Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا میثم زالی روز چهارشنبه در کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: برای واگذاری این شرکت به یک سرمایه‌گذار جدید، باید پیش‌بینی تامین یک سال حقوق کارگران و سرمایه در گردش این شرکت را داشته باشد.

وی گفت: با دستور قوه قضاییه حقوق کارگران این شرکت پرداخت شده و رسیدگی به مشکلات آن از دغدغه‌های مسوولان در سطح ملی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی بیان کرد: کارگران این شرکت دیگر تمایلی ندارند که به بخش خصوصی بازگردند اما این خواسته امکان پذیر نیست.

نماینده تام الاختیار مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه نیز در این نشست بیان کرد: از خرداد گذشته تنش کارگری در این شرکت ایجاد شد که به لحاظ امنیتی باید این موضوع بررسی شود.

حسین آمیلی ادامه داد: واحدی به این حجم و وسعت در کشور نباید دچار تنش این چنین شود و همه مسوولان باید برای سرپا نگه داشتن این شرکت همکاری لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه این شرکت سه هزار و ۳۰۰ نیروی ثابت و یکهزار و ۷۰۰ نیروی فصلی دارد بیان کرد: کشت سه هزار هکتار نیشکر را در زمین‌های این شرکت را پیش بینی کرده ایم.

آمیلی افزود: برای ادامه فعالیت و تولید این شرکت تا ۶ ماه آینده به سه هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: در هفت تپه ظرفیت زیادی وجود دارد اما برای رونق دوباره نیاز به تامین نقدیگی و مدیریت مناسب است؛ واحدهای تولیدی باید محیطی امن برای کار داشته باشند.

وی ادامه داد: خساراتی که  در سیل سال ۹۸ به این شرکت وارد شد بالغ بر ۴۴۰ میلیار ریال بودکه هنوز جبران نشده است.

معاون دادستان کشور و مدیر کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید روز چهارشنبه با سفر به خوزستان، به همراه جمعی از مسوولان محلی از شرکت هفت تپه دیدن و مشکلات آن را بررسی کردند.

کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۶۶ روز گذشته نسبت به پرداخت نشدن به موقع حقوق اعتراض داشته و همچنین خواستار خلع ید بخش خصوصی از این کارخانه شدند.

رییس دادگستری شوش سه شنبه هفته جاری، از پرداخت ۲ ماه حقوق معوقه کارگران هفت تپه خبر داد. 

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با بیش از پنج هزار کارمند و کارگر فصلی در شهرستان شوش واقع شده و از سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شده است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت شرکت نیشکر هفت تپه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت شرکت نیشکر هفت تپه وزارت صنعت معدن و تجارت شرکت نیشکر هفت تپه نیشکر هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است