Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اصفهان گفت: روایاتی داریم که اگر انسان در مسیر زیارت امام حسین(علیه‌السلام) صدمه ببیند و یا سختی بکشد ثواب فراوانی دارد اما هیچ‌گاه این روایات تأیید نمی‌کنند که انسان باید در مسیر امام حسین(علیه‌السلام) به خود صدمه بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد در کارگروه استانی برگزاری مراسم محرم و صفر با انتقاد از برخی از مطالب مطرح شده از سوی برخی از وعاظ مبنی بر برگزاری و حضور در مجالس عزاداری محرم و صفر در هر شرایطی اظهارکرد: در برخی از روایات آمده است که اگر انسان در مسیر زیارت امام حسین(ع) صدمه ببیند و یا سختی بکشد ثواب فراوانی دارد اما هیچ‌گاه این روایات تأیید نمی‌کنند که انسان باید در مسیر امام حسین(علیه‌السلام) به خود صدمه بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عزاداری امام حسین(ع) از نظر حکم شرعی، مستحب است، افزود: بدون شک اگر زائر امام حسین(علیه‌السلام) در مسیر رفتن به زیارت کشته شد و یا آسیب دید اجر فراوانی نزد خدای متعال دارد اما هیچ‌گاه در روایات نیامده است که در مسیر زیارت حتماً به خودتان صدمه بزنید.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان اضافه کرد: حتی در اجرای امر واجب، اگر جان انسان در خطر باشد، نباید آن را انجام داد، برای مثال اگر انسان آبی داشته باشد که به اندازه وضو گرفتن برای نماز و یا خوردن و برطرف کردن تشنگی است، او باید تشنگی خود را برطرف کند.

وی تصریح کرد: گاهی اوقات امتحاناتی برای ما پیش می‌آید که مؤمنان واقعی مشخص می‌شوند، در صدر اسلام خداوند قبله را از بیت‌المقدس به مسجدالحرام تغییر داد تا مشخص شود که چه کسانی پیرو دستور خدا و پیامبرش هستند، در آن زمان برخی گفتند چندین سال است که به سمت بیت‌المقدس نماز می‌خوانیم حالا باید به سمت مسجدالحرام نماز بخوانیم؟

آیت‌الله طباطبایی نژاد گفت: برخی می‌گویند کار برای امام حسین(ع) عشقی است و اگر کشته شویم اشکالی ندارد، این تفکر غلط است چراکه در دورانی که عزاداری ممنوع بود، امام صادق(ع) به صورت مخفیانه در مجلس عزای امام حسین(ع) در منزل یکی از شیعیان حاضر شد و هیچ‌گاه در آن زمان توصیه به عزاداری علنی نکردند چراکه زندگی و یا جان شیعیان در خطر بود.

وی گفت: هیئت‌های مذهبی به توصیه‌های علما و مراجع تقلید توجه داشته باشند و همانند گذشته مسائل بهداشتی را رعایت کنند و با شکوه هر چه تمام‌تر مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان را برگزار کنند، بدون شک ما باید از نظر متخصصان پزشکی تبعیت کنیم.

امام جمعه اصفهان یادآور شد: اگر نذورات به صورت خشک در میان نیازمندان توزیع شود بهتر است، حتی هیئت‌ها می‌توانند به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در طول سال مشکلات نیازمندان هر محله را شناسایی کرده و از ظرفیت نذورات برای برطرف کردن مشکلات مردم هر محل استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امام حسین علیه السلام امام حسین ع هیچ گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود

حجت الاسلام و المسلمین لطف الله اشراقی استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب ارتباط مسالمت آمیز حضرت صادق(ع) با اهل سنت را از سیره ایشان دانست و اظهار داشت: امام صادق علیه السلام دستوراتی به رهبران مذاهب اسلامی داشتند، از جمله این دستورات به احترام متقابل به یکدیگر ، شرکت در تشییع جنازه یکدیگر و عیادت مرضای همدیگر بروید و تقابل نداشته باشید، ایشان به عنوان منادی وحدت مذاهب اسلامی مطرح هستند و در آن برهه زمان در بین حکومت بنی امیه و بنی عباس ، علوم فقه ،تاریخ و علوم اسلامی در رشته های متفاوت بیان نمودند و باعث شد مسلمانان مرکزیتی برای وحدت داشته باشند و امام صادق علیه السلام را به عنوان یک شخصیت علمی و با تقوا و فرزند پیامبر اسلام صلوات الله علیه قبول داشته باشند و منشاء وحدت و تقریب لحاظ کنند.

وی افزود: امام صادق علیه اسلام می فرمایند: " لولانا ما عرف الله"اگر ما اهل بیت نبودیم ، خداوند شناخته نمی شد، "لولانا ما عبد الله" اگر ما نبودیم ، عبادت خداوند انجام نمی گرفت و این ویژگی در مقام اهل بیت و به خصوص امام صادق علیه السلام وجود داشت که مذهب جعفری و حقائق علوم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین را رواج داند.

حجت الاسلام اشراقی بیان کرد: سیره ایشان در ارتباط با تعامل با اهل سنت ، ایجاد ارتباط مسالمت آمیز به عنوان برادران دینی بوده است و  از صفات بارز امام صادق علیه السلام بصیرت شناسی و جبهه شناسی با نگاه فراجناحی بوده است.

وی ادامه داد: امام صادق علیه السلام در مدینه منوره 4هزار شاگرد در حوزه علمیه خود داشتند که از بین این 4هزار نفر ، 17 نفر با بصیرت و ولایت مدار وجود نداشت، شخصی نزد امام آمد و عرض کرد ، شما با این تعداد شاگرد چرا قیام نمی کنید ، امام فرمود: اگر به تعداد انگشتانم یار داشتم ، قیام می کردم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عبدالله بن ابی یعفور یکی از محدثین و راویان می باشند که بدلیل مریضی مبتلا به شرب خمر بوده است، نزد امام آمد و عرض کرد من مریض هستم و اجازه بفرمائید من شروع کنم به استفاده از مشروب که ایشان فرمودند: خیر ، این شیطانی است که موکل تو شده است و اگر تو اراده کنی او مایوس می شود، او قسم خورد وگفت: "والله لا اشرب من..." و به امام عرضه داشت اگر شما اناری را به نیم کنید و نیمی را حرام و نیمی را حلال بگویید من نیز به همان عمل می کنم زیرا فرمایشات شما از روی هوای نفس نیست و بر مبنای دستورات الهی است؛ ما حوزویان باید با پیروی از امام صادق علیه اسلام ولایت مدار بوده و با نصرت از اهل بیت علیهم السلام در راستای اسلام گام موثر برداریم.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • مراسم عزاداری امام جعفر صادق علیه السلام در لنگرود
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است