Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعدی پور بابیان اینکه ۴۰ هزار دانش‌آموز مازندرانی برای بهره‌مندی از آموزش غیر حضور شبکه شاد از گوشی هوشمند برخوردار نیستند، گفت: آحاد جامعه برای تأمین گوشی و تبلت کمک‌آموزشی دانش آموزان نیازمند به پویش «همکلاسی مهربان» بپیوندند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «علیرضا سعدی پور» امروز(29مرداد) در نشست خبری با محوریت بازگشایی مدارس در نیمه شهریورماه امسال در سایه کرونا، با اشاره به اینکه در سال جاری، سه سناریو برای بازگشایی مدارس بر اساس دستورالعمل تعبیه‌شده است، بیان کرد: در مورد اول یا همان وضعیت قرمز دانش آموزان به‌صورت حضوری در مدرسه حاضر نمی‌شوند و مجازی تعلیم داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران افزود: در مورد دوم یا همان در وضعیت زرد سناریو دانش‌آموزان در بخش حضوری با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین آموزش غیرحضوری در بستر شبکه شاد، نوشته‌شده است.

 

سعدی پور یادآور شد: در مورد سوم همان  وضعیت سفید آموزش‌ها به‌صورت حضوری خواهد بود، در محضر معلمان آموزش‌های پایدارتر و اثربخش‌تر و بر اساس پایه‌های علمی و تحقیقات خواهد بود.

 

 

وی اظهار کرد: در سند تحول بنیادین به دنبال تربیت یا همان شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان از بالقوه به بالفعل هستیم، متأسفانه از زیباشناسی و زیباشناختی فرزندانمان غافل شدیم، تربیت یک امر بسیار مهم، حساس و دشوار است.

 

سعدی پور با اشاره به اینکه در مناطق محروم که تعداد دانش‌آموزان کم است همان سناریوی حضوری را مدنظر قراردادیم، ادامه داد:۹۳ مدرسه تجهیز نشده در استان داریم،  تعداد ۶۶ مدرسه در دورترین روستاهای مازندران با نصب اینترنت مخصوص تجهیز شد، ۳۰ مدرسه باقی‌مانده تا پایان هفته بحث تجهیزشان ادامه پیدا خواهد کرد.

 

وی اعلام کرد: برای بهبود وضعیت اینترنت در بستر سامانه شاد طبق تفاهم‌نامه‌ای با وزارت ارتباطات و مخابرات  برای اجرای اینترنت رایگان هزار و ۸۵۰ مدرسه به مدت دو سال تجهیز خواهند شد.

 

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران اذعان کرد:  بحث اهدای اینترنت مدارس شهری آغاز شد و ۷۶ درصد مدارس برای اهدای مودم و اینترنت رایگان شناسایی شد، پویش مردمی «همکلاسی مهربان» باهدف تأمین گوشی هوشمند و تبلت دانش‌آموزی است که با کمک ادارات، خیرین و سایر اقشار جامعه برای تأمین گوشی‌ همراه دانش آموزان جهت بهره‌مندی از بستر شبکه شاد و آموزش غیرحضوری در حال اجرا است.

 

وی بیان کرد: با اولویت‌بندی برای ۴۰ هزار دانش‌آموز فاقد گوشی همراه، با رصد شهرستان به شهرستان، پس از تهیه این گوشی‌ها مدرسه به‌صورت امانی در دست دانش‌آموزان قرار می‌دهند.

 

سعدی پور متذکر شد: با توجه به اینکه امسال جشن عاطفه‌ها نداریم، املاک، اصناف، تشکل‌ها، بسیج دانش‌آموزی، انجمن‌ها، هلال‌احمر و مجمع خیرین برای شرکت در این جشن اعلام آمادگی کردند تا گوشی هوشمند باقابلیت به دستمان برسد.

 

وی اعلام کرد: بانک‌های عامل استان با محوریت بانک ملی در قالب وام قرض‌الحسنه به والدین برای خرید گوشی و تبلت اعلام آمادگی کردند، یک خیر برای خرید  تبلت آموزشی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، تقبل کرد.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران تأکید کرد: در راستای بهبود کیفیت آموزشی در فضای مجازی، برای والدین کلاس آموزشی داریم تا از طریق معلمان کمک تدریس شوند.

 

وی ضمن یادآوری اینکه بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور روز شنبه خواهد بود، اعلام کرد: در حوزه کنکور امسال در مازندران ۵۰ هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز در رشته‌های مختلف در ۱۷ شهرستان و یک منطقه شرکت کردند که ما متولی کنترل آزمون برای ۱۳ هزار و ۵۰۰نفر دانش‌آموز بودیم.

 

سعدی پور بیان کرد: بیشترین درصد شرکت‌کننده‌های کنکوری حدود ۶۳ درصد در رشته علوم تجربی بود که زنگ خطری برای آموزش‌وپرورش است لذا باید توازن و تعادل برقرار شود، در عدالت آموزشی باید مفهوم عدالت افقی یا همان منابع فیزیکی و عدالت عمودی کیفیت آموزشی مدنظر باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: در راستای تحقق عدالت آموزشی ۲۲۰ مدرسه استان کد عشایری دریافت کردند، ۳۰۳ کلاس درس برای تحصیل ۲ هزار و ۷۰۶ دانش‌آموز عشایر تخصیص داده شد.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران در پایان تأکید کرد: هیچ‌کس حق دریافت شهریه فوق‌برنامه را در مدارس ندارد در این خصوص اعتراضات به شورای نظارت استان خواهد رسید و پیگیری خواهیم کرد.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبکه شاد جشن شکوفه ها و غنچه ها گوشی های همراه هوشمند عدالت آموزشی مدارس عشایری بازگشایی مدارس کرونا مدیرکل آموزش وپرورش مازندران دانش آموزان دانش آموز سعدی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت

معاون وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان اظهار کرد: ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از 19 اردیبهشت آغاز می‌شود و والدین باید برای پیش ثبت‌نام الکترونیک به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir مراجعه کنند.

وی افزود: ابتدا پیش ثبت‌نام به صورت الکترونیک انجام می‌شود پس از آن خانواده‌ها بر اساس اطلاعات ثبت شده، مستندات لازم را به مدرسه برده و به صورت حضوری ثبت‌نام می‌کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: برای ثبت‌‌نام دانش‌آموزان در پایه اول دبستان باید سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی انجام شود و شرط ثبت‌نام است.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

ستادهای ثبت‌نام برای محدوده‌بندی مدارس باید همراهی کنند

وی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی و ایجاد مشکلاتی در فصل ثبت‌نام به دلیل محدوده‌بندی مدارس بیان کرد: محدوده بندی جغرافیایی در بسیاری از مناظق کشور مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند برای برخی مدارس خاص که در مرز بین مناطق آموزشی قرار دارند طی هماهنگی با استان‌ها مقرر شد که همراهی لازم با خانواده‌ها انجام شود و تا یک شعاع خاصی از مدرسه امکان ثبت‌نام خارج از محدوده وجود داشته باشد.

ثبت‌نام سایر پایه‌های تحصیلی پس از پایان امتحانات

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در دستورالعمل ثبت‌نام که به استان‌ها ابلاغ شده است، تسهیلگری درباره محدوده جغرافیایی به صورت شعاعی از مدرسه تأکید شده است.

 وی در پایان گفت: ثبت‌نام از دانش آموزانی که والدین آنان هردو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، بلامانع است و  ثبت‌نام دانش‌آموزان سایر پایه‌های تحصیلی دوره ابتدایی بعد از پایان امتحانات نوبت دوم و دریافت کارنامه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت