Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: فصل سرما، بازگشایی مدارس و مراسم مختلف در پیش رو احتمال خیز شدید بیماری را در استان افزایش می‌دهد که نیاز به تخت عادی و ویژه بیمارستانی و افزایش کادر درمان را به دنبال دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بهروز کلیدری در نشست خبری کرونا در حوزه درمان، با اشاره به پایان ششمین ماه درگیری کشور و استان با بیماری کرونا، اظهار داشت: متاسفانه در طول این مدت فشار شدیدی به سیستم بهداشت، درمان و به کل حوزه سلامت استان وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: در تست پی‌سی‌آر 60 درصد حساسیت وجود دارد و بیماران دیگری در بیمارستان‌ها بستری هستند که با وجود اینکه تست کرونای بعضی از آنها منفی بوده ولی شواهد پاراکلینیکی آنان دال بر ابتلای به کرونا است.

وی ادامه داد: تست بیش از نیمی از فوت شدگان مشکوک به کرونا منفی بوده ولی احتمال اینکه تعدادی از آنها در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده باشند، وجود دارد.

کلیدری با اشاره به ابتلای کادر درمان بیمارستان‌های استان اصفهان به کرونا ویروس، اظهار داشت: تا کنون یک هزار پرسنل به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد 5 نفر از جمله 2 پزشک و 3 غیر پزشک جان خود را از دست دادند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعدادی پزشک و پرستار در بیمارستان‌های استان به علت کرونا بستری هستند که خوشبختانه حال عمومی آنها خوب است و رو به بهبود هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: نزدیک 3 درصد بیماران قطعی مبتلا به کرونا فوت شدند که اگر کل بیماران مشکوک و قطعی کرونایی را نسبت به بیماران بستری حساب کنیم این عدد به 9 درصد افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه این آمار و ارقام برای ما قابل قبول نیست، گفت: در نرم جهانی و کشوری خوشبختانه اعداد قابل قبولی است و آمار مرگ و میر استان اصفهان از میانگین کشوری کمتر بوده است و علت این امر را می‌توان به فعالیت تمام قد کادر درمان و از خود گذشتگی آنان نسبت داد.

وضعیت بیماری کرونا در استان اصفهان

کلیدری ادامه داد: موج اول کرونا در  اسفند و فروردین نسبتا سنگین بود ولی این تعداد در اردیبهشت ماه کاهشی شد ولی متاسفانه از نیمه خرداد مجددا این شیب افزایشی شد و خیز دوم بیماری را در استان تجربه کردیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: به تدریج در طی هفته‌های گذشته افزایش تعداد بستری در شهر اصفهان گزارش شده و همچنین دو هفته اخیر در شهرستان‌های بزرگ از جمله خمینی‌شهر، نجف‌آباد، فلاورجان و شهرضا تعداد بیماران کرونایی بستری با افزایش مواجه شده و در شهرستان‌های کوچکتر تعداد کم است ولی نسبت به تعداد جمعیت ساکن در آن مناطق زیاد است.

وی افزود: تعداد بیماران بستری شده در هفته‌های اخیر با افزایش رو به رو است و هر 24 ساعت بین 100 تا 150 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند.

کلیدری خاطرنشان کرد: تعداد بیماران کرونا مثبت در یک ماه گذشته در استان اصفهان روند افزایشی داشته و بنابراین ظرفیت تشخیصی بیشتر شده و توان این را داریم که روزانه 2 هزار نفر در استان اصفهان تست شوند و اطلاع نسبی از ابتلا یا عدم ابتلای آنها پیدا کنیم.

وی با اشاره به تست مثبت بیماران بستری، اظهار داشت: میزان مثبت بودن تست به 50 تا 60 درصد رسیده، از بین افرادی که در شبانه روز بستری می‌شوند حدود 60 درصد تست کرونا مثبت دارند در حالیکه در اردیبهشت ماه این میزان  16 درصد بود.

پیشنهادهایی برای فعالیت مدارس در دوران کرونا/ لزوم توجه به "آموزش ترکیبی" دانش‌آموزانگزارش| شرایط بحرانی کرونا در استان قزوین / مردم ‌تلاشی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی نمی‌کنند120 میلیارد تومان بدهی "بیمه سلامت" استان بوشهر پرداخت شد/ توجه ویژه به درمان بیماران کرونایی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: روزانه 1500 بیمار مشکوک به کرونا تست می‌شوند که از این میزان یک‌سوم تست‌ها مثبت گزارش می‌شود.

وی تصریح کرد: باید دید دورهمی‌های شهریورماه چه وضعیتی را برای ما ایجاد خواهد کرد و بیماران بیشتری را به سیستم درمان وارد می‌کند یا با مراقبت‌های بیشتر و حفظ فاصله‌گذاری تعداد بیماران کم خواهد شد.

بیمارستان‌های درگیر کرونا

کلیدری افزود: در یکی دوماه اول ورود کرونا همه بیمارستان‌های دانشگاهی درگیر شدند و تعدادی هم غیردانشگاهی مانند بیمارستان‌های غرضی، فاطمه زهرا نجف آباد، صدوقی، 577 ارتش بنا به شرایط بیماران خاصی را که تفاهم شده بود، بستری کردند.

وی تصریح کرد: یک دوره تنفس از اردیبهشت تا مرداد ماه تجربه کردیم و تعداد بیمارستان‌های ویژه کرونا به بیمارستان‌های امین، خورشید، غرضی و تا حدی الزهرا محدود شدند ولی با سیر جدید افزایشی بیماران بستری و برنامه بلندمدت تنظیم شده برای استراحت پرسنل و هم افزایش مدیریت مطلوب ظرفیت‌ها، چرخشی در بیمارستان‌های ریفرال در استان به ویژه در مرکز استان ایجاد کردیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به پیش بینی خیزش کرونا، اظهار داشت: از شهریورماه و با سرد شدن هوا و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و مراسم مختلف شاهد خیز شدید بیماری می‌شویم که به تخت بیمارستانی و پرسنل درمانی نیاز بسیاری پیدا می‌کنیم.

در 5 ماه اول کرونا، بیمار در صف انتظار نداشتیم

وی ادامه داد: در 5 ماهه اول بیمار در صف انتظار نداشتیم اما نگرانی ما این است که با افزایش سیر صعودی بیماری با این مشکل مواجه شویم که بیماری در صف انتظار تخت عادی یا آی‌سی‌یو منتظر بماند و خدای نکرده به علت عدم رسیدگی به موقع جان آنها به خطر بیفتد.

در صورت افزایش شدید بیماران کرونایی، خدمات غیر اورژانسی بیمارستان‌ها حذف خواهد شد

کلیدری با بیان اینکه افزایش صعودی بیماران کرونایی دور از انتظار نیست، گفت: از اول شهریور ماه 150 تخت در بیمارستان الزهرا به بیماران کرونایی اختصاص می‌یابد و هر دو هفته یکبار تخت‌ها افزایش می‌یابند و در بیمارستان عیسی بن مریم 100 تخت و در بیمارستان‌های تامین اجتماعی 250 تخت به بیماران کرونایی اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: همه بیمارستان‌ها در صورت نیاز به بیماران کرونایی خدمات می‌دهند ولی اگر تعداد بیماران افزایش پیدا کند مجبور به حذف خدمات غیر اورژانسی بیمارستان‌ها خواهیم شد.

کلیدری به مردم توصیه کرد: از تردد در مناطق شلوغ، حضور در مهمانی، جشن‌های تولد و عروسی، مراسم عزا و تفرجگاه‌ها خودداری کنند تا هر چه زودتر زنجیره انتقال بیماری قطع شود و افراد بیشتری را از دست ندهیم.

انتهای پیام/166/ی

R41346/P/S6,51/CT11 بیشتر بخوانید... پرداخت تسهیلات کرونا به ۲ هزار راننده سیستان و بلوچستانی نخست وزیر استرالیا: تزریق واکسن کرونا اجباری نیست یک نماینده دیگر هم به کرونا مبتلا شد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... پرداخت تسهیلات کرونا به ۲ هزار راننده سیستان و بلوچستانی نخست وزیر استرالیا: تزریق واکسن کرونا اجباری نیست یک نماینده دیگر هم به کرونا مبتلا شد پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات شیراز/ تلاش نیروهای مردمی و امدادی برای مهار آتش ۲ آخرین وضعیت پیشرفت سامانه دوم آب‌رسانی اصفهان/ افتتاح فاز نخست طرح تا پایان امسال‌ ۳ تحلیل عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از سقوط شاخص بورس / حباب قیمتی شکل گرفت ۴ آمادگی مجلس برای کمک به دولت برای حل مشکلات اقتصادی/ مردم با خرید اوراق سلف نفتی مالک نفت نمی‌شوند ۵ رئیس کمیسیون اصل ۹۰: فدراسیون در قرارداد ویلموتس پنهان‌کاری‌ کرد / گزارشی از تبانی به دستمان رسید / وزیر ورزش ‌به مجلس فراخوان شد ۶ "امام خامنه‌ای" حجت‌الاسلام سلیمانی را به امامت جمعه کاشان منصوب کردند ۷ یاسوج| عضو کمیسیون آموزش مجلس: بخشی از شهریه مدارس غیر دولتی و کلاس‌های فوق برنامه به خانواده‌ها برگشت داده شود ۸ عضو مجلس خبرگان‌: در سایه عزاداری محرم ‌جنگ تحمیلی را با سربلندی پشت سر گذاشتیم/ باید مراسم‌ها ‌با دقت کافی برگزار شود+ فیلم مهمترین اخبار استانها ضربه وزارت اطلاعات به باند بزرگ قاچاق سلاح و مهمات در کرج / فعالیت متهمان در ۸ استان / دستگیری ۲۰ نفر ‌از اعضای اصلی باند‌ برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) در دهه اول محرم / برگزاری مراسم ‌در صحن‌ها و فضای غیرمسقف / عزاداری هیئات در صحن جامع رضوی برنامه نمایندگان برای بازگشت ارز حاصل از صادرات / جمع‌آوری امضا برای تصویب طرح "جرم‌انگاری" ماراتون تکراری خاموشی‌های برق در روستا‌های زنجان / ‌چرا ‌روستاییان باید تاوان بدهند؟ مهمترین اخبار تسنیم روحانی: عزاداری محرم با رعایت اصول بهداشتی و باشکوه همیشگی برگزار خواهد شد/ اجتماعات را در حد مجاز انجام دهیم آسوشیتدپرس: اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران، سازمان ملل را با بحران روبه‌رو خواهد کرد مصاحبه| عضو سازمان آزادیبخش فلسطین: سرنوشت سادات و ملک‌حسین در انتظار بن‌زاید است امیر حاتمی: ۲ دستاورد موشکی به‌زودی رونمایی خواهد شد/ افتتاح ۳ طرح جدید دفاعی با حضور روحانی تحلیلگر عراقی: آمریکایی‌ها تنها با زور و فشار از عراق بیرون می‌روند درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیماران کرونایی بیمارستان ها استان اصفهان بیماران کرونا تعداد بیماران بیماران بستری خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۲۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد