Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالیکه اختلافات داخلی آمریکا برای خروج از افغانستان تشدید شده است، کارشناسان می‌گویند که تبلیغات مشکوک درباره پاداش به طالبان برای کشتن نیروهای آمریکایی تلاش دولت پنهان آمریکا برای تخریب روند صلح افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «مارک اسلبودا» کارشناس امور بین‌المللی و تحلیلگر مسایل امنیتی به «اسپوتنیک» گفت که دولت افغانستان هرگز با آزادی زندانیان طالبان موافقت نکرده بود و باوجود تلاش برای تاخیر در این روند توسط آمریکا مجبور به همکاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گزارش‌های اخیر رسانه‌ها درباره پاداش روسیه و ایران به طالبان برای کشتن نیروهای آمریکایی نیز گفت: دولت پنهان آمریکا تلاش دارد تا با درز اطلاعات مشکوک، گزارش‌های اطلاعاتی پرسش برانگیز و غیره تلاش‌های صلح افغانستان را تخریب کند.

اسلوبودا افزود: ما چند هفته پیش شاهد اتهاماتی بودیم که روسیه برای کشتن نیروهای آمریکایی در افغانستان به طالبان پاداش داده است که هرگز مدارک موثقی در اثبات آن ارائه نشد. در واقع آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا بطور رسمی گفتند که نمی‌توانند صحت این گزارش‌ها را تایید کنند و اکنون داستان تازه درباره این پاداش‌ها نیز تکراری است با این تفاوت که این اتهامات این بار برای ایران مطرح شده است.

کارشناسان می‌گویند که ترامپ رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد تا با تبلیغات رسانه‌ای گسترده توافق با طالبان را در فهرست توافق‌های موفق دولت خویش قرار دهد تا احتمال پیروزی‌اش در انتخابات ماه نوامبر افزایش یابد.

بولتون: ترامپ پیش از انتخابات آمریکا ممکن است نیروها را از افغانستان خارج کندحربه خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و اختلاف در تیم ترامپتوافق پنتاگون و کاخ سفید برای ادامه حضور 4 هزار نظامی در افغانستان

براساس گزارش‌ها، ژنرال‌ها و تیم امنیتی ترامپ با خروج سریع نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان به شدت مخالفند و باور دارند که ترامپ با اهداف سیاسی و انتخاباتی در حال معامله است و از اینرو برای تخریب روند صلح افغانستان تلاش می‌کنند.

دونالد ترامپ چندی پیش به خبرنگاران گفته بود که حتی در صورت توافق با صلح با طالبان و به این دلیل که به هیچکس اعتماد ندارد نیروهای اطلاعاتی خود را در افغانستان حفظ خواهد کرد.

برخی کارشناسان می‌گویند: باوجودی که آمریکا با مهمترین خواسته طالبان که خروج نیروهای خارجی از افغانستان است توافق کرده است اما هیچ تضمینی وجود ندارد که این کشور در درازمدت به تعهداتش عمل کند.

زیرا دولت آمریکا در سالهای اخیر چندین توافقنامه بین‌المللی سیاسی و تجارتی با شماری از کشورهای بزرگ دنیا را نقض کرده است.

انتهای پیام/.

R1447/P/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط طالبان اخبار "روسیه" اخبار "افغانستان" بیشتر بخوانید... خطیب زاده: آمریکا با جوسازی به دنبال سرپوش گذاشتن بر خطای محاسباتی خود در افغانستان است فرمانده ارشد نظامی آمریکا: طالبان شرایط خروج آمریکا از افغانستان را تامین نکرده است ترامپ: ۱۹ سال حضور در افغانستان کافی است قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... خطیب زاده: آمریکا با جوسازی به دنبال سرپوش گذاشتن بر خطای محاسباتی خود در افغانستان است فرمانده ارشد نظامی آمریکا: طالبان شرایط خروج آمریکا از افغانستان را تامین نکرده است ترامپ: ۱۹ سال حضور در افغانستان کافی است واژه های کاربردی مرتبط طالبان اخبار "روسیه" اخبار "افغانستان" پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ الجزیره: آمریکا روز پنج‌شنبه از ایران به رئیس شورای امنیت شکایت می‌کند ۲ بایدن: درباره ایران هیچ توهمی ندارم/ ترامپ در مقابل ایران خودزنی کرد ۳ بیانیه مهم سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی ساعات آینده منتشر می‌شود ۴ عمران خان: هرگز مردم فلسطین را تنها نمی‌گذاریم و رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسیم ۵ عربستان بار دیگر خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد ۶ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه هدف حمله موشکی و خمپاره‌ای قرار گرفت ۷ کودتای ارتش در مالی / رئیس جمهور مجبور به کناره‌گیری شد ۸ الاخبار: تبرئه حزب‌الله در دادگاه ترور رفیق حریری ۱۴ مارسی‌ها را ناامید کرد مهمترین اخبار بین الملل توسل آمریکا به مکانیسم ماشه چگونه می‌تواند تغییرات مهم در شورای امنیت ایجاد کند؟ مصاحبه| عضو سازمان آزادیبخش فلسطین:سرنوشت سادات و ملک حسین در انتظار بن زاید است بایدن رسماً نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد الاخبار: تبرئه حزب‌الله در دادگاه ترور رفیق حریری ۱۴ مارسی‌ها را ناامید کرد مهمترین اخبار تسنیم روحانی: عزاداری محرم با رعایت اصول بهداشتی و باشکوه همیشگی برگزار خواهد شد/ اجتماعات را در حد مجاز انجام دهیم امیر حاتمی: ۲ دستاورد موشکی به‌زودی رونمایی خواهد شد/ افتتاح ۳ طرح جدید دفاعی با حضور روحانی گفتگوی اختصاصی|جزئیات ۲ ایده برای حل معضل مسکن/ به آقای روحانی اطلاعات غلط دادند؛ ماجرای خانواده‌ای که می‎‌خواست نیکزاد را گروگان بگیرد واعظی: کشتی‌های توقیف‌شده متعلق به ایران نیست/ نفت فروخته شده و پول آن هم دریافت شده است معاون وزیر کار: زمان اجرای مصوبه افزایش ۲۰۰ هزار تومانی حق مسکن را هنوز نمی‌دانیم؛ بستگی به مصوبه دولت دارد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار روسیه اخبار افغانستان طالبان اخبار روسیه اخبار افغانستان نیروهای آمریکایی صلح افغانستان نظامی آمریکا گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت: رواداری برای دولت‌ها یک راهبرد مفید و موثر برای دست‌یابی به موقعیت در سیاست‌های داخلی و خارجی است. اِعمال این راهبرد در زمینه سیاست داخلی هر قدر بیشتر باشد بهتر است ولی در مورد سیاست خارجی اگر مرز مشخصی رعایت نشود، قطعاً زیان‌های فراوانی به همراه خواهد داشت.

از حکمرانان یک نظام سیاسی دینی همچون نظام جمهوری اسلامی انتظار اینست که حداکثر رواداری را در سیاست داخلی اِعمال کنند و به این فرموده پیامبر خدا صلی‌الله علیه وآله پای‌بندی نشان دهند که اگر حاکم در عفو اشتباه کند بهتر است از اینکه در عقوبت کردن گرفتار خطا شود. «...فان الامام لان یخطئ فی العفو خیر له من ان یخطئ فی العقوبه». متاسفانه سیاست داخلی ما بر این توصیه رسول‌الله مبتنی نیست و بعضی از حکمرانان ما تصورشان اینست که با سختگیری و فشار حداکثری در کیفر دادن می‌توانند مردم را به مسیری که می‌خواهند سوق دهند. عجیب است که علیرغم تجربیات متعدد و مستمری که در زمینه کارآمد نبودن سیاست زور و فشار وجود دارد، این دسته از حکمرانان همواره بر استمرار این سیاست شکست‌خورده اصرار می‌ورزند.

عجیب‌تر اینکه همین حضرات که اِعمال فشار حداکثری در سیاست داخلی را می‌پسندند، در زمینه سیاست خارجی به ویژه درباره بعضی کشورها که خطرناک بودنشان برای منطقه و آینده منافع ملی ایران اظهر من‌الشمس است، به رواداری کامل و بدون قید و شرط معتقدند! با اینکه طبق ضرب‌المثل معروف «مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسد» حکمرانان ما باید از کسانی که بدترین سابقه تروریستی، تکفیری، بدعهدی و پای‌بند نبودن به قوانین و مقررات بین‌المللی را دارند برحذر باشند، آنها را به راحتی تحمل می‌کنند، تخلفاتشان را نادیده می‌گیرند و امتیازات زیادی در اختیارشان قرار می‌دهند.

امیرخان متقی، وزیر خارجه حکومت خودخوانده طالبان که از سران بدسابقه این گروه تروریستی تکفیری است، اخیراً ضمن انکار حضور داعش در افغانستان گفته است این گروه تحت حمایت سه کشور منطقه قرار دارد و این سه کشور داعش را حمایت می‌کنند و باعث ناامنی منطقه شده‌اند. هرچند امیرخان اسمی از این سه کشور نیاورده ولی آشنایان با تفکر او گفته‌اند منظورش سه کشور تاجیکستان، ایران و پاکستان هستند که طبق ادعای این طالب متوهم، اولی نیروی انسانی داعش را تامین می‌کند، دومی راه عبور را برایشان باز می‌گذارد و سومی بودجه و مراکز برنامه‌ریزی آنها را برعهده دارد.

جالب است که دولتمردان تاجیک و پاکستانی همواره از وجود گروه‌های متعدد تروریستی ازجمله داعش در افغانستان تحت حاکمیت طالبان خبر می‌دهند و این کشور را کانون ناامنی می‌دانند. از طرف دیگر، هر وقت قتل و غارت و جنایتی در افغانستان اتفاق می‌افتد حکومت خودخوانده طالبان آن را به گردن داعش می‌اندازد در حالی که همه می‌دانند طالبان با داعش تقسیم کار کرده و جنایت‌های خود را به گردن داعش می‌اندازد و داعش هم که با طالبان همدست است، این تقسیم کار را پذیرفته و جنایات را گردن می‌گیرد. با اینکه این واقعیت کاملاً قطعی و روشن است، امیرخان متقی با وقاحت تمام ادعا می‌کند داعش در افغانستان حضور ندارد و این سه کشور حامیان داعش هستند.

پاکستان و تاجیکستان در حال تسویه ‌حساب با طالبان هستند و آنچه مایه تاسف است اینست که ایران هنوز به سیاست مدارا با این گروه تروریستی تکفیری ادامه می‌دهد و این گروه علیرغم بدعهدی‌ها و تخلفاتی که از قوانین بین‌المللی دارد دائماً از ایران امتیاز می‌گیرد. در نزدیک سه سالی که طالبان بر افغانستان سلطه دارد هنوز حاضر نشده حقابه ایران از هیرمند را بدهد و اخیراً که سرریز سیل به سیستان رسید، طالبان آن را به عنوان حقابه ایران جا زد! امتیازات سیاسی و تجاری زیادی نیز از ایران می‌گیرد و مهم‌تر اینکه خطر ناامنی در ایران به دلیل ورود عناصر وابسته به طالبان هر روز افزایش می‌یابد ولی حکمرانان ما به هشدارها اعتنا نمی‌کنند. حالا که امیرخان هم ایران را به همکاری با داعش متهم کرده آیا باز هم سیاست مدارا با طالبان جایز است؟ خط قرمز کجاست؟

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901685

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»