Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@16:18:03 GMT

تاکید متخصصان بر انجام جراحی کیسه صفرا حین بارداری

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۹۰۱۲

تاکید متخصصان بر انجام جراحی کیسه صفرا حین بارداری

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که انجام عمل کیسه صفرا در حین بارداری بر تاخیر در انجامِ این جراحی اولویت دارد.

به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است: در زنان بارداری که دچار درد شدید کیسه صفرا می‌شوند انجام فوری عمل جراحی به منظور خارج کردن کیسه صفرا بر موکول کردنِ این جراحی به بعد از زایمان، اولویت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری کیسه صفرا مزمن کُله‌سیستیت (cholecystitis) یا التهاب کیسه صفرا خوانده می‌شود.

پزشکان آمریکایی در بررسی های جدید خود اظهار داشتند: در دستورالعمل های فعلی، بر انجام جراحی التهاب کیسه صفرا در دوران بارداری توصیه شده اما بسیاری از بیماران و پزشکان انجام جراحی را به تاخیر می‌اندازند.

برای انجام این مطالعه، پزشکان آمریکایی به بررسی اطلاعات ۶۳۹۰ زن باردار که در فاصله ژانویه ۲۰۱۰ تا سپتامبر ۲۰۱۵ به دلیل عارضه التهاب کیسه صفرا روانه بیمارستان شده اند، پرداختند.

به گفته این پزشکان به رغم دستورالعمل‌ها، تنها ۳۸ درصد از زنان در حین بارداری تحت عمل جراحی کیسه صفرا قرار گرفته اند.

همچنین محققان مشاهده کردند زنان بارداری که تحت عمل جراحی قرار نگرفته اند سه برابر بیشتر از زنان دیگر در حین زایمان و پس از آن با مشکلاتی روبرو بوده اند. مرده زایی، تولد نوزادانی با وزن پایین، زایمان زودهنگام، خونریزی، لختگی خون و عفونت از جمله این مشکلات بوده است.

به گزارش هلث دی نیوز، محققان اظهار داشتند: اطلاعات موجود به طور دقیق آشکار نساخت چرا این عوارض بوجود می‌آید اما این عوارض در زنانی که جراحی خود را به تاخیر انداخته بودند، شایع‌تر بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عمل کیسه صفرا بارداری کیسه صفرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت

مرد ۶۷ ساله که در بررسی‌های به عمل آمده و به دلیل تومور وسیع کلیه چپ که چسبندگی زیادی هم به بافت‌های اطراف داشت، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

تیم جراحی این بیمار شامل : آیت اللهی (پزشک متخصص اورولوژی)، احراری (پزشک متخصص اورولوژی)، کیانفر (پزشک متخصص بیهوشی) و پرسنل اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی تفت، آقایان سرخی زاده، طباطبایی و صباغچی بود.

هم اکنون حال عمومی بیمار مساعد است.

 منبع: روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی تفت

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟