Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکاظم طالقانی از اتفاقات پیرامون پرونده مارک ویلموتس می گوید.

عبدالکاظم طالقانی، عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال توضیحاتی را در خصوص عقد قرارداد با ویلموتس ارائه کرده است.

عبدالکاظم طالقانی، عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال در این باره گفت:

اعضای هیات رییسه به طور کامل در روند انتخاب سرمربی و گزینش مباحث فنی مارک ویلموتس بوده و رییس وقت فدراسیون در همان زمان گزارش های مختلف و کاملی  را به اعضا درباره روند مذاکرات با کلیه گزینه ها و در نهایت مارک ویلموتس ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:

در بحث مربوط به موارد حقوقی، من و سایر اعضا ورودی نداشتیم. همانطور گه گفتم روند مربوط به گزینش فنی و در نهایت انتخاب مورد تایید هیات رییسه بود.

همچنین بخوانید:

کارگروه ویژه فدراسیون برای پیگیری حکم فیفا در پرونده ویلموتس تشکیل شد مهدی براتی: قرارداد ویلموتس در حیطه کاری کمیته حقوقی و تدوین مقررات نیست

فدراسیون در تهران باخت نه در فیفا / چه کسی مانع ارسال نامه اعتراض وکلا به قاضی پرونده شد؟

متن ترجمه حکم فیفا علیه فدراسیون فوتبال / باید 6.443 میلیون یورو به ویلموتس بدهید!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: عبدالکاظم طالقانی هیات رییسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۰۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی انتخاب شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد