Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان از تحویل و راه اندازی دستگاه تصویربرداری اشعه ایکس C-ARM ساخت یک شرکت ایرانی در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) شاهرود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ محمد حسین حسنی روز چهارشنبه اظهارداشت: دستگاه " C-ARM " یک اسکنر تصویربرداری با اشعه ایکس است که علاوه بر توانایی های رادیوگرافی برای تصویربرداری در حین عمل جراحی ؛ تصاویر اشعه ایکس را به صورت آنی با قابلیت تفکیک بسیار بالا تولید می کند تا به وسیله آن پزشک بتواند با مشاهده روند عمل جراحی به سرعت اصلاحات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان این که این بیمارستان زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود است، افزود: در نشستی با حضور مسوولان اتاق عمل ، قسمت تصویربرداری و تجهیزات پزشکی بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ؛ نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و مسوول این شرکت ایرانی دستگاه "C-ARM"راه اندازی و طرز کار آن آموزش داده شد.

حسنی در خصوص کاربرد این دستگاه گفت: دستگاه "C-ARM" که نام آن از بازوی C شکل آن نشأت گرفته اغلب برای انجام مطالعات و آزمایش‌هایی که حداکثر انعطاف پذیری و سازگاری را از نظر موقعیت نیاز داشته باشد از جمله مطالعات آنژیوگرافی ، مطالعات درمانی ، قرار دادن استنت در عروق، بایوپسی پروستات و آمبولیزاسیون ، مطالعات قلبی و ارتوپدی مورد استفاده قرار می گیرد.

عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مورد نحوه کار این دستگاه ابراز داشت: این سیستم از یک ژنراتور منبع اشعه ایکس و یک تقویت کننده تصویر یا  " دتکتور فلت پنل " تشکیل شده و بازوی C شکل آن به سایر اجزای دستگاه متصل است و اجازه حرکت افقی ، عمودی و همچنین در اطراف محورها را می دهد ؛ بدین ترتیب اشعه ایکس از هر زاویه‌ای از بدن بیمار قابلیت عبور کردن را دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان در خصوص موارد استفاده از این دستگاه در بیمارستان، یادآورشد: این دستگاه در موارد متعددی در بیمارستان ها و اتاق های عمل از جمله در عمل های جراحی ارتوپدی (گذاشتن پیچ و پلاک، چک کردن محل صحیح قرار گرفتن پروتز)، در عمل های جراحی مغز و اعصاب (گذاشتن پروتز در ستون فقرات و گردن)، در عمل های جراحی یورولوژی ( جهت دسترسی به محل سنگ)، کارگذاری پیس میکر قلبی، در موارد مفقود شدن گاز خط دار، ابزار جراحی  ، در عمل جراحی خارج سازی جسم خارجی قابل استفاده است.

به گفته وی با تجهیز بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) شاهرود به این دستگاه بسیاری از اعمال پیچیده ارتوپدی و جراحی های مغز و اعصاب در این بیمارستان امکان پذیر شد و در زمینه های درمانی مذکور بار سایر مراکز درمانی شهرستان و استان کاهش می‌یابد.

بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) شاهرود یک بیمارستان یکصد تختخوابی آموزشی-درمانی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود است که  انواع خدمات ویزیت متخصص(کلینیک) از جمله داخلی، جراحی، پوست، چشم، مغز و اعصاب، زنان، اطفال، ارتوپدی، روانپزشکی، قلب، اورولوژی، گوش و حلق و بینی و خدمات پاراکلینیکی مانند آزمایشگاه، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سونوگرافی، ناباروری، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، سنگ شکن، داروخانه، سی تی و ام آر آی، اورژانس، نوار عصب و عضله ارایه می‌کند .

این بیمارستان دارای بخش های درمانگاهی از جمله  حلق و بینی  ، اطفال ، اورژانس ، پزشک عمومی ، بیماران دیالیزی ، پوست ، جراحی عمومی ، چشم ، داخلی ، نورولوژی ، زنان و زایمان ، فوق تخصصی غدد ، فیزیوتراپی ، ICU  و CCU  با ۱۰ تخت است؛ تعرفه دولتی برای خدمات درمانی ارائه می شود و کلیه بیمه های پایه و تکمیلی نیز پوشش داده شده به گونه ای که اگر کسی بیمه تکمیلی داشته باشد نیاز نیست برای دریافت خدمات هیچ هزینه ای پرداخت کند.​

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیمارستان خاتم الانبیاء اشعه ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت