Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@06:32:18 GMT

سقوط شاخص بورس به کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۳۵۵۵

سقوط شاخص بورس به کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد

به گزارش ایبِنا، جزییات داد و ستدهای بازار سهام بر اساس آمارهای ثبت شده نشان می دهد که همه شاخص‌های معاملاتی در بازار سهام امروز با کاهش مواجه شدند و به طور میانگین ۳.۲۰ درصد کاهش را به ثبت رساندند.

ریزش شاخص ها

بر اساس آمارهای معاملاتی، روز جاری شاخص های بورس با نوسان مواجه شدند به طوری که شاخص کل با (۶۸۰۹۴) واحد ریزش معادل (۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۳) درصد به یک میلیون و ۷۵۷ هزار ۲۵۷  واحد، شاخص قیمت «وزنی - ارزشی»  با (۱۷۸۸۲) واحد افت معادل (۳.۷۳) درصد به ۴۶۱ هزار ۴۷۵ واحد، شاخص کل «هم وزن» با (۹۶۵۶) واحد ریزش معادل (۱.۹۶) درصد به ۴۸۱ هزار و ۸۰۰ واحد، شاخص قیمت «هم وزن» با (۶۳۳۵) واحد کاهش معادل (۱.۹۶) درصد به ۳۱۶ هزار و ۱۱۱ واحد، شاخص آزاد شناور با (۹۰۵۲۷) واحد افت معادل (۳.۶۷) درصد به ۲ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۹۱۹ واحد، شاخص بازار اول با (۵۲۰۵۶) واحد کاهش معادل (۳.۹۶) درصد به یک میلیون و ۲۶۲ هزار ۱۷۷ واحد و شاخص بازار دوم با (۱۲۸۴۴۹) واحد افت معادل (۳.۴۱) درصد به ۳ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۷۰۸ واحد رسید.

نمادهای تاثیرگذار

از سویی دیگرجزییات داد و ستدهای روز جاری مشخص می کند که امروز ۷ نماد « فارس با (۵۶۷۳) واحد، شستا با (۵۳۲۱) واحد، فولاد با (۵۰۲۵) واحد، فملی با (۳۷۱۱) واحد، شپنا با (۲۷۱۱) واحد، شتران با (۲۳۳۹) واحد، و اخابر با (۲۲۹۲) واحد»، بیشترین تاثیر را در روند حرکتی شاخص کل بورس بر جای گذاشتند.

نوسان شاخص صنایع

این گزارش می افزاید، روز جاری اکثر شاخص صنایع تالار شیشه ای با نوسان مواجه شدند به طوری که شاخص صنایع «کانه فلزی با (۱۵۳۳۶) واحد افت معادل (۴) درصد به ۳۶۷ هزار و ۶۸۲ واحد، وسایل ارتباطی با (۱۲۵۷۵) واحد کاهش معادل (۴.۲۴) درصد به ۲۸۳ هزار و ۸۲۳ واحد، فلزات اساسی با (۴۹۲۰۶) واحد ریزش معادل (۴.۳۲) درصد به یک میلیون و ۸۹ هزار و ۱۵۸  واحد، حمل و نقل (۴۵۰۵) واحد کاهش معادل (۴.۷۴) درصد به ۹۰ هزار و ۵۹۸ واحد، فرآورده نفتی با (۳۶۷۴۲۹) واحد کاهش معادل (۴.۷۸) درصد به ۷ میلیون و ۳۱۲ هزار و ۶۳۲ واحد، چند رشته ای صنعتی با (۱۲۹۷۶) واحد افت معادل (۴.۹۹) درصد به ۲۴۷ هزار و ۹۴ واحد، رادیویی با (۷۹۷) واحد کاهش معادل (۴.۹۹) درصد به ۱۵ هزار و ۱۷۱ واحد» رسید.

بیشترین کاهش قیمت ها

در عین حال نگاهی به آمارهای معاملاتی امروز بازار سهام مشخص می کند:  قیمت سهام نمادهای «ونیکی با ۵ درصد، آبادا با ۴.۹۷ درصد، بشهاب با ۴.۸۹ درصد، تکشا با ۴.۶۷ درصد، شگل با ۴.۵۶ درصد، ثبهساز با ۴.۴۷ درصد و ثامان با ۴.۳۵ درصد»  بیشترین افزایش قیمت و نمادهای «وبانک با (۵) درصد، کچاد با (۵) درصد، وغدیر با (۵) درصد، وتجارت با (۵) درصد، شبهرن با (۵) درصد، فاما با (۵) درصد و شبریز با (۵۴.۹۹) درصد» بیشترین کاهش قیمت را در بازار سهام رقم زدند.

به این ترتیب، در پایان پنجمین روز معاملاتی بورس در هفته جاری، ۷۸۷ هزار و ۲۲۷ نوبت معاملاتی، ۴ هزار و ۳۳۳ میلیارد برگه اوراق بهادار به ارزش ۵۵ هزار و ۲۸۷ میلیارد تومان در بورس معامله شد.

معاملات بورس در یک نگاه

منبع: الف

کلیدواژه: واحد کاهش معادل واحد افت معادل یک میلیون بازار سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد

اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، به معادل ۵ میلیارد بشکه نفت کاهش و همزمان، هزینه‌های اکتشاف نزدیک به دو برابر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که توسط خبرگزاری آنادولو نقل شده است، نشان می‌دهد ۶۰ درصد از پنج میلیارد بشکه، اکتشاف نفتی جدید و مابقی آن، اکتشافات گازی بوده است.

این پنج میلیارد بشکه در مقایسه با معادل ۱۰.۵ میلیارد بشکه نفت اکتشاف شده در سال ۲۰۲۲، کاهش نشان می‌دهد و استدلال‌های اوپک را تائید می‌کند که با وجود رشد تقاضا، صنعت نفت و گاز به میزان کافی در تولید، سرمایه گذاری نمی‌کند. اوپک، علت این روند را دلسردی سرمایه‌گذاری از مواضع آژانس‌های پیش‌بینی‌کننده و دولت‌های حامی گذار انرژی، می‌داند.

مشکل هزینه هم احتمالا در کاهش نرخ سرمایه گذاری موثر بوده است. مجمع کشورهای صادرکننده گاز گزارش کرد هزینه اکتشاف معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۳ برای گاز طبیعی، به ۵.۳۰ دلار در مقایسه با ۲.۶۰ دلار در سال ۲۰۲۲، افزایش یافت.

طبق گزارش  این گروه، هزینه‌های اکتشاف برای نفت هم به طور قابل توجهی افزایش یافته و از ۳.۵۰ دلار معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۲، به ۸.۸۰ دلار معادل هر بشکه نفت صعود کرده است که می‌تواند به دلیل انجام بیشتر اکتشافات جدید در بلوک‌های فراساحلی در آب‌های عمیق باشد.

اطلاعات مجمع کشورهای صادرکننده گاز نشان می‌دهد ۴۱ درصد از اکتشافات جدید در سال میلادی گذشته، در آب‌های فوق عمیق و ۳۰ درصد دیگر در قسمت آب‌های عمیق انجام شده است.

از نظر توزیع جغرافیایی اکتشافات جدید، بزرگترین بخش از اکتشافات جدید در سال ۲۰۲۳، در آسیا با ۳۲ درصد انجام شد و پس از آن آمریکای لاتین (۲۱ درصد) در جایگاه دوم و اروپا و آفریقا هر کدام با ۱۱ درصد، مشترکا در رتبه سوم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، افزایش هزینه‌های اکتشاف و چالش‌های موجود در یافتن منابع جدید نفت و گاز، ممکن است باعث کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این بخش شود و نگرانی‌هایی را که اکنون به طور منظم توسط اوپک از کسری ساختاری در حال ظهور در بازارهای نفت ابراز می‌شود، تشدید کند، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان در مسیر رشد قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳