده نیست بلکه زیان ده می باشد.

جادارد نهادهای نظارتی به این موضوعات ورود نموده و مدیرعامل و تیم فعلی مدیریت این شرکت نیز بایستی پاسخگو باشند!

سهامداران بزرگترین شرکت خرده‌فروشی کشور در زندان!/ مدیریت شرکت به چه کسی پاسخگوست؟

نکته جالب این است که تمام اتفاقات فوق در حالی رخ داده که هم اکنون سهامداران اصلی این شرکت آقایان علی صرافان و امیرحسین ابوترابیان بدلیل تخلفات ارزی  و... در زندان بسر می برند و عملا رفاه بلاصاحب است و تیم مدیریت فعلی رفاه به کسی پاسخگو نیست!

لازم به‌ذکر است که  برادرانِ صرافان و برادرانِ ابوترابیان، پس از در اختیار گرفتن شبه انگیز سهام رفاه و عدم پرداخت پول سهام به بانکها، سراغ خرید سهام کشت و صنعت دشت مغان رفتند که پس از یکسال بدلیل فقدان اهلیت لازم، از کشت و صنعت دشت مغان خلع ید شدند.

نکته کلیدی این است که فردی که در پرونده کشت و صنعت دشت مغان اهلیتش تایید نشده و جزو بزرگترین بدهکاران بانکی کشور بوده و دارای پرونده های متعددی در موضوع تخلفات ارزی است، چطور صلاحیت سهامداری بزرگترین بنگاه اقتصادی صنعت خرده فروشی ایران را دارد که مستقیما با امنیت غذایی مردم ایران مرتبط است؟

منبع: آنا

کلیدواژه: فروشگاه رفاه صرافان اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای فروشگاه رفاه خرده فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۶۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو