Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - در این ویدئوها شنیده می‌شود که خلبانان جنگنده‌های نیروی دریایی سردرگمی و شگفت‌زدگی خود را درباره این UAPها ابراز می‌کنند؛ این UAPها رسما در ماه آوریل توسط وزارت دفاع مورد تایید قرار گرفتند. وزارت دفاع آمریکا تشکیل رسمی یک کارگروه با هدف تحقیق درباره پدیده‌های هوایی ناشناخته (UAPها)، که عموما با عنوان بشقاب پرنده‌ها یا UFOها شناخته می‌شوند، را اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این اعلامیه تنها چند هفته پس از آن منتشر می‌شود که دولت اعتبار ویدئوهای متعدد از جت‌های جنگنده که در آنها UFOها دیده می‌شوند را تایید کرد و این ویدئوها را رسما منتشر نمود. در روزهای اخیر علاقه به این مبحث به خاطر اظهار نظری درباره «وسائل نقلیه خارج از این جهانی که در این کره زمین ساخته نشده‌اند» شدت یافته است.
 
در سال جاری میلادی چند رویداد قابل توجه مربوط به مبحث گسترده‌تر UAPها مطرح شده‌اند که با ویدئوهایی که نیروی دریایی آمریکا منتشر شد آغاز گردید.
اینها شامل 3 ویدئویی بودند که نیروی دریایی آمریکا نخستین بار در اواخر سال 2017 و اوائل 2018 منتشر کرده بود. هر ویدئو آنچه عموما با عنوان یک UFO شناخته می‌شود را نشان می‌دهد، که به معنای وسیله نقلیه‌ای است که منشاء ناشناخته‌ای دارد که قابلیت‌هایی را نشان می‌دهد که به هیچ هواگرد انسانی شناخته شده‌ای ارتباط پیدا نمی‌کنند.
 
در این ویدئوها شنیده می‌شود که خلبانان جنگنده‌های نیروی دریایی سردرگمی و شگفت‌زدگی خود را درباره این UAPها ابراز می‌کنند؛ این UAPها رسما در ماه آوریل توسط وزارت دفاع مورد تایید قرار گرفتند.
  
در هفته‌های اخیر، افکار عمومی باری دیگر به خاطر گزارشهایی مبنی بر اینکه دولت آمریکا از «وسائل نقلیه خارج از این جهانی که در این کره زمین ساخته نشده‌اند» مطلع است غافلگیر شد. این موضوع، که در جدیدترین مقاله مرتبط با UAP در نشریه نیویورک تایمز در ماه گذشته علنی شد، پرسشهای جدیدی درباره این مطرح کرده است که چه تکنولوژیهایی ممکن است شناخته شده باشند ولی از اطلاع عموم مخفی نگه داشته شده‌اند.
 
در بیانیه جدید وزارت دفاع آمریکا فاش شده است که این وزارتخانه یک کارگروه جدید به نام UAPTF را تاسیس کرده است که سرنام «کارگروه پدیده‌های هوایی ناشناخته» است. رهبری این گروه بر عهده نیروی دریایی است، که خودش تحت نظارت دفتر معاون وزیر دفاع در امور اطلاعات و امنیت کار می‌کند.
 
در توضیح هدف این کارگروه ویژه جدید، وزارت دفاع اینگونه توضیح داده است:
وزارت دفاع آمریکا UAPTF را برای بهبود درک و بینشش از ماهیت و خواستگاه‌های UAPها تاسیس کرد. ماموریت این کارگروه عبارت است از شناسایی، آنالیز، و کاتالوگ کردن UAPهایی که به طور بالقوه ممکن است تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا باشند.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فضا وزارت دفاع آمریکا ناسا وزارت دفاع آمریکا نیروی دریایی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

بیشتر بخوانید؛ برگزاری رژه اقتدار شناورهای نیروی دریایی سپاه و بسیج مردمی در مرز دریایی آستارا

این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.

این ناو انواع رادارهای پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه‌ سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناوهای خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز ۲هزار کیلومتری با نام «قدر۴۷۴» نیز نصب شده است.

سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیروهای دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است اما در سالهای اخیر، مامور به حضور در آبهای اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناورهای مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری در اختیار دارد.

به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آبهای دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.

در ماه‌های اخیر شناور شهید مهدوی در خلیج عدن نیز به انجام ماموریت پرداخته بود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229389 برچسب‌ها سپاه پاسداران

دیگر خبرها

  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها
  • پرواز بمب افکن‌های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • پرواز بمب افکن های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید