Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: قوه قضائیه هر چه سریع‌تر قاطعانه حکم پرونده متخلفان شرکت هفت تپه را صادر کند تا دست افراد سودجو از آن قطع شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری روز گذشته، ۲۹ مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه در اهواز گفت: امیدواریم قوه قضائیه هر چه سریع‌تر قاطعانه حکم پرونده متخلفان نیشکر هفت تپه را صادر کند تا دست افراد سودجو از این شرکت قطع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله حیدری افزود: درخواست ما از قوه قضائیه این است که به دور از هر گونه فشار هر چه سریعتر این مرکز تولیدی را در بستر قانونی خود قرار دهد و دست مفسدان را از آن قطع کند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در جریان واگذاری شرکت نیشکر هفت تپه به بخش خصوصی اصل ۴۴ قانون اساسی به درستی اجرا نشد، چند ماه از توقف خط تولید کارخانه نیشکر هفت تپه می‌گذرد و کارکنان آن همچنان در اعتصاب هستند اگرچه بنا شد حقوق ۲ ماه کارکنان آن پرداخت شود، اما این اقدام راه حل اساسی برای این شرکت نیست.
وی با بیان اینکه در واگذاری کارخانه نیشکر هفت تپه باید تجدید نظر شود، گفت: متاسفانه عده‌ای در یکی دو سال اخیر، این کارخانه با آن همه امکانات را در اختیار گرفتند و حتی سهمیه ارز دولتی آن را نیز به صورت غیرقانونی دریافت کردند و در نهایت ضربه سنگینی به کارخانه و کارکنان آن وارد کردند.
آیت الله حیدری بیان کرد: با توجه به عملکرد درخشان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و شرکت توسعه نیشکر در استان پیشنهاد شده است شرکت نیشکر هفت تپه نیز به یکی از این ارگان‌ها واگذار شود تا مشکل کارکنان آن برطرف شود، اما متاسفانه تاکنون اقدامی برای حل این مشکل صورت نگرفته است.
وی با قدردانی از تلاش حرفه‌ای خبرنگاران برای پیگیری مشکلات کارگران نیشکر هفت تپه بیان کرد: در این راه، خبرنگاران انقلابی و مطالبه گر نقش اساسی و مهمی را ایفا کردند که ما وام دار آن‌ها هستیم و انتظار داریم خبرنگاران در راستای رسالت خود همچنان با جدیت به کار خود ادامه دهند و در اطلاع رسانی مصلحت اجتماع و کارکنان این کارخانه را مدنظر قرار دهند.
وی در ادامه به طرح آبرسانی غیزانیه اشاره کرد و گفت: بخش غیزانیه جزو مناطق پرجمعیت و محروم شهرستان اهواز است و یکی از مشکلات آن دور بودن این منطقه از رودخانه است. ابتدای انقلاب یک شبکه آبرسانی توسط جهاد سازندگی برای مردم این منطقه ایجاد شد که فرسوده شده و قابل استفاده نیست. در چند سال اخیر مردم غیزانیه بار‌ها فریاد زدند که مشکل کم آبی داریم، اما توجهی به این موضوع نشد تا اینکه بسیاری از مردم این منطقه به نقاط حاشیه اهواز کوچک کردند و اکنون در برخی از روستا‌های این بخش تنها یک خانوار باقی مانده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: سال گذشته با انجام طرحی قرار شد آب رودخانه کارون به غیزانیه منتقل شود و رسانه ملی به گونه‌ای این موضوع را منعکس کرد که گویی مشکل بی‌آبی این منطقه حل شده است که اینگونه نبود، اما روشنگری به موقع رسانه‌ها مسئولان کشوری را متوجه این مشکل کرد و منجر شد تا دولت اقدام به اجرای طرح‌هایی اصولی آبرسانی در این منطقه کند. با ورود قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) به طرح آبرسانی غیزانیه فاز سوم این طرح شروع شده و امیدواریم تا آخر شهریورماه فاز دوم و سوم این طرح اجرایی شود و آب به روستا‌های غیزانیه برسد.
وی در ادامه به موضوع انتقال آب از سرشاخه‌های رودخانه کارون اشاره کرد و گفت: یکی از مسائلی که در رابطه با انتقال آب از سرشاخه‌های کارون در مرکز کشور مطرح می‌شود این است که خوزستان آب زیادی دارد در حالی که بسیاری از مناطق خوزستان با کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی مواجه هستند لذا موضوع انتقال آب از سرشاخه‌های کارون زنگ خطری در رابطه با کم آبی خوزستان است و ضرر جدی به مردم و استان خوزستان وارد می‌کند لذا از خبرنگاران در خواست می‌شود به مطالبه‌گری خود در رابطه با ممانعت از انتقال بی رویه آب از سرشاخه‌های رودخانه کارون ادامه دهند.
آیت الله حیدری با بیان اینکه به بهانه تامین آب آشامیدنی سایر مناطق کشور درست نیست چندین برابر ظرفیت و حتی برای مصارف دیگر آب کارون را انتقال داد افزود: شاید بتوان گفت ۹۰ درصد میزان آبی که از سرشاخه‌های کارون به فلات مرکزی منتقل می‌شود برای مصارف کشاورزی، فضای سبز و صنعت است که خلاف مصوبه شورای عالی آب کشور می‌باشد.
وی ادامه داد: طبق مصوبه شورای عالی آب، هرگونه برداشت آب از سرشاخه‌های کارون جز برای مصارف شرب ممنوع است.
عضو مجلس خبرگان عنوان کرد: چندی پیش در وزارت نیرو مصوب شد که از سرشاخه‌های کارون ۱۸ میلیارد مترمکعب آب به خوزستان وارد شود، اما تنها هشت میلیارد مترمکعب تخصیص داده شد همچنین مصوب شد برای رونق کشاورزی خوزستان از رودخانه کرخه سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب آب برداشت شود که تنها ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب تخصیص یافت.
وی افزود: انتقال بی رویه آب ظلم مضاعفی به مردم خوزستان و کل کشور است، زیرا ظرفیت و پتانسیل کشاورزی خوزستان به حدی است که می‌تواند مواد غذایی کل کشور را تامین کند. خوزستان با مشکل جدی کمبود آب شرب و کشاورزی مواجه است و به همین جهت در تابستان کشت صیفی جات در این استان ممنوع اعلام شد همچنین نخیلات شادگان، خرمشهر و آبادان به دلیل کمبود آب رو به نابودی هستند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: در حالیکه خوزستان از ظرفیت سه میلیون هکتاری برای کشاورزی برخوردار است تنها یک میلیون هکتار آن احیا شده است. بی شک اگر از تمام ظرفیت خوزستان در بخش کشاورزی استفاده شود می‌توان حدود ۱۰۰ میلیون تن مواد غذایی معادل کل مواد غذایی مورد نیاز کشور را در این استان تولید کرد.
وی اذعان کرد: خبرنگاران باید به صورت منطقی، مستند و بدون منفی بافی و ایجاد فرصت برای ضدانقلاب، حقایق را مطرح کنند تا جلوی طرح‌های بزرگ انتقال آب از خوزستان گرفته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هفت تپه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اعتراضات کارگری مجلس خبرگان رهبری خصوصی سازی قوه قضائیه نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری سرشاخه های کارون آب از سرشاخه نیشکر هفت تپه انتقال آب کارکنان آن قوه قضائیه آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد
  • فیلم| سخنگوی قوه قضائیه: پرونده «باغ ازگل» در حال تکمیل تحقیقات مقدماتی است
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد