Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: بیش از ۹۵ درصد از مساحت استان تحت پوشش شبکه‌های مختلف اینترنتی، رادیو و تلویزیون قرار گرفته و این موضوع دسترسی دانش‌آموزان به خدمات آموزش مَجازی را فراهم کرده است.

فرهاد اسماعیلی چهارشنبه ۲۹ مرداد در بازدید مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش از ستاد استانی بازگشایی مدارس فارس، با اشاره به کمبود نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید، گفت: ساختار آموزش و پرورش در زمینه نیروی انسانی مشکل عمیقی دارد، این مشکل از سال ۹۰ با اعمال قانون «شش، سه، سه» بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از آموزش و پرورش فارس، اسماعیلی با اشاره به راهکارهای برون رفت از مشکل کمبود نیروی انسانی افزود: باید در ساختارها تغییر ایجاد و برای شاغلین حاشیه‌ی امنی ایجاد شده و شاخص‌ها درست تعریف شود.

او با اشاره به بخشی از مشکلات در جذب و به کارگیری نیروهای حق التدریس و شرکتی، گفت: یکی از مشکلات نیروهای مناطق محروم، اینست که علیرغم تلاش برای بومی‌گزینی در این مناطق، بعد از چند سال فرد بومی متقاضی انتقال به مرکز استان می‌شود؛ این موضوع نیاز به بررسی و راهکار دارد.

اسماعیلی گفت: امر سازماندهی نیروی انسانی کاری دشوار و مستلزم برنامه ریزی و درایت خاص است که همکاران ما تلاش های بسیاری در زمینه تحقق  اهداف اصلی نظام تعلیم و تربیت متحمل شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به گستردگی جغرافیایی مناطق و شهرستانهای استان فارس، گفت: استان فارس با ۵۹ منطقه و ناحیه آموزشی، حدود ۶۰ هزار نیروی فرهنگی شاغل و ۶۰ هزار نیروی بازنشسته دارد و در عین حال دارای بالاترین آمار دانش آموزان عشایری است و از لحاظ جذب اتباع خارجی نیز جزو ۳ استان مهاجر پذیر کشور محسوب می‌شود که همین مسئله تاثیر زیادی بر مسائل نیروی انسانی در فارس گذاشته است.

اسماعیلی با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش فارس در تداوم روند آموزش در زمان شیوع کرونا، گفت: دراین دوره زمانی فرهنگیان استان فارس بدون هیچ چشم داشتی و به صروت خود جوش ، آموزش دانش آموزان را در فضای مجازی شروع کردند و در برخی از مناطق نیر با توجه به عدم دسترسی دانش آموزان به اینترنت و فضای مجازی ،به صورت حضوری و با رعیات دستورالعمل‌های بهداشتی این امر انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش مجازی فارس آموزش وپرورش فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس آموزش و پرورش فارس نیروی انسانی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد