Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:44:11 GMT

دشتستان سال آینده مشکل برق نخوهد داشت

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۲۶۶۹

دشتستان سال آینده مشکل برق نخوهد داشت

به گزارش ایرنا، غلامرضا نصیری روز چهارشنبه در نشست با فرماندار دشتستان افزود: این شهرستان از جمله مناطق اولویت دار در استان بوشهر است که طرح‌های توسعه و تامین برق پایدار در آن با بهره گیری از همه ظرفیت‌های قانونی دنبال می شود.

وی با برشمردن طرح های در دست اجرا برای تامین و انتقال برق در این شهرستان گرمسیری اضافه کرد: احداث پست ۲۳۰ کیلوولت میان دشت دشتستان به ظرفیت ۱۶۰ مگاولت آمپر و خطوط ارتباطی آن با ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری که سال آینده افتتاح می‌شود از جمله طرح‌های اولویت دار در این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری ادامه داد: همچنین ظرفیت پست انتقال برق دشتستان نیز با نصب یکدستگاه ترانسفورماتور ۱۶۰ مگاولت آمپر به میزان ۸۰ مگاوات آمپر افزایش خواهد یافت که تاثیرگذاری این طرح در تابستان سال آینده با بهره‌برداری از آن بسیار محسوس خواهد بود.

وی اظهارداشت: علاوه براین در شهرستان دشتستان یک ترانسفورماتور ۸۰ مگاوات آمپر ( در ایستگاه ۲۳۰ کیلوولت برازجان ) نیز به شبکه و تاسیسات موجود اضافه می‌شود و ظرفیت رزرو و ذخیره برق در این شهرستان از ۴۰ درصد به ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای استان‌های فارس و بوشهر با تاکید بر اینکه تابستان سال ۱۴۰۰، شهرستان دشتستان از گشایش‌های تازه در حوزه تامین و انتقال برق برخوردار خواهد شد گفت: سال آینده بطور قطع سال اثر بخشی طرح های در دست اجرا در این شهرستان است.

نصیری یاد آور شد: امسال هم با اجرای برخی طرح‌های افزایش ظرفیت خطوط و پست‌ها، شهرستان دشتستان و استان بوشهر با شرایط به نسبت مناسب روزهای پر مصرف تابستان را سپری کرد و با موفقیت از اوج مصرف تابستانی در حال عبور است.

وی گفت: افزایش ظرفیت خطوط فوق توزیع و ظرفیت پست برازجان ۲ امسال در این شهرستان رقم خورد که پایداری شبکه و تامین برق مطمئن را به دنبال داشت.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای استان‌های فارس و بوشهر بهره‌برداری از خط ۱۳۲ کیلو ولت پشتکوه در شهرستان دشتستان را نیز یکی از طرح‌های میان مدت در تامین و انتقال برق دانست و افزود: این طرح که از شهرستان تنگستان و شهر اهرم شروع می‌شود در مدت سه سال به سرانجام خواهد رسید، تاثیر بسزایی در تامین و انتقال برق پایدار برای شهرستان دشتستان و مناطق پیرامون خواهد داشت.

نصیری بر لزوم فرهنگ سازی برای مصرف بهینه و صرفه جویی بیشتر و مدیریت مصرف برق در شهرستان دشتستان تاکید کرد و اظهار داشت : در شرایطی که تامین منابع مالی برای اجرای طرح های تولید و انتقال برق با محدودیت مواجه است و اقتصاد برق و مشکلات تامین منابع مالی تنگناهایی برای اجرای طرح های جدید ایجاد کرده است، خدمتگزاران مردم در شرکت برق منطقه ای استان فارس و بوشهر با تمام توان در ایجاد شرایط بهینه تامین و انتقال برق می‌کوشند، اما می‌طلبد شهروندان و مشترکان با مصرف بهینه و مسئولان و کارگزاران با ترویج فرهنگ مصرف بهینه خدمتگزاران مردم را در تثبیت شرایط تولید و مصرف برق یاری کنند.

وی با یادآوری اینکه یکی از مناطقی که بیشترین رشد مصرف برق را در استان بوشهر دارد شهرستان دشتستان است گفت: بطور قطعیریت مصرف و مصرف بهینه برق و صرفه جویی بیشتر در این شهرستان موجب جلوگیری از استهلاک تاسیسات و ماندگاری بیشتر سرمایه گذاری های انجام شده و حفظ زیر ساخت های شبکه و تاسیسات و ایستگاه‌های برق خواهد بود و این موضوع در بلند مدت و میان مدت تاثیر شگرفی در حفظ سرمایه‌های محلی و ملی دارد.

فتح الله نوروزی فرماندار شهرستان دشتستان نیز در این نشست با تقدیر از خدمات شرکت برق منطقه ای استان فارس و بوشهر بر لزوم بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین برق مطمئن و پایدار در این شهرستان تاکید کرد: با بهره گیری از فضای همدلی و همکاری خوب بین مردم و مسئولان می توان به پیشرفت و توسعه بیشتر این شهرستان امید داشت.

برچسب‌ها بوشهر انرژی برق توسعه ایران دشتستان جهش تولید فارس پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر انرژی برق توسعه ایران دشتستان جهش تولید فارس بوشهر انرژی برق توسعه ایران دشتستان جهش تولید فارس شرکت برق منطقه ای استان تامین و انتقال برق شهرستان دشتستان فارس و بوشهر مصرف بهینه سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران تامین مالی را یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار عنوان کرد و گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به‌دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملا سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملا منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می‌کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عدد‌های بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعال‌سازی بنگاه‌ها حل نکنیم، قطعا جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • قالیباف: دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم