Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی الهیار ترکمن» روز چهارشنبه در نشست برنامه‌ریزی بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید در استان مرکزی افزود: با توجه به شیوع کرونا در کشور، گرایش مردم برای تحصیل دانش آموزان بیشتر به صورت مجازی و حضور کمتر در مدارس بوده و برخی از والدین حاضر به ثبت نام کودکان خود برای سال تحصیلی آتی نیستند.

وی ادامه داد: وضعیت استان‌ها از سوی ستاد ملی کرونا به سه وضعیت سفید، زرد و قرمز تقسیم شده و آموزش‌ها در سال تحصیلی آتی به سه روش حضوری، مجازی و ترکیبی به دانش آموزان ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نیاز است در این شرایط با انجام اقدامات و برنامه ریزی‌های دقیق در کوتاه مدت و بلند مدت امنیت اجتماعی برای حضور دانش‌آموزان در مدارس فراهم شود.

الهیار ترکمن افزود: آغاز سال تحصیلی در سال‌جاری در شرایط بحران انجام شده و روش‌های گذشته در این شرایط بدون اثر بوده و برای این زیست بوم باید روش‌های جدید اندیشیده شود.

وی یادآورشد: گزارش‌های بهداشت جهانی از حضور پنج ساله ویروس کرونا در جهان حکایت دارد که ۲ سال آن به صورت پاندمی و سه سال به صورت اپیدمی است.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: پس از پنج سال با همزیستی مسالمت آمیز ارگانیسم‌های انسان با این ویروس؛ از میزان مرگ و میر آن کاسته می شود.

الهیار ترکمن افزود: شیوع ویروس کرونا در کشور بیشترین آسیب را در حوزه بهداشت، اقتصاد و آموزش به عنوان اضلاع مثلث به همراه داشته‌است که آموزش اصلی‌ترین ضلع این مثلث است.

وی ادامه داد: بخش بهداشت کشور با شیوع ویروس کرونا در خط مقدم مقابله با این ویروس قرار داشت که از پانزدهم شهریورماه امسال آموزش و پرورش نیز برای ارایه آموزش به جمعیت لازم التعلیم در خط مقدم مقابله با این ویروس قرار می‌گیرد.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۵۰ هزار و ۲۷۹ نفر در کشور تا  ۲۹ مرداد ماه ۹۹ به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۵۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۲۰ هزار و ۱۲۵ نفر رسیده است.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش علی الهیار ترکمن پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس متناسب با وضعیت کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش مدارس ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش الهیار ترکمن دانش آموزان ویروس کرونا برنامه ریزی سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۱۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم