Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل سعادت نژاد، مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در چهاردهمین سالگرد پیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه با دشمن صهیونیستی گفت: در ژوئیه ۲۰۰۶ برادر عزیزمان شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و یکی از ماموریت های مهم نیروی قدس حمایت از مقاومت اسلامی و آماده سازی آن برای مبارزه با دشمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتا زمانی که هسته مقاومت یعنی حزب الله  مورد تعرض و حمله  قرار گیرد، وظیفه نیروی قدس این است که از آن حمایت کند و بر اساس همین رویکرد شهید حاج قاسم سلیمانی در میدان حاضر شد.

اخبار سیاسی- وی گفت: نکته دوم این است که برادر عزیزمان حاج قاسم روحیه حماسی دینی قوی داشت و من این روحیه بی نظیر را در مواضع و مراحل مختلفی از شهید سلیمانی دیدم به این معنی که اگر مظلومی در هر نقطه جهان مورد تعرض قرار می گرفت او آرام نمی گرفت.

حجت الاسلام سعادت خاطرنشان کرد: به یاد دارم که گروهک تروریستی منافقین که مخالف انقلاب اسلامی بودند در کرمان برای تظاهرات بیرون آمده بودند، به منزل حاج قاسم سلیمانی رفتم و به او گفتم که منافقین تظاهرات کرده اند، به من گفت بسیار خب چه می گویند؟ گفتم آن ها دعوت به حمله به حسینیه جماران می کنند، ناگهان او به هم ریخت و گفت که چگونه ما هنوز زنده هستیم و آن ها به ساحت امام خمینی(ره) توهین می کنند؟ با پای برهنه در کوچه دوید و جوانان را به همراه خود برد ، دو ساعت بعد با او تماس گرفتم تا از مساله با خبر شوم، شهید سلیمانی گفت "مساله تمام شد".

مشاور سردار قاآنی گفت: شهید سلیمانی انسان باغیرتی بود بنابراین زمانی که حزب الله و لبنان مورد تعرض هوایی، زمین و دریایی قرار گرفت او نمی توانست ساکت بنشیند.

وی گفت: نکته سوم این است که حاج قاسم سرباز ولایت بود و در آن روزها مقام معظم رهبری دستور داده بود که نیروی قدس باید فوری و با تمام قوا از حزب الله حمایت کند بنابراین حاج قاسم برای اجرای آن دستور در میدان جنگ حاضر شد. بر اساس  این سه نکته حاج قاسم سلیمانی در آغاز حمله صهیونیست ها به لبنان به سید مجاهد و فرمانده شجاع و قهرمان عربی سید حسن نصر الله پیوست و در میدان حضور یافت. با همه سختی ها و در سایه محاصره حاج قاسم به لبنان رفت، بعد از چند روز به ایران بازگشت تا گزارش مفصلی از اوضاع و تحولات به مقام معظم رهبری بدهد و بعد از آن پیامی از امام خامنه ای برای سید حسن نصرالله برد که آن پیام بسیار مهم بود. امام خامنه ای توصیه کرده بود که دعای جوشن صغیر بخوانند و در آن روزها تمام مردم لبنان آن دعا را خواندند. امام خامنه ای همچنین در آن پیام به سید حسن نصرالله گفته بود که رژیم صهیونیستی از قبل برای این جنگ و حمله برنامه ریخته بود و این جنگ برنامه آنها را به جلو انداخت. در یکی از دیدارهایم با سید حسن نصرالله از او شنیدم که می گفت بعد از خواندن گزارش ها و تحلیل اوضاع متوجه شدیم که صهیونیستی قبل از اسارت سربازانش برای این جنگ برنامه ریزی کرده بودند و این عملیات باعث شد که آن ها نقشه خود را زودتر اجرایی کنند.

مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: برادر عزیزمان حاج قاسم پیام مقام معظم رهبری را برای سید حسن نصرالله برد و تا پایان جنگ در کنار او ماند، حضور حاج قاسم سلیمانی باعث آرامش و اطمینان خاطر می شد و روحیه مجاهدان را بالا می برد، این شهید عزیز بزرگ ترین حماسه تاریخ مقاومت اسلامی را در جنگ ۳۳ روزه در دل های ما ایجاد کرد و دشمن صهیونیستی را شکست داد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خاطراتی از شهید قاسم سلیمانی در آن روزها دارید گفت: جنگ تموز ۲۰۰۶ به مثابه آزمون الهی بود و هویت و چهره واقعی اشخاص را نشان داد، خیلی از افراد دعوت به جنگ و غیره می کردند اما بعد از آغاز جنگ احساس ترس کردند، این درحالی است که مقاومت پایدار ماند. متاسفانه برخی با دیدن حملات صهیونیست ها گفتند که این جنگ منجر به نابودی حزب الله می شود و در نهایت دیدیم که حزب الله با توکل بر خداوند پیروزی بزرگی محقق کرد.

حجت الاسلام اسماعیل سعادت نژاد که در زمان جنگ ۳۳ روزه نماینده ولی فقیه در سپاه قدس بود در ادامه گفت: برای مقابله با جنگ روانی دشمن احساس کردم که برای توجیه اذهان عمومی به منظور حمایت از حزب الله باید اقدامات جدی اتخاذ شود بنابراین زمانی که حاج قاسم برگشته بود گزارشی در این رابطه به او دادم و گفتم باید گام جدی اتخاذ کنیم، شهید سلیمانی برخی پیشنهادها را به من مطرح کرد و یکی از این پیشنهادها این بود که باید اخبار این جنگ را با تحلیل مناسب از شخصیت ها منتقل کنیم. به او گفتم که باید یک روزنامه ایجاد و اخبار و حوادث جنگ را منتشر و بطور ۲۴ ساعته برای شخصیت ها ارسال کنیم و این اقدام ما بسیار اثربخش بود و ما اخبار را حتی برای مراجع دین در عراق ارسال می کردیم و همه یک صدا و متحد شدیم و تلاش های دشمن برای ایجاد شکاف و تفرقه با شکست مواجه شد و همه یکصدا از حزب الله لبنان حمایت کردند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جنگ 33 روزه حاج قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی سید حسن نصرالله جنگ 33 روزه سپاه قدس حاج قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی سید حسن نصرالله انقلاب اسلامی شهید سلیمانی نیروی قدس حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری امروز در کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم در حال برگزاری است، ضمن تبریک روز معلم و تجلیل از یاد و خاطره استاد شهید مطهری، با اشاره به روایتی از امام هادی علیه السلام در رابطه با جایگاه قرآن در تجلی زندگی مومنانه اظهار داشت: با این که همواره معارف قرآنی در مسیر تحقیق، پژوهش و ترویج و نشر و بسط قرار دارد، همچنان شادابی و طراوتش حفظ و روز به روز بر آن افزوده می شود.

وی با تاکید بر اینکه خداوند متعال قرآن را به گستره فراگیر تمام زمان ها تا روز قیامت نازل کرده است، گفت: امام هادی علیه السلام در پاسخ به این سوال که چه سرّی است که قرآن هر چه بیشتر خوانده و بحث شود، بر تازگی و طراوت آن افزوده می شود؟ فرمودند: چون خداوند تبارک و تعالی، آن را تنها برای زمانی خاص و مردمی خاصّ قرار نداده است. از این رو، در هر زمانی و برای هر مردمی، تا روز قیامت، تازه و باطراوت است.

آیت الله حسینی بوشهری ضمن اشاره به اهمیت تبیین، توضیح و نشر اندیشه های قرآنی رهبر معظم انقلاب از دست اندرکاران برگزاری این کنگره تشکر کرد و افزود: امامین انقلاب بر این موضوع تصریح داشتند که با انس با قرآن و تامل در آیات الهی، از زاویه نگاه قرآن می شود به دل ها راه یافت و در دل ها نفوذ کرد.

وی ضمن تأکید بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه به نوع نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب به موضوعات متعدد اجتماعی اشاره کرد و گفت: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب پیش از انقلاب و بعد از انقلاب متفاوت بوده، و تفسیر آیات الهی را مبتنی بر اقتضائات و شرایط روز مورد توجه قرار دادند.

آیت الله حسینی بوشهری تفسیر حضرت آیت الله خامنه ای از قرآن را تفسیر اجتهادی دانست و گفت: ایشان از رهگذر عقل و خرد ضمن تفسیر قرآن به قرآن، آیات الهی را مبتنی بر روایات اسلامی تفسیر کردند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب از یک جهت اجتهادی و از جهتی متناظر با موضوعات زمان است.

وی بر اهمیت پایش همه جانبه اندیشه های قرآنی رهبر معظم انقلاب تاکید و بیان کرد: برخی از اساتید در بررسی کلمه به کلمه و جمله به جمله تفاسیر امام خامنه ای، نکات بدیعی را در رابطه با روش و گرایش تفسیری و قواعد آن ارائه کردند.

آیت الله حسینی بوشهری تدبر در قرآن را از مهمترین نکات پیش از تلاوت قرآن دانست و اظهار داشت: شأن پیامبر شأن تبیینی نسبت به آیات قرآن بود؛  لذا در تدبر به قرآن باید در عین توجه به محکمات، معنای متشابهات را در مسیر ارجاعات علمی قابل قبول استخراج کرد.

وی با بیان این که تفسیر قرآن باید به گونه ای باشد که خواص بپسنند و عوام بفهمند، خاطرنشان کرد: تفسیر قرآن به قرآن رهبر معظم انقلاب همچون سیاق علامه طباطبایی متاخذ از «القرآن یفسر بعضه بعضا» است؛ لذا کسی که می خواهد یک آیه تفسیر کند، باید به سایر آیات قرآن اشراف داشته باشد تا گمراه نشود و به بیراهه نرود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه تشریحی از تفسیر قرآن به قرآن، به مصادیقی از آیات الهی که مکمل و مفسر دیگر آیات هستند، اشاره و به تبیین برخی از ملاک های زندگی مومنانه از نگاه قرآنی پرداخت.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که باید به دغدغه های اجتماعی جامعه پرداخت و خود را محصور در احکام فردی ننماییم، تصریح کرد: باید با رویکرد هدایتی و تربیتی وارد میدان تجلی احکام اجتماعی  شده، راه حل ها را از بند بند آیات قرآنی اتخاذ کنیم.

وی قرآن را نسخه شفابخش، موعظه گر، هدایت آفرین و رحمت بخش برای مومنان دانست و افزود: کسی که تحت تاثیر موعظه قرآن قرار گیرد، زنگارها از دل زدوده شده، زمینه هدایت فراهم خواهد شد؛ و کسی که مشمول هدایت شود، مشمول رحمت الهی خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر این که نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در چند جلد مکتوب خلاصه کرد، خاطرنشان کرد: بحث های تفسیری رهبر معظم انقلاب با راه و سخن ایشان عجین شده است؛ به گونه ای که هرجا سخنی می گویند، مبتنی بر نکته سنجی های دقیق و عمیق معارف قرآنی است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن اشاره به جایگاه سنت های اجتماعی جوامع در نگاه قرآنی، شبهه زدایی از معارف قرآنی در اذهان مخاطبان را یکی از سیره های تفسیری رهبر معظم انقلاب دانست.

وی به تبیین مصادیقی از نحوه پاسخگویی رهبر معظم انقلاب به شبهات مبتنی بر نگاه قرآنی پرداخت و با تاکید بر این که زندگی حقی همگانی است، گفت: اینگونه نیست که یک عده ای هر کاری دلشان خواست انجام دهند و از دیگران بخواهند که ساکت بمانند، نمی شود که رژیم صهیونیستی بزرگترین  جنایات را رقم بزند و در مقابل پاسخ حق دفاع فلسطینیان، رویه محکومیت را در پیش گیرند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه یکی از مسئولان
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
  • فیلم| دیدار فرهنگیان با رهبر انقلاب در سالروز شهادت آیت‌الله مطهری
  • دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب در روز چهارشنبه
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی